Aký prsteň by ste neodmietli k zásnubám?

Včera o 11:11

Mohli by ste mi dať nejaké tipy ženy? Aké sa vám napríklad páčia prstene / poprípade aký je vaš vysnený prsteň? Bol? Viem, že každý ma iný štýl, ale rád si pozriem toho viac.

zuzanka.zuzu
Včera o 11:14

taký z úprimnej lásky ❤️

autor
Včera o 11:15

@zuzanka.zuzu z úprimnej lásky to určite bude .. len by som rád videl 😉

alickapusinka
Včera o 11:16

Aj keby bol strieborný ak je z lásky priala by som ho.Ale niekomu nejakým mladým babam nestači ani diamant na prsteni lebo si lásku nevie vážiť.

janai1
Včera o 11:18

Neodmietla by som žiaden.
Partner určite vie aké šperky a štýl nosí jeho priateľka

autor
Včera o 11:19

Ako muž by som ale samozrejme chcel, aby ten prsteň stál za to. A ukázal jej tým ako ju milujem. To sme my muži. Mojej budúcej žene na tom nezáleží. Rád by som bol, ak by ste naozaj odpovedali na moju otázku, a ak nemáte nejaký prsteň, ok. Partnerke sa paci hocičo. Čiže ešte raz - moja otázka je jasná snáď…

januska12323
Včera o 11:21

Nosí prstene? Alebo má aspoň nejaké doma? Toto je tak zbytočná otázka, ja by som nechcela žiaden, nosiť to nebudem.

bessie12

Ja som môjmu snúbencovi poslala zopár fotiek, pretože chcel vedieť aký štýl prsteňa sa mi páči, a on neskôr jeden vybral a objednal.

maca1984

Neodmietla by som žiadny.
Prečo by som to robila ?
Lebo malý " šuter"? Lebo nie pravý diamant ? Lebo "len" strieborný ?
Z lásky darované je pre mňa dôležitejšie ako cena.
Môj muž sa úplne trafil ( však nebol slepý, videl čo nosím 😁)

autor

@januska12323 áno nosí. A ma všelijaké. Viem, že by moja partnerka chcela a nosila.

autor
Včera o 11:23

@bessie12 no keďže ju chcem prekvapiť, tak som sa obrátil sem. Ale zatiaľ žiadna pomoc 😃 …. Ja viem akú mám predstavu , len som chcel vidieť aj ostatne a osobne skúsenosti.

kandelabra
Včera o 11:23

Zober svoju drahu do mesta, zastavte sa pred zlatnictvom, napriklad s tym, ze rozmyslas nieco kupit mame/sestre na Vianoce, ona ti urcite ukaze co by sa jej asi pacilo a podla toho vyber.
Alebo vyberaj nieco na ten styl co uz ma a nosi, to je na istotu ze sa jej to pacit bude.

maminkadeticiek
Včera o 11:24

Klasika 1 briliant nikdy ziadnu zenu neurazi.

janai1

No tak tento rozhodne stojí za to... minimálne v € 😂

galganka

Však okukaj, aké nosí. Mňa by napr. taký ten klasický, so šutrom "nepotešil", páčia sa mi iné.

autor

@janai1 😂

lija22
Včera o 11:25

musi mat diamant. A nie mini pidi. Ospravedlnujem sa skromnym zienkam. Ja tomuto prikladam dolezitost a dolezitost stupa s velkostou diamantu ;)

maca1984

Toto nerob že budeš vyberať podľa prsteňov žien tu.
Veď sa pozri na jej prstene, aký štýl prevažuje.
Ja napr.nemám rada farebné kamene, nemám rada žlté zlato.

autor

@lija22 samozrejme. S tým súhlasím

gir
Včera o 11:26

U mňa bol výber prsteňa prekvapením v tom zmysle, že ma môj priateľ vzal do zlatníctva a vybrala som si sama. Pre niekoho neromanticke,pre mňa veľmi rozumné, keďže ho nosím ja.

tamtamka26
Včera o 11:26

Ja mám takýto z bieleho zlata, robený na mieru. Je pekný, jednoduchý, ale všade sa mi zachytáva, tým ze ocko je vystupene... (vyťahuje vlákna na uterakoch atď)

lija22
Včera o 11:27

@gir podobne aj u nas. Vybrala som vsetko a vyrobili mi prsten na mieru podla priania.

bessie12
Včera o 11:27

Najčastejšie sa kupuje solitér. Inak pre mňa to bolo prekvapenie, pretože som nevedela kedy to objedná a už vôbec nie kedy ma požiada o ruku . Len mi nechcel kúpiť somarinu, ktorá by sa mi nepáčila.

ada_alica
Včera o 11:28

Mne sa napríklad páči klasika ale nemám už 20🙈 neviem aké sa páčia dnešným mladým slečnám....

uglybetty1234
Včera o 11:29
autor

Ja som uvažoval nad niečim takýmto. Len neviem, či prvý alebo druhý. Ona by nosila všetko. Fakt.. alebo neviem či taká väčšia kocka by nebola krajšia

petamich

Nebudem klamat, ja som chcela klasicky briliantovy prsten z bieleho zlata (kedze zlte sa mi nepaci a ruzove nie je uplne univerzalne), poslala som manzelovi par tipov a vybral - nechcela som vyberat s nim ale ani som nechcela byt sklamana, ked by vybral mimo, kedze ho nosim a nedavam z prsta. Mam takyto https://www.obrucky-rydl.sk/zasnubny-prsten-lov...

Za mna ale ktorykolvek od Rydl by sa mi pacil, podla mna maju krasne tie prstene. Aj obrucky mame od nich.

nevenka
Včera o 11:30

Ja mam masivnejsi, ale nemam diamant a to vobec mne na tom nezalezi.
Strasne blbo polozena otazka. Niekto odmietne snubak? Lebo sa mu nepaci? Ups...

petamich
Včera o 11:31

Mne sa napr. zlte zlato nepaci a ten prvy je uz aj za mna trosku too much 🙂 ale vidis, kazdej sa paci nieco ine. A ak pises, ze si nepotrpi, ja by som skor sla do niecoho menej okazaleho ako ten prvy.

Kazdopadne naozaj si nemyslim, ze kvoli skaredemu zasnubnemu prstenu ta niekto odmietne 😅

nevenka

Mne sa napriklad tieto vystupene dohora az tak nepacia, ale ja sa na to pozeram z prakyickych dovodov uz, ako matka 4 deti 😁.

nin12345

A kolko rokov ma priatelka? Lebo mozno iny prsten sa bude pacit 20rocnej a 45rocnej. Nosi skor zlte zlato alebo biele zlato/striebro?