Aký máte názor na oslavu krstu a 50tky v jeden deň?

cuculiatko88
23. jan 2013

Ahojte mamičky a budúce mamičky,zaujímal by ma váš názor že čo si myslíte o oslave krstu a oslave 50tych narodenín v jeden deň....Ďakujem

adrianai
23. jan 2013

pokiaľ je to blízka rodina (starí rodičia) a nevadí to ani jednej strane, nevidím v tom problém ... len si asi treba rozmyslieť, či sa to bude páčiť aj všetkým hosťom 😅

ketrinka17
23. jan 2013

Ja by som nechcela aby malo moje dieta v jeden den krst a aby aj niekto slavil jubileum. Kazda tato oslava je vynimocna a tento den patri len jednej osobe. A oslavenci dostanu menej darcekov kedze oslava bude spojena :P 😀 ja som na darceky zatazena a na vynimocne chvile, takze preto by som dve oslavy nespojila.

nanku
23. jan 2013

My tiez planujeme spojit oslavu krstu s oslavou 70 narodenin mojej maminy 🙂

hajajanka
23. jan 2013

Podla toho, kto by s nami oslavoval 🙂
U nas sa oslavy spajaju - usetri to kopec vybavovania, nervov, stresu. Pekne sa zideme cela familia a mame oslavu.
Ci sa bojis, ze by sa zatienil krst v ramci tej oslavy? To by nebolo dobre uvazovanie.
Pre mna teda ziadny problem. My napr. v septembri oslavujeme moje narodky, mamine narodky, synove narodeniny a meniny v jeden den - jeden rok u nas, druhy rok u rodicov. A este aj nadejna svagrinka ja narodena v septembri, takze sa k nam potom prida 🙂 Vzdy je veselo, stretneme sa, upecieme kolaciky, tortu a je dobre.

katren
23. jan 2013

Som za, v novembri sme toto absolvovali..... 😉
Svokrovci oslavovali 60-tku /obidvaja/ a my sme krstili Lauru.....
Pozyvali by sme tych istych ludi co oni, tak naco to robit 2x????
a hlavne, usetris 😉

mata1001
23. jan 2013

tiez si myslim ze by to nemal byt problem.... 🙂

sssimi
23. jan 2013

My sme oslavovali 3 roky staršej a ráno sme krstili. Bolo to fajn.

eeffka
23. jan 2013

tak ako baby pisu zavisi od toho kto a s kym, s mojou mamou OK, so svokrou nikdy!!! by som sa s nou pohadala uz pri menu . Doteraz je urazena ze sme jej vratlili kolace co nam kupila na krst, podotykam ze predtym som jej 2x volala nech nic neobjednava, ze mam kupene... ale ked je niekto sprosty tak si domov odniesla...

luna22
23. jan 2013

Záleží či by šlo o rovnakích ľudí. Lebo ja idem na 50 tku a nebola by som pozvaná na krst a teraz mám kupovať aj tam aj tam?

fuska
23. jan 2013

Podla mna je to super, ak sa pozyvaju rovnaki hostia a nevadi to oslavencovi, ani rodicom krsteneho. Ak ma ktokolvek problem, nemalo by sa to spajat.

huhusestra
23. jan 2013

ja myslim ze to je upne jedno,ked to vam vyhovuje preco nie? usetrite peniaze i cas, len zalezi ci ste si chceli pozyvat tych istych hosti..

pralinka25
23. jan 2013

zalezi od toho v akom duchu si predstavuju oslavu 50-tky.
lebo napriklad pre mna oslava krstu hlavne ked je to malinke babatko okolo 2 mesiacov je taka kde su len stari rodicia a krstni rodicia cize v uzkom kruhu. neviem si predstavit pri uplne malom babatku nejaku veliku oslavu kde je 20 ludi mozno aj viac pripadne aj nejakych nie uplne blizkych vam niekde v restike. mozno tak uz pri vacsom je to ine.
pri babatku si predstavujem skor taku pokojnejsiu oslavu bud teda v restike alebo doma. a na 50 -tku si predstavujem ze to moze byt aj divokejsie muzika a tak. no zalezi vsetko od toho ako by ste si to zorganizovali. niekto aj 50- tku moze oslavovat v pokojnom duchu len pri par blizkych a v tom pripade by mi to nevadilo. niekto krsti dieta aj v pol roku to by bolo zas ine. takze fakt zalezi od situacie a organizacie

jankastubka
24. feb 2013

Spojit to sa mi zda v pohode.
My sme este len v ocakavani, ale uz teraz sme sa bavili o pripadnom krste. Manzel chcel automaticky pozvat celu jeho rodinu, lebo sa bezne stretavame na oslavach - spolu ich je ale 20. Ale tym padom by som aj ja mala pozvat celu rodinu, a u nas je dalsich 17 ludi, + my davaja s dietatatom. To je dokopy 40 ludi - vlastne takmer vsetci co boli aj na svadbe.
Jednak je to velky pocet ludi a vydavkov. Manzel to chcel spravit tak, ze gulas na zahrade - ale aj to bude vela roboty a hlavne rozhodnut sa u koho, kedze nase rodiny sa okrem svadby nijak nestretavaju.
Dalsia vec je tiez ta, ze z mojej strany rodiny sa velmi nestretavame, myslim tak na oslavach (nevolali nas ani na 50tku, ani na bezne oslavy, a svadby v rodine zatial nemali). Cast rodiny je dokonca taka cudna, radi si vypiju, a nie vzdy je to prijemne. Len s jednou vetvou sa aspon raz do roka zideme na oslave a boli sme aj na 50tkach, ti su v pohode. A ked uz by som musela, najradsej by som pozvala len tu jednu vetvu za moju stranu. Tak ja neviem, uz teraz ma to trapi a to mam porod az v juni.

svenka
24. feb 2013

ja osobne by som to oslavovala spolu jedine v pripade, ze pozvani budu ti isti ludia... ak by som na 50tku chcela mat napr. aj nejakych znamych, ci kolegov atd., ktori by za inych okolnosti na krst pozvani neboli, tak by som to urcite nespajala (kvoli komfortu babatka - kazdy by ho chcel na ruky atd... )

juliakocka
25. feb 2013

ja som za, my sme oslavovali svokrinu 60, manzelovu 30, a dcerin 1 rok spolu vsetci, pozvani boli ti isti ludia, usetris nervy, kopu casu, kazdy nieco napiekol ja aj svokra, takze pohostenia bolo habadej, a bolo to užasne takto spolu, také super rodinné a nikomu to nevadilo, inak my doma bežne spájame oslavy, ja stále v decembri narodeniny spajam s meninami svojej dcery a manzel v lete spaja svoje narodky s meninami druhej dcery, pripadne svokra sa prida, ma tiez narodky, u nas bezne spajame, lebo sa stretavame približne stále tí istí ľudia a nikto nový sa nevolá na oslavu

mgabriskova
6. mar 2013

Pekný deň, ponúkam nafotografovanie krstu/birmovky, narodeninových osláv a iných dôležitých udalostí.. Cena dohodou 🙂

sampo
6. mar 2013

toto moja svokra chcela tiez spajat - ze oslava 70-ky (jej) a krstu, ale povedala som, ze nie... 😅 no uvidime, ako to nakoniec vypali..