Ahoj, chcem Vás poprosiť o nápad, čo kúpiť svokre na 70 - tku. Zlata má dosť, nejaký wellnes neprichádza do úvahy, lebo sa stará o svoju chorú matku. Masáže tiež nula bodov, lebo je po operáciách chrbtice. Darčekový kôš mi príde taký neosobný. Objednali sme jej už tortu, dostane kyticu, no čo ďalej? Ďakujem za nápady.
Je veriaca? Keby áno tak ruženec osobný s menom. Ja som to darovala na Vianoce babke
Moja starka videla na stvcke reportáž, kde nejaká baba vyrábala náramky z drahých kameňov podľa numerologie(kamene by jej mali dodat to, čo jej v dátume narodenia chyba). Stal asi 30 EUR, bola z neho nadsena a aj ho nosi.
Teraz dost casto davaju poukazky do lekarne. Napadol ma nejaky ohrievaci vankus alebo masirovaci pristroj. Sušička ovocia.
Kabelku , kvalitnú peňaženku a do nej nejaké eura, lebo peňaženka sa nedáva prázdna
@lula313 pokial je svokra veriaca, tak ten naramok pojde do vecneho ohna, ktory je pripraveny diablovi a jeho anjelom 😀
My sme mojej mamke (cize mojej zeny svokre) kupili zahradnu chatku 😀
Môžte jej dať zahrať v rádiu - pozdravy jubilantom a zobrať ju niekam na spoločný obed do lepšej reštaurácie 🙂
@arcticcode no práveže moja starka je veriaca a o numerologiu sa zaujima😉
Infra lampa,keď píšeš,že ma problemy s chrbticou?
@lula313 nuz, co k tomu dodat. Nemozete sluzit aj bohu aj mamone. To je ako byt veriaca a podporovat potraty. 🙂
@arcticcode
*byť veriaca katolička, kresťanka a podporovať potraty.
Muslimovia sú tiež veriaci (teisti) a potraty v určitých prípadoch akceptujú (znásilnenie, poškodenie plodu, ohrozenie matky fyzické alebo psychické). Ale máš pravdu ze ich priamo nepodporujú v zmysle, žeby chodili s bilbordami, že sme za potraty,, 😀
Ak ma vztah k rastlinam - nejaky zaujimavy zivy kvet, orchideu a pod.?
Ďakujem za nápady. Niektoré určite využijem v budúcnosti, napr ten ruženec, alebo infralampu 🙂. My by sme jej však chceli dať niečo v cene tak cca 100,-, keďže darček môže očakávať len od nás. Manžel má síce ešte brata, ale to je nula bodov, keďže je alkoholik. Tak aby sme ju aspoň my potešili 🙂
@mmoonna napr.novy matrac kvalitný ale to je asi nad limit finančný ,keď píšeš že má chorú chrbticu,to by pomohlo. Alebo niečo do kuchyne ,niečo staré vymeniť, masážnu vaničku na nohy k telke...
fotoknihu z jej fotiek - od narodenia po aktualny datum