Co povedat pri blahozelani k sobasu (ked mladomanzelia vyjdu z kostola)? Vzdy som velmi nervozna a poviem len nieco suche ako blahozelam🤦🏻♀️Ved myslim to uprimne, to sa urcite rata, ale aj tak. Budem velmi vdacna z rady.
Ver tomu, že pri toľkých blahoželaniach si to nezapamataju. Skôr pekne blahoželanie tam napísať čo máš úprimne na srdci a potom si to doma vklude prečítajú 👍
Ja si z toho množstva blahoželaní pamätám len jedno. Manželov ujo/strýko mi totiž povedal: "Prajem ti, aby si nikdy neoľutovala toto svoje rozhodnutie."
cokolvek povies uprimne a od srdca, bude pekne, netrap sa. Len prosim nepomyl sa nezazelaj "uprimnu sustrast" 😁
Aj tak si nič z tych všetkých prianí nebudú nič pamäť 😉. Tá krátka chvíľa+ich adrenalín zo sobáša pôsobia. Stačí blahoželám.
Je to uplne jedno...oni si to v tom ich strese vooobec nebudu pamatat 😁
Vzdy hovorim co ma v tom momente napadne a ver ze mladomanzelia si aj tak nepamataju-uprimne ja si nepamatam ani jedneho cloveka co povedal 🤷🏻♀️
Úprimne, je to jedno, nebudú si to pamätať. Toľko pekných slov nám bolo povedaných a vtedy som si vravela, že to je nádherné, to si zapamätám. Nič. Všetko som zabudla.
Ale ak to dali na kartičku, niektoré som si zapamätala, odložila a sem tam sa k nim vraciam. A aj viem, od koho to je, lebo naozaj, na svadbe sa ti to všetko zleje do jedného veľkého gratulujem.
Nerozumiem ...však to čo im chces zaželať. Napr. aby v láske rástli, boli šťastní, mali čoskoro detičky a aby im láska vydržala do konca života.
Inak určite mi želali pekne ale nepamätám si nič. Mladomanželia sú dosť vystresovaní a neverím, že všetko čo im hovoria vnímajú.
My sme mali veľa gratulantov...neni šanca. 😃
Ma to svoje pravidla. Neveste sa praje vela stastia a zenichovi sa blahoželá.
Jasne a strucne, zane dlhe reci, na tie bude cas na hostine.
Však tak ani nie je priestor na nejaké siahodlhé blahoželania
To im daj kartu s nejakym pekným vyznaním a pri kostole či úrade len take niečo ako blahoželám
Za mna je trápne, keď hovoria ženíchovi poslúchaj a neveste buď dobrá 🤦🏻♀️🤦🏻♀️