Boli by ste v pohode s takýmto typom prsteňa?
striebro, kamienok, poprípade chirurgická oceľ...
nemusí to byť nutne tento štýl čo som dala odkazy ale niečo ako motivácia (podotýkam, že všetko je striebro)
Určite ten prvý typ,ale s priesvitným kamienkom.
Stvrty zvrchu, ciry kamen.
tiež štvrtý od vrchu...
Mne sa paci druhy z vrchu.
ach, ani jeden.. a musis mat vlastny vkus, o nas nic nevies, rozhodni sa podla seba, nie podla toho, co sa paci anonymnej babe z MK
Ak by som si musela vybrat. Tak posledny.
Alebo pod otázka. Vzali by ste v pohode strieborný prsteň ako snubný?
Trochu uletené nad týmto tu lamentovať. Nie je ti to jedno, hlavne, že ťa niekto chce za ženu.😘
Mne sa nahodou pacia vsetky, aj ked by som ich nevedela nosit 😆
Ale ako snubak nie, to chce nieco elegantnejsie
@drake122 to ano, ide o symboliku, ono ten prsteň ani nemusí byť, ale chcela som vedieť či by mal niekto ,,problém" keby je to striebro/oceľ
Kolotocarina
@taga :DD mne sa práveže vždy zdali tie ,,klasické " snubáky také obyčajné, len nafuknutá cena
@queen_mary ???
To sa musí páčiť nositeľke. Ja som za symbolické požiadanie s nejakým iným a potom spolu vybrať.
Ak ti ide o material tak ano. Mam strieborny. A je nadherny. Sama som si ho vybrala 😂 resp bol vtedy priatel pozerat naramkove hodinky. A ja som tam videla ten prsten. Ze je nadherny.ze mne by tento stacil uplne. A on ho potom isiel kupit 🙂
Investovali sme na obrucky ktore mame obaja.
Mne keby kupi drahy snubak tak ho ani nenosim.
Ja by som srdiečko nenosila. Zda sa mi to na prste detske. Skor 1 diamant uprostred a viac alebo 2 mensie okolo. Kov bud biele zlato alebo platina.
Prsteň sa vyberá aj podľa toho aké šperky nosí žena. Ak nosí zlato, tak jej nekúpiš strieborný prsteň. Naopak ak nosí striebro, tak nekúpiš zlatý prsteň 🤷
@maryetta ❤
@shinon258 Treba sa tragiť do vkusu :D aby nositeľka bola spokojná ale srdiečko mi práveže príde také milé a evokuje vo mne akoby tú lásku, ten symbol, že ma ten človek miluje
Sú pekné,až na ten posledny
Mne sa páčia všetky až na ten posledný ten okrúhly sa mi nepáči. Ja svoj nenosím koli cene šutra sa bojím že niekde vypadne a je mi to ľúto za mňa striebro úplne v pohode hlavne aby sa nositeľke pacil a nosila ho rada. Môžeš každému hovoriť že je to briliant z tiffany
Áno,snubný prsteň má symbolizovať nadchádzajúcu budúcnosť,aj keby bol medený
Mne by sa pačili všetky
mne to pride detske -gycove ..este ten posledny ok ..