CH: Boris alebo Maroš
D: Júlia alebo Linda
??
zavisi aj od zdrobnelin - ako budes volat Borisa? Maros - vacsinou volaju Majo, dievcenske sa mi viac paci Julinka, ale ani Lindus nie je zle 🙂 kazdemu sa paci nieco ine, tiez som nevedela vybrat mena, nakoniec mame Karolinku a Palka. Ale tiez sa mi pacila Melinda, Johanka a pod. Chlapcenske sme dali po muzovi.
Mne sa ani jedno nepači :(
moj brat Boris bol Boba alebo Borisko
Inac na tych menach nie je nic zle. Urcite su lepsie ako kadejake cudzokrajne, skomolene cudzokrajne alebo extremne exoticke. O Esmeraldach, Oňuroch a podobných uletoch zo soap opier ani nepisem....
neda sa meno posudzovat samostatne, ale ako bude ladit aj s priezviskom... Julia je podla mna krasne meno, mne sa paci aj Boris aj Maros.
pre dievča Linda - len pozor ako ju budú prezívať chlapci. Ale ja ľutujem že sme nedali meno Linda pre dcéru.
A ch. - Ak Maroš, tak to už radšej Martin. Boris niéééééé.
Boris a Júlia
Julia a Boris 😉
Môj synovec je Boris, je to prekrásne meno. Ak chceme použiť zdrobneninu je to Borko 🙂, takto ho však nazývame len familiárne. V škole je pre kamošov Boris, toto meno sa nedá moc zhanobiť. Dievčenské mená sú obidve pekné, skús si však ešte vyhľadať na internete knihu "Meno je váš osud", je to zaujímavé čítanie. 🙂
Boris...a dievča ani jedno sa mi nepáči..juliša a linda je meno pre dieťa nie dospelú ženu......pre mňa, ty daj čo chceš