Birmovná mama

29. aug 2022

Ahojte, idem za birmovnu mamu 15 ročnej slečne. Dám jej peniaze, a ešte rozmýšľam čo k tomu, aspoň nejaká drobnosť ale neviem čo by tak potešilo pubertiačku? Retiazka asi nie, lebo nič také nenosí. Tortu nejdem dávať lebo bude mať dve od jej mami, tak sme sa dohodli.... A rozmýšľam ale nič mi nenapadá. Možno ešte nad pandorou som sa zamyslela ale neviem či je to práve pre 15 ročnú??
Ďakujem za rady a tipy 😊

pribinak
29. aug 2022

Pandora je super darček, môže si zbierat korálky podľa vládneho výberu
Super

janinah
29. aug 2022

Birmovanec už hádam dospel k názoru.ze je to duchovná " akcia" a aj darček by mal tomu zodpovedať a stačí malickost.bibliu svoju ešte asi nemá....

pribinak
29. aug 2022

@janinah bibliu už dostal na krste či prijímaní.
Zas prečo nie maly darček? Veď je to milé

mikadooo
29. aug 2022

Mne sa tá pandora tiež páči, ale asi by som sa poradila skôr s jej mamou.

lenka1993
29. aug 2022

J som dostala prsteň kde bolo 5 diamantov. Stále ho mám a nosím s stále si na to spomeniem že od neho dom dostala svoj prvý diamant.

janetinka27
29. aug 2022

podla mna naj zlato.retiazku vyuzije aj neskor. mozes kupit aj nieco v luciku, maju tam spomienkove predmety. do pandory by som nesla(moj nazor), privesky su drahe a niektore symboly na priveskoch nekrestanske. skor by som dala krestansky symbol, pripadne knihu, pekny ruzenec atd. za peniaze si uz kupi co bude chciet

zuzinka888
29. aug 2022

@lenka1993 fuuuu 5 diamantov - tak to je pecka- birmovna sa musela tapnut po vrecku a veru riadne. Autorka hovori o maluckosti- drobnosti a nie investicii za tisice eur. No skor tie diamanti su Swarovsky kamienky či?🤗

viestta
29. aug 2022

@zuzinka888 netreba si pod diamantom hneď predstavovať Koh-i-nor z anglickej kráľovskej koruny. Priemyselné diamanty s par karátmi nestoja dve obličky.

any_soj
30. aug 2022

Mám niekoľko birmovnych aj krstnych deti. Peniaze som nedávala nikdy, rovnako ja som ich nedostala pri svojej birmovke ani dcéra pri krste od krstnych rodičov, nechceli sme ani drahé dary. Konkrétne ona pri krste dostala tento artprint v ručne zdobením ráme. Autorka má veľmi pekne veci, nielen pre deti, odporúčam pozrieť 🙂
https://www.sashe.sk/natine/detail/artpritnt-de...