Birmovka - darčeky pre hostí

blondinera
3. okt 2024

Ahojte chcela by som sa Vás opýtať ,tých čo ste už absolvovali birmovku ...dávajú sa pozvaným aj nejaké darčeky ?- napr .malé čokoládky, ktoré majú obal s dátumom birmovky alebo niečo podobné ?Jednu birmovku sme už mali a priznám sa nič som nedávala pozvaným ,kolegyňa dávala vyrábať aj pozvánky aj darčeky ....preto sa pýtam ďakujem pekne za Vaše odpovede.

ana82
3. okt 2024

nie akože načo, to už sú čo aké prežitky, veď pozývaš najbližšiu rodinu

zuzinka888
3. okt 2024

Nic take robit nemusis. Pozvanka je fajn, no darceky? Naco. Mozno kolacik zabalit- ak ostane nic ine sme nedavali.

patka06
3. okt 2024

žiadne darčeky sme nedávali
Nemali sme ani pozvánky, hostí si dcéra pozvala osobne.

blondinera
autor
3. okt 2024

@patka06
@zuzinka888
@ana82 ďakujem presne tak ✔️,keď mal syn birmovku každému som zabalila do krabičiek kúsok z torty a nejaké zákusky ...ale čo počúvam teraz vymýšľajú ...oči pleštím ...a teda som sa chcela len uistiť že ešte dobre rozmýšľam ,nič žiadne hlúposti okolo toho 👌.

cimage
3. okt 2024

Nic nikomu nedavaj, uz naozaj nevedia co vymysliet. Za chvilu uz navsteve pri odchode sa bude davat magnetka s datumom navstevy. Su to zbytocne vyhodene peniaze a potesi to asi len darujuceho a ten kto ju dostane, tak len zo slusnosti podakuje. Mna by potesila jedine torta a zbytky jedla co sa nezjedlo ak je to doma, v restike samozrejme nie 😁

blondinera
autor
3. okt 2024

@cimage máme pohostenie v reštaurácii takže kúsok torty + zákusky ako poďakovanie postačí,tiež nie som za zbytočnosti ohľadom takýchto akcií.