Ahojte.. zaujima ma, boli ste na svojich vlastnych promociach? Ak nie, preco? Ak sa clovek nezucastni, tak si len preberie diplom na studijnom?
Bola som na svojich promociach, ale nie vsetci chodia-z roznych dovodov. Prevzatie diplomu sa da dohodnut na studijnom oddeleni.
Nebola, nechcelo sa mi absolvovať tortúru v teple v priestoroch s nedostatočnou klimatizáciou. Na vyzdvihnutie diplomov na študijnom boli extra dátumy, kedy sme mohli prísť.
U nás sa Bc.promocie nerobia, keď sme končili Mgr. bol lockdown. Tento týždeň som mala mať doktorandské promócie, ale tiež som na ne nemohla ísť, lebo mám týždeň pred pôrodom (mesto kde som študovala je 4h autom od nás) 😁 mne to ľúto nie je, ale mojim rodičom trochu ano🤷🏻♀️
Ja som bola na oboch. Ale samozrejme, ze som mala spolužiakov, ktori neboli (nechceli/nemohli z roznych dôvodov). Len to oznamili, ze sa nezúčastnia a potom sa dohodli kedy si diplom prevezmu. Ak nechces ist nemusis, nie je to povinne a je to v poriadku ak nechces.
Na magisterskych áno, na doktoranskych nie. Uz som mala iné pracovne povinnosti…a tie mi prišli dôležitejšie
Moje decko bolo iba na jednych z troch,že a načo
Nebola som, nemám rada tieto akcie. Skôr by som z toho mala stres ako radosť.
Nebola. Takéto akcie sú pre mňa ako za trest! A absolvovať to dobrovoľne u mňa nehrozí. Prevzala som si diplom na študijnom.
A prečo? Lebo : šaty, účes, státie hodiny v horúčave, chaos, stresy....
Bakalárske sme kvôli kovidu nemali, pre diplom som si bola v archíve… na magisterských som bola a napriek teplu a všetkému čo na tom bolo “otravné”, som rada, bolo to pekné… pred nimi sme nahlasovali kto príde, nie všetci boli, tí si vyzdvihli diplom na študijnom, neviem o všetkých dôvodoch, ale čo viem tak jeden spolužiak bol odcestovaný, spolužiačke tam zas nemal kto prísť a bolo by jej to len ľúto, keď tam mali všetci rodiny…
Ja.Studovala som 2.st.externe a uz som mala inde zaujmy ako pri spoluziakoch.Naco?
Tiež som nebola, nebolo to pre mňa podstatné.
Bola som na mojich obidvoch. Mne sa samotné promócie páčili.
Aj moje deti boli len na dvoch, z troch.
Nie, mala som tazke srdce na katedru a cely system😂 vyzdvihla som si diplom a dovi, viac ma nevideli
Nie, pracovala som v zahranici, letenku som mala kupenu o 1,5 mesiaca neskor. Diplom som si vyzdvihla asi za rok
Ano bola som. Spomienka na celý život, rodičia my urobili obed stretli sme sa celá rodina. Bolo to pekne aj keď bolo 30 stupňov.
Ešte ma čakajú promócie nabuduci rok určite sa ich zúčastním.
fiha keby som vedela, ze to nie je nutne nesla by som, Vsetky tie moresy okolo toho boli otrasne a najhorsie chodit na skusky siat ble
bola som len na magisterskych. boli aj rodicia, pptom še boli na obede. prva z rodiny som ukoncila vs tak boli hrdy a chceli ist, tak viac menej kvoli nim som to absolvovala. ale bolo to relativne rychle, za mna ziadne utrpenie ...
Nebola som. Statnicovala som vdaka diplomovej veducej v septembri. Mali sme slubene male promocie ale nic sa nekonalo. Podali mi na študijnom diplom s tym ze ak chcem, nech sa ozvem v juni, ze mozem mat promocie s dalsim rocnikom....vdaka, bola som ale uz v zahranici a neisla som. Ak som im za to nestala (spolu so spoluziakmi) v septembri...tak mi to za to fakt uz nestoji...
Áno, bola som, neviem si predstaviť, že by som nešla, jedine ak by boli nejaké vážne rodinné ci zdravotné problémy, proste okolnosti, ktoré neviem ovplyvniť . Ale len preto, ze sa mi nechce ísť, lebo teplo, lebo šaty, lebo neviem.... To by pre mňa nebol nijaký dôvod
Bola, na všetkých 3, veľmi pekné zažitky, u nás v rodine sa skoro nič neoslavovalo, rodičia konzervy, čo oslavy moc neuznávali a oslavovať takmer nič nechceli, ja som iná a promócie som si užila, pekné dni to boli - mňa bavilo aj to si zohnať šaty, ísť ku kaderníčke, pekne sa nahodiť...
Bola som na promócii len kvôli rodičom. Osobne nemam rada tieto ceremónie, potom sa samozrejme urazila celá rodina že som nikoho nepozvala. Na dr promócie som už ani nešla. Jeden krát stepovať pred smiešne oblečenými panáčikmi mi asi stačilo. Zvytočný stres, všetky oči na nás a pre čo? Pre nič
ano bola ale to uz bolo vyse 20 rokov dozadu a vtedy to bolo este ,,normalne,, zucastnit sa ...😊
Na prvych nie. Mala som statnice, skusku v autoskole a rano som isla do zahranicia zberat jahody 🙂 Promocie boli az o par tyzdnov neskor... Ale niektori si na to velmi potrpia.
Sama som nechcela, ale rodicia ma uprosili, ze ma chcu vidiet na podiu, ako preberam diplom, ze to je pre nich odmena za ich podporu pocas studia.
Tak som podvolila a nelutujem.
Ani mi nenapadlo neísť. Spolužiaci tiež boli zhruba všetci. Príhovor bol pekný, sála tiež, aj keď nohy boleli v zlých topánkach. Každý rok by sa mi asi nechcelo, ale párkrát za život kľudne.
Keď som končila Mgr., tak áno. Pri doktorátoch som už nešla. Iba som si bola prevziať diplomy na študijnom. Pri tom magisterskom som to vnímala tak, že sme sa v podstate promóciami lúčili aj ako spolužiaci, priatelia. Boli sme v krúžku aj v ročníku celkom dobrá partia.
Áno na oboch. Keď sa nechceš zúčastniť oznám to na študijnom a potom si prídeš pre diplom kedy chceš.