Anglické Vianoce na Slovensku

julia225
4. dec 2013

Dievcata, 25.12. varim Traditional Christmas Dinner pre 10 ludi cca.
Potrebujem vediet, ako je zasobeny Bratislavsky, alebo Zilinsky Marks & Spenser, co sa vianocnych polotovarov tyka. Alebo aky obchod by sa mi oplatilo este navstivit.
Dakujem pekne za info 🙂

andie25
4. dec 2013

A čo take potrebuješ z polotovarov na Christmas Dinner? Morku, zemiaky, yorkshire pudding a zeleninu a gravy predsa urobis sama nie? A christmas pudding neviem či kupis doma v M&S. Inak ma iba zaujíma, že prečo doma robíš anglické Vianoce. Len čisto zo zvedavosti.

julia225
autor
4. dec 2013

@andie25 Vianoce robim kvoli snubencovi a nasim detom, su anglicania a tiez kvoli nasim a babke 🙂 chcu vediet, co papavame v UK, zatial sme vianoce travili spolu iba tam.
Ano vsetko sa snazim urobit sama, ale gravy som vzdy kupila, no to je malickost. Skor som ccela vediet, cim vsetkym su MS zasobene, aby sme mali rozne xmas bibs and bobs, s originalnou chutou. Lebo cestujeme do ZA a BA iba kvoli nakupu v MS. Dakujem za odpoved.

simsalabim
4. dec 2013

@julia225 v BA maju tri druhy Xmas pudding, aj Brandy butter, maju aj mince pies a este vselijake ine kolaciky. Morku a pdo. som neskumala, lebo to sa vazne da urobit doma...u nas leti Xmas pudding 😉

ichbinich
4. dec 2013

Minule roky mal Christmas pudding aj Tesco. Svokra robila kedysi au-pairku v Anglicku a je nan zatazena, tak sme sa vytesovali, ze sme jej ho mohli doniest.
Ako sa parti, sme ho najprv opili, potom odfaklili a az potom zjedli 😉 😀
Takze ja by som nepodcenovala ani Tesco, co sa tyka "vybavy" na anglicke Vianoce. Mozno usetris kilometre 😉

julia225
autor
4. dec 2013

Ja by som isto chcela aj plnenu morku, alebo mrazenu sidedish... Tak dufam, ze zozeniem vsetko ...