Bacuľky, aké ste mali svadobné šaty?

6. sep 2020

Ahojte baby.. Tie ktoré ste boli baculky na svadbe, aké ste mali šaty? Foto by potešila... Mne sa paci niečo jednoduché.. Len neviem ci by ma to viac nerozsirilo... Prikladám foto, spodok (sukňu) niečo takéto. A vrch to už nejako prispôsobiť... Ďakujem pekne za vaše foto ak pošlete 🙂

eliska13
6. sep 2020

Prekryť ramená, ak sú silnejšie ruky
A nechala by som to na predavačku v salóne oni to už majú v oku a vedia poradit

emiliamilka
6. sep 2020

Záleží aj od typu postavy lebo nie je na baculka ako bacuľka.. ja osobne by som ich nemohla mať.. strašne by ma rozšírili... A hlavne mám široké ramená tak som mala také s rukávmi ... Našťastie som si kúpila také čo môžem nosiť kým sa do nich zmestim (aj na denné použitie )

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emiliamilka
6. sep 2020

@fidka79 -_-"

nyusika
6. sep 2020

Bacuľka je pre mňa žena s pár kilami nadváhy.
Ale všeobecne sa bacuľkami (inak otrasné slovo) označujú ženy s vysokou nadváhou.

Nechala by som si poradiť v salóne, pokiaľ však má žena výraznú nadváhu, je väčšinou jedno, čo si oblečie, proste tie kilá navyše tam budú priznané vždy.
Dôležité je, aby sa cítila dobre 🙂

yvanielka
6. sep 2020

Ja som mala korzetové šaty a sukňu do áčka, na rukách bolerko. Hlavne musíš poskúšať čo ti sadne

nyusika
6. sep 2020

@yvanielka krásne

yvanielka
6. sep 2020

@nyusika ďakujem, mňa by napríklad šaty na prvej foto ešte viac rozšírili, to je pekné na útlych ramenách, ale tak záleží od toho ako sú tie kg u autorky rozložené, to neviem

c_est_la_vie
6. sep 2020

Tento typ podla mna nie je vhodny- lodickovy vystrih rozsiruje ramena, Vckovy vystrih prekryty tylom moze o kyprej postavy vyzerat vulgarne a opticky deformovat prsia. Splyvava sukna tiez moze zvyraznit zadok a boky.
Ako hovoria kocky, urcite rukaviky, nevelky vystrih, oddelit pas od sukne aby si ho zvyraznila a sukna do Acka z kvalitnej latky ( princeznovska by vyzerala ako stan a priliehava/ splyvava zdorazni nedokonalosti).
Zvysok zavisi od veku, skladby postavy a toho, ako velmi plus size si 🙂. Ja by dom isla tymto smerom :

janka_266
6. sep 2020

Mám fotky v mojom bazári. Pozrite či nie niečo také.

pseudomonas87
6. sep 2020

Ja som mala strih šiat do A, bola som v 6 tom mesiaci.

deti95060810
6. sep 2020

@yvanielka to je baculka? nevyzerá...😉

danica2711
6. sep 2020

@pseudomonas87 viem, že od veci, ale akú milú družičku máš pri nohách...

majamat
6. sep 2020

uplne suhlasim s @c_est_la_vie , len ten vystrih. zalezi od prs. dobry napad prekryt tylom, no maly vystrih pri velkych prsiach nevyzera velmi dobre. ja mam velke prsia a padnute, ani podprda neurobi zazarak. pripadne ich mam mozno tak nizsie na mojej postave, co ej asi dost individualne,a le s alym vystrihom vyzeram, ze mam prsia 2x take a hlavne na pase. je tam velky kus latky na hrudniku medzi prsiami a krkom.
este je tu moznost, ak by tam vystrih nebol velky a mas naozaj velke prsia, tak saty doplnit nejakym nahrdelnikom, tkory by tuto oblast prekryl a urobil tam nejaky kontrast. nieco take bohatsie. aj ked to je neikedy asi boj, vybrat neico vhodne,a by to nebolo preplacane.

pseudomonas87
6. sep 2020

@danica2711 to teda, s ružovou mašľou pri krku ❤️

martinka13
6. sep 2020

@pseudomonas87 havko sa krásne vsunul do fotky 🙂

danica2711
6. sep 2020

@pseudomonas87 strašne sa mi páči, keď pes "aktívne účinkuje" na svadbe, náš Max tam tiež bol, ale ako maličké (teda maličké, on bol bernardín, lepšie povedané mladučké) pojašené šteňa ešte nemohol byť poverený žiadnou zodpovednejšou úlohou

ada85
6. sep 2020

Ahoj ja som mala široké ramienka a na jednom boku nazbierané - vydávala som sa v takmer 7 mesiaci a štíhla som nikdy nebola

janetinka27
7. sep 2020

a aka velkost cca? ja som mala cca 50

andreatytler
8. sep 2020

Myslela som ze sukna nariasena v pase nie je dobra volba ale da sa to aj v plus velkosti.
Podla mna nie je univerzalny strih na plnsiu postavu. Kazda plnsia postava je ina a pristane jej nieco ine. Treba len skusat rozne strihy. Podla mna plnsia postava si kludne moze dat nazberanu bohatu suknu ala princezna alebo naopak obtiahnute saty ala morska panna. Myslim ze vela robia proporcie. Pekna je postava ktora je proporcne vyvazena a tie ktore taku nemaju, (co je vacsina) si pomahaju strihom alebo detailom.

andreatytler
8. sep 2020

Toto sa mne paci ako alternativa rukavov....

janetinka27
8. sep 2020

mala som tieto,aj ked ich nie je az tak dobre vidno,boli pevne acitila som sa ako princezna 😉

janetinka27
8. sep 2020
mmmonika
15. dec 2020

@yvanielka Vyzerala si krásne!