Aký film, či rozprávka nesmie u vás chýbať na Vianoce?

talula
1. dec 2012

...samozrejme okrem Tri oriesky pre Popolusku 🙂 a nemusia to byt ani typicke Vianocne rozpravky, ci filmy, len proste nieco, co vam ich pripomina a co si radi pozriete kazdy rok. Napriklad u mna su to Mlade zeny. A u vas? 😉

jania023
1. dec 2012

mrazik nesmie chybat ten film zeriem

sissika
1. dec 2012

Perinbabkaaa

tereziah
1. dec 2012

Sám doma všetky časti

huxy
1. dec 2012

najviac sa teším vždy na Tri oriešky pre popolušku, Perinbaba, Mrázik, Sám doma, a veľa veľa iných, presne si nespomeniem názvy

linuska1
1. dec 2012

s tebou mne bavi svet...
jak vytrhnut velrybe stolicku...
jak dostat tatinka do polepsovny...

mircalla
1. dec 2012

TV vobec nepozerame, ani na Vianoce. Maly jedine, zatial je to Jim Jam, takze mne je to jedno, Kedysi som TV sledovala, ale pozerat nieco 150 krat uz nema pre mna ziadne caro, i ked tie rozpravky su ozaj pekne

ervenka
1. dec 2012

Perinbaba, Mrazik, S tebou ma bavi svet, Jak vytrhnout velerybe stolicku, Jak dostat tatinka do polepsovne, Kubo, Svako Ragan, Rysava jalovica. Jozef Kroner vedie! 😉

ritusuk
1. dec 2012

sam doma a perinbaba🙂 tri oriesky pre popolusku som v 26 rokoch nevidela a morozko je podla mna dost uchylny film,v polke som to vypla.a oi odporucam LASKU NEBESKU,zababuste sa,otvorte flasu vina a kuknite s muzom,nadherny film...

clarissa
1. dec 2012

Pre mna niesu vianoce bez Perinbaby..to je moja srdcovka..a potom jasneze aj tie ostatne,ale tuto musim 😝

hori
1. dec 2012

Princezna so zlatou hviezdou. Cisarov pekar, Dobry vojak Svejk, Byl jednou jeden kral...

katka1981
1. dec 2012

Perinbaba, Sobik Rudolf, ale toho pozerame aj pocas roka 🙂 Je toho viac

natal12
1. dec 2012

mňa to nebavi furt to isté každý rok opakujú 😠

14petulka88
1. dec 2012

Najviac milujem Perinbabku 😀 😀 😀

zuzana76
1. dec 2012

tak ja si nostalgicky pozriem niektore rozpravky kazde Vianoce a nevadi mi, ze ich vidim uz po sty raz. moje srdcovky su - S tebou mne bavi svet, Popoluska, Vesnicko ma strediskova, hlavne slovenska a ceska produkcia / takisto aj Cisarov pekar a pekarov cisar, princezna so zlatou hvezdou na cele a mam rada aj slovenske inscenacie s generaciou hercov ako Kroner, Polonyi, Krizikova atd... proste ta starsia generacia, ktora uz pomaly odchadza /, americke filmy ma nebavia a pre mna to nie je ani ono, ked si to pozriem ako nahrate, proste vtedy to ma caro, ked je to na tie Vianoce, uvarim si caj, pecivko k tomu, zabalim sa do deky, pritulim k detom a pozerame 😀 , deti zvacsa nevydrzia cely film a hraju sa s novymi hrackami popri tom.

vinifred
1. dec 2012

..mne sa páči Princ egyptský..a chýbajú mi staré Disneyovky ako Jumbo,Snehulienka,Šípková Ruženka,Ariel,Mulan,Pocahontas,Lady a Tramp a podobne,sú nadabované,neviem,prečo ich nevysielajú..stále dokola to isté a keď už aj niečo ide,čo chceme vidieť,vždy to strčia počas Vianočnej večere.. 😖Ale rada si pozriem Dobrodružstvo pri obžikoch,Keby som mal pušku,Medená veža a Orlie pierko..

ginger_fox
1. dec 2012

rozpravka Perinbaba a film Love actually 😎

dadka232
1. dec 2012

Perinbaba, Tri oriešky, Mrázik, S tebou mne baví svet, Princezná so zlatou hviezdou, Sám doma 🙂

dejnas
1. dec 2012

Perinbaba, Tri oriešky pre popolušku, Mrázik, S tebou mne baví svět... a Láska nebeská 😉

janabanana
1. dec 2012

ako češka samozreme milujem ti oriešky, vobec mi neprišla na chuť perinbaba ale mm ju miluje 😀 v podstate nesmie chýbať československá klasika.... kedysi to bol aj sám doma ale poslednou dobou ma amerika moc neberie celkovo sviatky (akékolvek) nemusím hadam to bude iné keď už máme maličku, v amerických filmech mi to príde všetko prehnané...

dejka77
1. dec 2012

Mna nebavi pozerat to iste kazdy rok takze jednoznacne uprednostnujem rozpravky, ktore som videla uz velmi davno alebo ktore nepoznam. Co sa tyka filmov, takisto si radsej pozriem nieco co nedavaju v tv kazdy rok.

annia
1. dec 2012

Ja mam rada vsetky tie klasicke vianocne filmy ale vzdy sa tesim na Princezna Fantaghiro, Snezenky a machri, Kral Drozdia brada - tu mam rada.

hradnapani
1. dec 2012

taka ta obycajna cesko-slovenska klasika, ktoru spominali baby, hoci som ju videla stokrat. Je to pre mna navrat do detstva a dava mi to pocit, ze vsetko je v poriadku a tak, ako ma byt 🙂
Jedine voci Perinbabe mam drobne vyhrady, tej smrtky som sa strasne bala ako dieta... ale inak su tam velmi pekne sceny a je taka netradicna

11zuzanka11
1. dec 2012

Rozpravka RIO o papagajoch krasna farebna🙂 aj pre dospelych

slniecko41
1. dec 2012

Ja mám rada staré české rozprávky ako Pyšná princezna, Princezna so zlatou hviezdu....

horana
2. dec 2012

Polarny expres sme si s detmi nedavno pozreli a je to sice "santovske", ale jeden z mala filmov ktory aj mna dojal na tuto temu.

Deti okrem toho bavia vianocne verzie/specialy znamych rozpravok:
Kung Fu Panda slavi sviatky
Stastny a vesely Madagaskar
Doba ladova: Mamutie vianoce
....
su to take cca 30min. epizody od tvorcov tychto veci na vianocne temy...

mata1001
2. dec 2012

tri oriesky pre popolusku-bez tejto rozpravky by som vianoce ani nemala..keby isla 10krat,tak 10krat si ju pozriem. 🙂

lujza123
7. dec 2012

dik za inspiracie, idem stahovat (nemame TV pozerame len filmy ) urcite perinbaba, tri oriesky..a vela animovaneho nech sa 3 rocna nenudi....ja som proti tomu aby male deti travily cas cumenim na rozpravky, ale na vianoce chcem spravit vynimku

stanislavao
7. dec 2012

ja osobne milujem popelku, popolvara, a vsetky tie starsie slovenske a ceske rozpravky, ako byl jednou jeden kral, sol nad zlato, s certy nejsou zerty, obusku z pytle ven, a pod., dalej mrazik, samozrejme perimbaba, ale v slovenskom dabingu, lebo ceska mutacia je hrozna. s tebou me bavi svet. ja mam rada ceske filmy s mensikom, brodskym, sovakom, zazvorkovou, kopeckym, janzurovou - stara dobra ceska klasika. syn si pozrie sam doma 1,2,3. ale aj snowbordaci a podobne. amerika moc u mna na vianoce nejde.

zuzanocka11
7. dec 2012

Jednoznacne Byl jednou jeden král,pozerám to kazdý rok a vsade kde to ide 😀 v tej rozprávke je tolko zivotnej múdrosti a humoru ,a tí herci ! pre mna jednicka .

dedenini
7. dec 2012

mrazik, popoluska, perimbabka... a ine... no moja malicka si to pozre tento rok prvy krat so mnou a priatel bude varit ako minuly rok..normalne ma nepustil do kuchyne..povedal..tu si lazkaj na gaucik, vystri si nozky a ja idem varit..som kukala jak puk a nechapala.. pustil mi perimbabku a ja oddychovala... az ked bolo navarene, som mu len umyla riady a sam este celu kuchynu vyglancil 🙂 a ja potom len este nejake dobrotky urobila.. no rozpravocky sli unas cely den..este rada pozeram Sam doma... 🙂 no uz sa tesime na rozpravocky, vsetky co pojdu