Ahojte. Poraďte co kúpiť svokre k narodeninám (50)?
Niečo čo by bolo celkom výnimočné 🙂
Ďakujem za všetky rady
My sme svokrovcom obistyrom furt kupili dajaky vylet na zlavomate. Sukromny wellness s masovym tanierom a podobne
Ja som svokre na 60tku dala ručne vyrobený rodinný fotoalbum. Spravila som ho ako sumár rodiny - od ich svadobných foto, cez narodenie deti, svadby ich deti, narodenie vnúčat, pomedzi to zopár foto z dovoleniek, osláv, výletov... Aby to pekne nasledovalo, zopár popiskov k tomu... A ma peknú pamiatku 😉
Vibrator🤣🤣🤣
šperk podla vlastného výberu
Je aj taka Krcma, ze Peklo sa vola. Tak poukazku na posedenie😜
Veľa záleží, aký máte rozpočet a čo svokra preferuje, čo má rada.
@veronka0593 pekne nastenne hodiny, napr. vyrezane z LP
@veronka0593 no najlepšie je zvážiť, čo sa hodí jej. Čo ocení? Mojej mame sme kúpili pandoru, svokre zas miesič na cesto. Moja mama ani netuší, čo to miesic je, tak ako svokra nemá šajnu o Pandora náramkoch. Dedovi zas let balónom, babke kúpele... Skúste pouvažovať aké má svokra záujmy, čo by ocenila, či rada varí, alebo sa venuje záhrade, zbiera nejaké šperky, alebo má radšej unikátne knihy... Poskladáte sa viacerí a kúpte drahší spoločný dar, ktorý by si sama nemohla dovoliť
Vegeta 😂😂😂 ale ne, ja mam v plane svojej buduci rok (tiez 50) dat usitu kyticu z ruzi a 100€ do obalky, naj si kupi co chce. Viem ze chce ist konecne k moru lebo tam este nikdy nebola, cize asi pojde ked sa jej na to vyzbierame. 🙂
Hojdacie kreslo a privod elektriny..vacsinou davame peniaze
O pol roka mam 50 a potesila by ma permanentka do fitka, pandora, nejaky zajazd, wellness... 🤣
My sme svokre kupovali pandoru aby mala pamiatku a dali sme im aj wellness pobyt ešte, to je podľa mňa taký darček, ktorému sa poteší každý 😉
Má rada čaje? originálnym darčekom by mohol byť napr. kvitnúci čaj.
http://solaris-tea.eu/index.php/hikashop-menu-f...
@janinka007 aj ja má o pol roka 50🙂 konečne si splním sen, Island 🙂
napisem sem co sa nam stalo...moj muz kupil nausnice svojej mame a ja som mu na to prispela...no a co nevysvitlo? svokra nema dierky v usiach :p On to nevedel (nezaujimalo ho to) a ja som si nevšimla ze nenosi nausnice keďže mavala usi zakryte vlasmi !
@veronka0593 nič hahahaahahah 😂😂😂😇😇