Aký darček navrhujete pre 70 ročnú pani?

natalia1997
29. jan 2022

Aký darček navrhujete pre 70 ročnú pani? (Babičku) neviem čo kúpiť

sima338
29. jan 2022

Pokiaľ číta, tak vybrať nejakú krásnu knihu, ktorá by ju zaujala, pokojne nejakú kvalitnú luxusnú Bibliu, ak je veriaca, dať jej urobiť kvalitné okuliare, ak potrebuje ( to je pre dôchodcov naozaj drahá záležitosť ), nejakú inú zdravotnú pomôcku, ktorá je drahšia a potešila by, popr. pekne vyskladať balík vecí, ktoré by ju potešili a pomohli, popr. šperk zlatý, ktorý jej pripomenie teba...

mamina0078
29. jan 2022

Nejaké vitamíny, pobyt v kúpeľoch, poukážku do potravín...

3tato
29. jan 2022

Čo tak nájsť nejakú jej čiernobielu fotografiu z mladosti, vyretušovať zväčšiť a zakolorovať, zarámovať.
Prípadne, ako radia dámy nadomnou ...

makeka
29. jan 2022

@natalia1997 ja som mojej kúpila takú knižku Babička rozprávaj-do nej môže vpisovať svoje spomienky z detstva a všeličo iné ako to bolo voľakedy.Môže to doplniť aj fotkami.Takto budete mať neskôr vzácnu spomienku.

jaja1979
29. jan 2022

@natalia1997 my sme dali rodičom na sedemdesiatku takuto koláž, plus pobyt v kúpeľoch😜
Spodná fotka je začiatok ( nejako zle sa mi to nahralo)

lintu
29. jan 2022

70rocna zena moze byt este celkom aktivna osobka, tak co napriklad vybrat nieco podla jej zalub?

zdena1990
29. jan 2022

Zaramovane fotografie deti vnúčat pravnucat taký veľký obraz rám aby si mohla na stenu zavesiť.... Popr foto - knihu nás to najviac potešilo ...

dundulica
29. jan 2022

@lintu presne tak, moja mama mala 70 minulý rok, do dôchodku išla pred rokom, je to moderná žena, žiadna babička, s fusaklami by ma poslala do.... tam 🙂 na druhej strane existujú 70 r. ženy, ktoré sú naozaj starenky, takže veľmi ťažko poradiť univerzálny darček

linibini
29. jan 2022

Ťažko radiť, podľa záľub, my sme svokre kúpili na vianoce masážny prístroj na šiju a plecia, nevie si vynachváliť, mojej mamine by to skôr uškodilo, má veľké problémy s chrbticou. Vždy ich obe potešia fotky vnúčat, tiež myslím, že nové okuliare s kvalitným rámom by potešili. Moja mama napr. pokukuje po výkonnom kuchynskom robotovi. Alebo sa rovno spýtať, čo by si želali. U nás je odpoveď nič, lebo všetko majú. A o to je to vždy ťažšie.

roja01
29. jan 2022

Darcekovu poukazku od niekoho kto upratuje na umytie okien na jar.
Foto (cca 70x50cm) kompletnej rodiny v ramu.
Darcekovu poukazku na manikuru ci kozmetiku.
Inak keby fungovali divadla, tak listok na divad.predstavenie spolu s mobilnym (myslim s autom) clenom rodiny.

katulienkax
29. jan 2022

@jaja1979 babka s cukrovkou alebo zvýšeným cukrom by sa nepotesila

akinomel
29. jan 2022

@natalia1997 napadlo mi nie kúpiť, ale darovať spoločne strávený čas napr. celodenný výlet ( na pekné miesto, ktoré má rada, popr. kam by rada šla, alebo má pekné spomienky ), spojiť to s chutným obedom a predmetom na pamiatku. Závisí od mobility dotyčnej pani a možností vzhľadom k momentálnej situácii. Ešte mi napadlo sprostredkovať stretnutie s dávnymi priateľkami, ktoré dlho nevidela - ale to je náročné...