Aký vianočný darček pre kolegu?

14. dec 2024

Pekny večer, čo by ste kupili kolegovi ako vianočny darček? Mame medzi sebou taku uz tradiciu obdarovávania darčekmi na Vianoce. Nikdy sme sa moc nemuseli, ale tak sme ok. Nechcem mu kupovať take tie klasicke veci, jediné čo viem, že má rád matiku a značkove veci, na ktore moc nemám rozpočet. Čo by ste poradili? Za nápady ďakujem

veklipo
14. dec 2024

Sudoku

lilke
14. dec 2024

Hlavolam, kniha o matematike (napr. Nikola Tesla - záhady a rebusy, niečo od Feynmana).

xena0
14. dec 2024

Poukážku do kníhkupectva? Alebo zrušiť tradíciu 😁

vanilkovazmrzka
14. dec 2024

Nic by som nekupovala cloveku ktoreho nemam rada

A rovnako by som ani nic nechcela od cloveka ktoreho nemam rada

petamich
14. dec 2024

Huzzle hlavolam, Knihu napr. Freaconomics, Exit spolocensku hru (nieco ako escape room), moj muz je matematikna tieto veci ma hrozne rad 🙂

bolarazjedna
14. dec 2024

Ja by som darovala niečo neutrálne, jedle.... Napr fľašu kvalitného medu, pečený čaj, víno, medovinu....

marcellka32
15. dec 2024

To čo je za vetu: nikdy sme sa nemuseli ale sme ok....nekúp nič, nekupujem ludom, s ktorými sa nemusím....dar má byť od srdca

dadka1997
15. dec 2024

A v akej cene ? Tak v tomto priapde je jedno co ma rad, to co ma rad nech mu kupuju blizky, asi by som ostala pri kave a taktch tych bezných darcekov.. alebo kvitnuci caj uz som tu o nom v jednom fore pisala

salome123
15. dec 2024

Značkové ponožky 🙂

janulka1802
15. dec 2024

Uff... súhlasím s babami, ak niekoho nemusím, nedávala by som darček, vlastne mne by to nenapadlo. Stalo sa mi v práci, že som urobila milé prekvapko kolegovi a neskôr sa ku mne zachoval ako kretén. Tomu človeku už ruku nepodám a nieto ešte darček, proste hrubá čiara. Pracovné veci a dovi-dopo.