Ahojte žienky,
som v UK a moja šéfka ma pozvala na "baby shower". Na žiadnej takejto akcii som zatiaľ nebola, tak neviem čo ma čaká. Čaká prvé bábätko - dievčatko, a párty je už budúci týždeň. Poraďte mi, prosím, niečo milé, originálne a nie príliš drahé, čo budúcu mamičku - prvorodičku poteší. Vďaka 🙂
Mysllim ze ak nebapidala na pozvanku co si zela tak nozes hocico co suvisi s babatkom.. oblecnie hracky plienky hocico davali ked soom bola ja
Myslim si, hoci skusenosti nemam,ze vsetko vyhovuje do sa na Slovensku kupuje ked prvykrat sa ide babo pozriet.oni to maju opacne.aspon tak vidim vo filmoch.plysak je velmi efektny plienky alebo basic oblecko nech sa na to uz nemusi buduca mamina minat
Mna napadla darcekova poukazka do nejakeho baby store.🙂
Plienkova torta.
@blabla15 nie je zaregistrovana v nejakom obchode? V USA sa zvycajne buduce mamicky registruju, ci uz v Babies R Us, na Amazone a podobne.
Kočky, vďaka za rady! Na pozvánke nebolo nič udané, a tak nakoniec som sa rozhodla pre plienkovú tortu. Kúpila som pampersky, 3x detské body, špongie na kúpanie, gumičky,farebné stužky a dala som sa do práce 😉 s výsledkom som spokojná 😉 ešte raz ďakujem! 😘
mne spravili kamosky obrovsku radost, ked mi na moj babyshower spolocne kupili darcek kde bola cela vybava pre babatko, kedze som vtedy nemala cas nakupovat a riesit co vsetko potrebujem. a este mi aj kartonova skatula kde bol matrac perfektne posluzila ako prenosne hniezdecko. fakt prakticke 🙂 teraz sa to konecne da zohnat aj na Slovensku, ale myslim ze shippuju po celej Europe
https://www.slovakbabybox.sk/
Neviem, ci originalne, ale mna potesil napr fotoalbum alebo taka hracka, co hadze hviezdicky na stenu alebo kolotoc nad postielku 🙂))