Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?
dakujem 🙂
akože pekné...ale ten predok mi príde taký vulgárny.. že ideš sa vydávať za jedného muža ale pritom ti nevadí ukazovať všetkým ostatným priam obsah žalúdka... a o takej polnoci, ked si istý typ hostí zvykne vypiť viac ako je normálne, tak neviem, či by mi to bolo príjemné.. zažila som na jednej svadbe..
ako píše baba vyššie, jasné, že ťa nepošle preč..ale do kostola určite nie sú vhodné.. to sa ale pri svadobných šatách asi velmi nerieši
saty su krasne, len si myslim, ze na ne musi mat nevesta postavu. predok sa da kludne prerobit, ak bude teda ten vystrih moc. proste musia neveste sadnut a nebudu asi pre vsetky zeny najvhodnejsou volbou
@sajmonka_1216 a to pritom toto su jedny zo siat este by som povedala z tych slusnejsich...to co sa dnes ponuka v salonoch....tak nemam sama slov..takmer priesvitne skoro vsetko vidno....napr :D :D taketo nieco by som si na seba uz nedala
Ak máš male.prsia a si útla tal možno. Ale ja by som do kostola v tom nešla. Jedine pridať nejakú cipku nech ti není vidieť až pupok
občas mám takú nostalgiu, že popozerám, aké šaty sa teraz robia ale naozaj je to katastrofa... toto sa skôr hodí do erotického salónu... ale tak ved ked si aj pozrieš tie módne prehliadky gucci a neviem koho, tak tiež to vyzerá jak vreco na odpadky a platia za to nehorázne peniaze :D :D
ešte si môžeš dať aj ušiť na mieru .. 🙂 podľa seba
Tak tieto druhé mala Táňa Žideková na sebe, ale ona sa vydávala na pláži a tam sa to úplne hodilo. Treba rozlišovať aká je to svadba, ak v kostole, tak by som zvolila niečo decentnejšie
@cecilia29 mam postavu asi ako slecna na fotke, mozno este mensie prsia a nižšia som
Tým dnešným svadobným satam neviem prísť na chuť. Príliš vyzyvave alebo nezaujímavé a tie ceny radšej ani nekomentujem.
Ak máš na to postavu a cítila by si sa v nich dobre prečo nie 🙂 mne sa páčia aj keď obliecť by som si ich nemohla 😆 ale čo sa týka kostola tak nevhodné.. ak by si do niečoho takého šla tak v rámci kostola by som riešila nejaký kabátik alebo štolu ktorú by si si cez seba prehodila 🙂
Nepacia sa mi saty, ktore navodzuju dojem, ze nevesta je polonaha..
Vsetky tie krajky podlozene tylom telovej farby na mna posobia na svadobnych satach vulgarne a vyzyvavo takze za mna urcite nie.
Mne sa takéto odhaľujúce šaty nepáčia. Vyzerá to ako negližé so sukňou 🤨
Ta saty na druhej fotke su asi urcene Len na svadobnu noc.. 😂
Sú prekrásne. Ak máš na to výšku a postavu, choď do toho.
Tie druhé už sú príliš...
To si obleč akurát na medové týždne a nie do kostola.
na manekýnke sú pekné... ja by som si ich do kostola neobliekla...
Máš na ne postavu? Ale keby aj, podľa mňa sú na kostol vulgárne.
éééj krásne, ak máš do nich postavu, tak ich ber, farára porazí 😅
Ale tak ja nie som veriaca, takže mám uvoľnené mravy...
Na pohlad su krásne, ale neviem si predstavit mat ich na sebe aj ked postavu mam, by som sa citila velmi zle taka odhalena ,duplom na takej udalosti kde je nevesta na ociach každému, plus kostol, no mne by to bolo extremne neprijemne ale to som ja, celkovo sa nerada odhalujem, no v dnesnej dobe je uz asi taky vystrih standard neviem.
Okrem toho predku su krasne. Ten predok nie je podla mna vhodny ani do kostola, ani vo vseobecnosti na svadobne saty
Tie pialedne, co si pridala este skor😊
Oboje nádherné. Do kostola vhodnejšie druhé
Tie posledne su najlepsie, ale aj tak, ja osobne by som si v pohode dala taky vystrih na napr. popolnocne saty, alebo plesove. Na svadobnych mi ten vpredu pride prilis hlboky...
Ale to uz je Skor Moja preferencia, vulgarne na mna tieto nesposobia.
Ak sa pre ne rozhodnes, do kostola si vezmi aj bolerko, ktore sa k nim bude hodit, zavoj podla mna nestaci.
@beronsche ked teraz ma vacsina siat ktore su pekne taketo vystrihy :/ ...a zas cely zahaleny vrch mi pride na letnu svadbu take ...divne nepaci sa mi to
A nad usitim na mieru si nerozmýšľala?
Krásne. A či vhodné.. no záleží ako sa ty v nich budes cítiť. Farár ta nepošle domov sa prezliecť 😁