Aký darček na prvé sväté prijímanie?

majulino
20. jan 2016

baby manzelove krstna bude mat v maji prijimanie, vcera som sa o tom bavila s jeho kmotrou. samozrejme ze som s apytala ako to u nich funguje a co kupit malej. Su to rimokatolici u nas kupuje krstny hodinku. Ona nechcela, ze vraj je to zbytocne lebo po prvej dcere jej tam hodinka stoji je mala a nepouzitelna s cim suhlasim to iste aj s prstienkom. Jasne ze sme uvazovali nad zlatom napr. nejak nausnice alebo retiazku s priveskom a tu nastal problem chcu len biele zlato alebo chirurgicku ocel plus ja neviem ake nausnice pre 9 rocne dieta aby ich mohla bezproblemov aj v buducnosti nosit. viete mi nejake poradit aj s linkom odkial ste kupovali nie velmi drahe najma z bieleho zlata? dakujem

dominika6
20. jan 2016

ja by som kúpila retiazku bud s písmenom jej mena,alebo štvorlístok pre šťastie,alebo niečo podobné..retiazku vynosí ked bude väčšia,alebo na špeciálnu príležitosť (oslavy,svadby) ku šatočkám...náušnice by som nekupovala...

janinah
20. jan 2016

Každý má rozdielny vkus,nechala by som to na jej mamu,nech spolu s dcérou vyberú a vy ich zaplatíte,dajte si však strop do akej ceny.

monicm
20. jan 2016

Ak neplánujú kúpiť rodičia retiazku, tak by som kúpila retiazku a k tomu krížik či ryby (to som však zatiaľ videla len na autách, nie ako prívesok). U nás sa vždy takto riešilo prijímanie. A náušnice by si mohla mať od rodičov, kde si môže sama vybrať, prípadne oni predsa viac poznajú jej vkus. A hlavne, ja by som asi radšej zlato kupovala v obchode, menšie riziko podvodu ako cez internet.

l3yla
20. jan 2016

Aj ja som toho nazoru,nech si vyberu 😉