Ahojte prosim Vas dajte niaky tip na darcek na 40 -ku pre manžela.dakujem
Tazko poradit ked ho nepozname.ja som svojmu dala zazitkovy darcek.let s očovskym bačom
Moj dostal apple watch a syna 😄
Môj by si prial zoskok z lietadla.
Záleží vo ma rad môjmu deti dali jazdu na športovom aute tak o dva týždne ideme do Hradca Kralove alebo si dajte spoločný wellness alebo parádnu oslavu
@belllinka hej nastvalo ma to.vies preco?lebo si sa pytala aky darcek pre manzela.moj muz bol pilot.uz nemoze lietat.dala som mu zazitkovy darcek.vyhliadkovy let s akrobatickym pilotom zo Sliača.chcela som ti poradit, napadlo mi, ze by sa to chlapovi co ma 40 mohlo pacit viac ako nejaky vecny darcek.ty si sa mi za to zacala posmievat.
To je úroveň. Pohádať sa urážať sa...Dúfam ,že nemate detí.. hrdinky modrokonikove... To by ste pre nich určite neboli dobrý príklad... Možno vaši muži nechcú nič, len pokoj od tých vašich reči..
Podla zaujmov hlavne
@belllinka Ja som si tiež predstavila, že letí s bačom. A teda je to vtipná predstava. Mmch tiež o tom 1x počujem.
A kedy ich má? Môj bude mať v decembri a keďže on si rád robí vtípky na štýl debilnych vtipov od Silných rečí a ja sa na nich vždy veľmi bavím, tak si ich už od min.roka zapisujem a chcem mu z nich urobiť knižku. Ja mám rada, keď sú darčeky osobné.
Niaky?
Keď už chceš radu tak nejakú radu nie niaku.
My ho nepoznáme, čo má rád? Hobby?
Hodiny? Wellness? Smartfon? Smartwatch?