Aký darček pre 7-ročnú prváčku?

14. dec 2024

Poraďte darček pre 7 rocnu prvacku, nejaké menšie veci už mám no taký jeden darček by som chcela väčší, rozmýšľam nad tabletom no chcem sa s Vami poradiť či predsa len neni ešte priskoro na tablet ? Ďakujem za rady

berenika39
14. dec 2024

To záleží na tom, na co ten tablet bude používat. Pokud jí tam jako rodiče dáte apky, které jsou vzdělávací, něco, co potřebuje do školy, pohádky na cesty autem, hry - které jsou určené věku 7+, pak ok. Ale pokud si tam dokáže najít youtubko, tiktok, instáč, tak bych byla v tom věku opatrná a našla bych jiný dárek.

oslo1
14. dec 2024

Syn ma tablet a pouzivat aj moj pc, ma6 rokov.
Na vianoce dostane hlvny darcek Yoto. Je to audiobook citacka. Ma velmi dobre ohlasy.

annm81
15. dec 2024

Osobne mi to príde skoro. Buď jej to budete významne časovo obmedzovať a potom je otázne, či potrebuje na tú chvíľu vlastné zariadenie, alebo to bude danajský dar.

Existuje milión lepších darčekov pre sedemročné dieťa - veľké lego, programovateľný robot bez obrazovky, kreatívne sady na výrobu kde-čoho (sviečky, šperky, nanuky, bomby do kúpeľa, keramika, náramky, pressed flower art, pralinky...), lyžiarsky kurz, hudobný nástroj, výlet do zábavného parku (trampolíny, legoland, aquapark, disneyland, laser tag, exitovky...), také to závesné sedenie do izbičky, skateboard, korčule, spoločenské hry, maliarsky stojan, sady na vedecké pokusy, zápisník so zámkom, kde si môže písať svoje tajomstvá, maľovanie podľa čísel, elektronická tanečná podložka... kopec možnosti podľa toho, čo dieťa baví a toho, čo považuješ za väčší dar.

lenkalienka321
15. dec 2024

Vlastný tablet, mobil a elektronika je pre mňa určite priskoro, pridávam sa ku komentáru vyssie. Navyše, zbytočne to vytvára tlak aj ostatné rodiny, lebo povedzme si narovinu, o darčekoch sa deti rozprávajú a niekedy ich aj berú do školy. Na obrazovku sa dosť pozerajú deti už v škole ( majú tam tie interaktívne tabule). Ja mám ešte konkrétne tipy na kreatívnu sadu : Tvorba vlastnej kabelky a veľké drevené krosienko na tkanie koberčeka. Tie boli u nás úspechom.
Prípadne ak zážitkový darček, napr. lístky na detský koncert/ balet ( odporúčam Luskacik🙂). Samozrejme aj podľa záujmov.