Aký darček pre manžela na 40tku?

6. máj 2024

Ahojte prosim Vas dajte niaky tip na darcek na 40 -ku pre manžela.dakujem

stellarstar
6. máj 2024

Niaky?
Keď už chceš radu tak nejakú radu nie niaku.
My ho nepoznáme, čo má rád? Hobby?
Hodiny? Wellness? Smartfon? Smartwatch?

jaja20
6. máj 2024

Ja som našla niečo takéto.
Samozrejme, dovnútra nemusíš dať nutne fľašu s alkoholom,ak je náhodou abstinent.

nenne27
6. máj 2024

Tazko poradit ked ho nepozname.ja som svojmu dala zazitkovy darcek.let s očovskym bačom

belllinka
6. máj 2024

@nenne27 Let s očovským bačom?? To akože kam leteli?

beata_k
6. máj 2024

@belllinka Ved ovce dojit. Kam inam? 😃

belllinka
6. máj 2024

@beata_k lakavy darcek 🤣

anjelok
6. máj 2024

Moj dostal apple watch a syna 😄

nenne27
6. máj 2024

@belllinka hmmm...ocovski bacovia je predsa skupina akrobatickych pilotov.myslela som ze su uplne znami...ale zrejme nie teda nie su 🙂 len pre ludi co sa zaujimaju o akrobaticke lietanie...ah svata prostoto...
@beata_k

nenne27
6. máj 2024

@belllinka ked nevies o com tocim tak sa slusne pytaj, rehoces sa a iba sa strapnujes

nenne27
6. máj 2024

@belllinka ty si ina truba...dojit mozes akurat svoj mozog aby z neho vyliezlo nieco rozumne...dala som mu akrobaticky let s pilotom

beata_k
6. máj 2024

@nenne27 Nie, nepoznam ich.

belllinka
6. máj 2024

@nenne27 no nezblázni sa, nie je to vôbec známe, tak sa ukľudni a ešte 5x ma označ 😀

nenne27
6. máj 2024

@beata_k tak sa vzdelavaj a neposmievaj ked hov.o vies

beata_k
6. máj 2024

@nenne27 hmm, cista inteligencia z teba teraz prehovorila. Chcela si byt za fajnovu, ale nie si. Nik ich nepozna okrem oblasti zaujmu. No, co uz.

ankare
6. máj 2024

Môj by si prial zoskok z lietadla.

nikaeli
6. máj 2024

@nenne27 prepáč, ale mne to tiež prišlo vtipné.. ani by mi nenapadlo, že by mohla mať akrobatická letecká skupina taký názov.. urážaš sa úplne zbytočne, ty vieš všetko? 🤷🏻‍♀️

nenne27
6. máj 2024

@belllinka tak jasne ze tebe to nie je zname...tebe asi toho vela znameho nebude...slusne si sa mohla spytat a nie sa posmievat...necudujem sa ze nevies co kupit muzovi.asi ani jeho nepoznas

nenne27
6. máj 2024

@nikaeli nie neviem, ale nepksmievam sa.chcela som jej poradit a ona sa mi akurat vysmiala...no nic..ja aspon viem co ma moj muz rad

belllinka
6. máj 2024

@nenne27 normalne som sa spytala kam leteli 🙂 A okrem toho, ja som sa nepytala, že čo kúpiť manželovi, ja s tým problém nemám, keďe si nekupujeme žiadne trápne darčeky, tipu dojenie kráv a let s bačom ☺️

nenne27
6. máj 2024

@belllinka neviem co je trapne na lietani s akrobatickym pilotom.s kravami a dojenim to nema nic spolocne.ale tebe to nevysvetlim.lebo som si ta pomylila so zenou co chce poradit a ma IQ nad 70.prepac

belllinka
6. máj 2024

@nenne27 zábavné ako tu zúriš 🙂 Kravy si už podojila?

andrejka1974
6. máj 2024

Záleží vo ma rad môjmu deti dali jazdu na športovom aute tak o dva týždne ideme do Hradca Kralove alebo si dajte spoločný wellness alebo parádnu oslavu

nenne27
6. máj 2024

@belllinka hej nastvalo ma to.vies preco?lebo si sa pytala aky darcek pre manzela.moj muz bol pilot.uz nemoze lietat.dala som mu zazitkovy darcek.vyhliadkovy let s akrobatickym pilotom zo Sliača.chcela som ti poradit, napadlo mi, ze by sa to chlapovi co ma 40 mohlo pacit viac ako nejaky vecny darcek.ty si sa mi za to zacala posmievat.

belllinka
6. máj 2024

@nenne27 vies citat s porozumenim? Uz som ti pisala, ze ja som o ziadnu radu na darcek neziadala

matej2227
7. máj 2024

To je úroveň. Pohádať sa urážať sa...Dúfam ,že nemate detí.. hrdinky modrokonikove... To by ste pre nich určite neboli dobrý príklad... Možno vaši muži nechcú nič, len pokoj od tých vašich reči..

kiki68
7. máj 2024

Podla zaujmov hlavne

galinotchka
8. máj 2024

@belllinka Ja som si tiež predstavila, že letí s bačom. A teda je to vtipná predstava. Mmch tiež o tom 1x počujem.

bubuzu
8. máj 2024

A kedy ich má? Môj bude mať v decembri a keďže on si rád robí vtípky na štýl debilnych vtipov od Silných rečí a ja sa na nich vždy veľmi bavím, tak si ich už od min.roka zapisujem a chcem mu z nich urobiť knižku. Ja mám rada, keď sú darčeky osobné.