Ahojte, rodičom chcem kúpiť na Vianoce wellness. Ide o to, že by som chcela, aby do Wellness mali neobmedzený čas ako je to v hoteli Permon (boli tam minulý rok a páčilo sa im) len by som chcela zase niečo nové. Veľa hotelov čo nájdem má vstup na 2-3 hodiny a to sa mi nepáči. Nepoznáte nejaký príjemný hotel s wellness, ktoré by mohli čerpať neobmedzene a nachádza sa na Slovensku? Ďakujeeeem 😊
napr. Bellevue, Grand Praha alebo Grand v Jasnej, Partizan, pripadne Salamandra - v kazdom sme boli a nebol obmedzeny wellness (aspon v case, ked sme tam boli a wellness maju pekny), boli sme vzdy na 2-3 noci
@petamich ďakujem. Salamandru som už pozerala, celkom sa mi to páči. 🙂
Hotel Kaskady
rajecke teplice
ano, spa aphrodite v rajeckych. svokrovcov sme tam 2x poslali, velmi sa im pacilo. aj my sme svojho casu chodievali.
Za poslednú dobu sme boli 3x po sebe v hoteli Horizont v Starej Lesnej a určite sa ešte vrátime. Mali teraz dobre akciové ceny tak skús pozrieť. Veľmi dobrý neobmedzený wellness s barom v príjemne teplom bazéne, výborné jedlo, ubytovanie, okolie. Okrem toho odporúčam aj hotel Partizán, no ten je už cenovo dosť inde.
Hotel kaskády...môžu byť vo wellness celý deň pokiaľ sú ubytovaní...len cena je vyssia
Hotel Panorama Trenčianske Teplice
Hotel Montfort
Dobrý deň, votriem sa do konverzácie 😊 chcem sa opýtať ci ste niektorá bola v hoteli pod hradom bojnice, alebo hotel jasom vo vrsatskom podhradí. Ktorý z nich je lepšia voľba? Ďakujem veľmi pekne
@sorciera24 Prosím ťa, strava tam bola aká?
@mmmonika výborná,švédske stoly ráno aj na večeru...veľký výber
Wellness hotel Chopok a hotel Lomnica, pokud koupis pobytovy balicek 🙂