Ahojte idem ako birmovna mama 10rocnemu chlapcovi a neviem co mu kupit ruzenec ma aj bibliu. Este je trocha detsky nevhcem nic take ako pre 16rocnych viete mi nieco poradit
a nie prvé prijímanie?
10 ročnému môžeš ísť akurát tak na prijímanie, jedine, že by si si pomýlila vek. Opýtaj sa čo by ho potešilo.
@januska12323 nie 10rocnemu idem na birmovku ˇˇˇ milujem ludi aky sa robia mudry tak asi nezije na sk ked su ine pravidla ako sme zvyknuty 🙂 presne som cakala nejaky takyto komentar
@colsami no asi nemam popletene informacie zije v zahranici a ma birmovku v 10rokoch 🙂 ja mam dobre informacie
Ja som sa isla opytat co by ste mi poradili a vy tu riesite ze ma 10rokov taku radu som nepotrebovala 😁ja viem kolko ma rokov a ano ma birmovku ja som sa pytala na radu aky dar a riesite tu nieco co nepotrebujem riesit ;)
@colsami moje krsna malo birmovku v 5.triede zš, býva v Čechách.
@krkavcia_mater ved OK, ale my vsetci sme predpokladali ze sa bavime na Slovensku o Slovensku, to je cele 🙂
@maryetta vidite ma nenapadlo ze nejake sveteho co si vybral za svojho patrona a o nom nejaku knizku to je super dakujem
Na birmovku 10 rocnemu?
Asi mas nejake popletene informacie.
(Vek udeľovania birmovania (od siedmej triedy ZŠ, teda od 13 rokov a vyššie) je potrebné zachovávať na celom Slovensku. 35. plenárne zasadanie KBS na Donovaloch v dňoch 24. – 25. 10. 2000)