ahojček,
kočky, neviete my poradiť, kde by som mohla dať spraviť bezlepkovú tortu?
Najlepšie okolie Hlohovca, Trnava, Nitra... proste niečo blízko.
Potrebovala by som spraviť jednu veľkú trojposchodovú, podľa obrázka, ak o niekom viete, prosím napíšte mi link na stránku alebo telefónne číslo.
ďakujem Vám
aha, ty zháňaš konkrétnu cukrárku.... tak to neporadím....
ale možno na tých stránkach nájdeš zopár dobrých receptov 🙂 😉
flamenga,
dík, ale to mi nepomôže, nehľadám recept, ten mám, ale niekoho, kto by ju aj vedel urobiť ☹
ale dík za snahu
jeej, aj ja som leniva a som dlhorocna celiaticka a mam aj alergiu na BKM. kolace maju fajne a daju sa objednat z bezlepkovej pekarne jordans v nitrianskych sucanoch. www.jordans.sk Ja som u nich bola na kolaciky aj osobne, pani je strasne zlata, skus sa opytat, ci nerobia aj tortu.
a bezlepkove kolaciky a dokonca aj tortu som videla v bezlepkovej pekarnicke v blave Fortamare, ale vraj ju uz zrusili... tak neviem.
a este skus tu znamu bezlepkovu Viedensku pekaren v Modre.
a viac na www.celiakia.sk
kosicanka1, si poklad, hneď to omrkám 😀
to nie je pre mňa, sľúbila som ju zohnať kamoške na svadbu, lebo je v zahraničí a nejak to tu nestíha organizovať 😀
no zasa neviem, ci ti urobia taku peknu original svadobnu tortu...
ja som na svojej svadbe mala obycajnu tortu, a ja som papkala bezlepkove kolaciky...
Jordans nerobí torty, teraz som si to uvedomila, aj u nás je pobočka, tam už som sa pýtala a na celiakia.sk je všetko len BA a KE, tak ešte niečo skúsim, som už zúfalá, hľadám to už týždeň, len chodím a vyvolávam.... ☹
nikto nič??? ☹