Birmovná mama

hsjdudhdbd
28. okt 2024

Ahojte idem ako birmovna mama 10rocnemu chlapcovi a neviem co mu kupit ruzenec ma aj bibliu. Este je trocha detsky nevhcem nic take ako pre 16rocnych viete mi nieco poradit

colsami
28. okt 2024

Na birmovku 10 rocnemu?
Asi mas nejake popletene informacie.

(Vek udeľovania birmovania (od siedmej triedy ZŠ, teda od 13 rokov a vyššie) je potrebné zachovávať na celom Slovensku. 35. plenárne zasadanie KBS na Donovaloch v dňoch 24. – 25. 10. 2000)

lusesita2
28. okt 2024

a nie prvé prijímanie?

januska12323
28. okt 2024

10 ročnému môžeš ísť akurát tak na prijímanie, jedine, že by si si pomýlila vek. Opýtaj sa čo by ho potešilo.

hsjdudhdbd
autor
29. okt 2024

@januska12323 nie 10rocnemu idem na birmovku ˇˇˇ milujem ludi aky sa robia mudry tak asi nezije na sk ked su ine pravidla ako sme zvyknuty 🙂 presne som cakala nejaky takyto komentar

hsjdudhdbd
autor
29. okt 2024

@colsami no asi nemam popletene informacie zije v zahranici a ma birmovku v 10rokoch 🙂 ja mam dobre informacie

hsjdudhdbd
autor
29. okt 2024

Ja som sa isla opytat co by ste mi poradili a vy tu riesite ze ma 10rokov taku radu som nepotrebovala 😁ja viem kolko ma rokov a ano ma birmovku ja som sa pytala na radu aky dar a riesite tu nieco co nepotrebujem riesit ;)

maryetta
29. okt 2024

Moj synator v tom veku bol na prijimanie. Teda skoro podobne. Dostal aj tuto knihu napr. Alebo nejaky zivotopis kde bude jeho birmovnom patronovi-meno ktore si vybral.
Pripadne vies striebornu retiazku s krizikom a pod.

krkavcia_mater
29. okt 2024

@colsami moje krsna malo birmovku v 5.triede zš, býva v Čechách.

colsami
29. okt 2024

@krkavcia_mater ved OK, ale my vsetci sme predpokladali ze sa bavime na Slovensku o Slovensku, to je cele 🙂

hsjdudhdbd
autor
29. okt 2024

@maryetta vidite ma nenapadlo ze nejake sveteho co si vybral za svojho patrona a o nom nejaku knizku to je super dakujem