baby manzelove krstna bude mat v maji prijimanie, vcera som sa o tom bavila s jeho kmotrou. samozrejme ze som s apytala ako to u nich funguje a co kupit malej. Su to rimokatolici u nas kupuje krstny hodinku. Ona nechcela, ze vraj je to zbytocne lebo po prvej dcere jej tam hodinka stoji je mala a nepouzitelna s cim suhlasim to iste aj s prstienkom. Jasne ze sme uvazovali nad zlatom napr. nejak nausnice alebo retiazku s priveskom a tu nastal problem chcu len biele zlato alebo chirurgicku ocel plus ja neviem ake nausnice pre 9 rocne dieta aby ich mohla bezproblemov aj v buducnosti nosit. viete mi nejake poradit aj s linkom odkial ste kupovali nie velmi drahe najma z bieleho zlata? dakujem
Každý má rozdielny vkus,nechala by som to na jej mamu,nech spolu s dcérou vyberú a vy ich zaplatíte,dajte si však strop do akej ceny.
Ak neplánujú kúpiť rodičia retiazku, tak by som kúpila retiazku a k tomu krížik či ryby (to som však zatiaľ videla len na autách, nie ako prívesok). U nás sa vždy takto riešilo prijímanie. A náušnice by si mohla mať od rodičov, kde si môže sama vybrať, prípadne oni predsa viac poznajú jej vkus. A hlavne, ja by som asi radšej zlato kupovala v obchode, menšie riziko podvodu ako cez internet.
Aj ja som toho nazoru,nech si vyberu 😉
ja by som kúpila retiazku bud s písmenom jej mena,alebo štvorlístok pre šťastie,alebo niečo podobné..retiazku vynosí ked bude väčšia,alebo na špeciálnu príležitosť (oslavy,svadby) ku šatočkám...náušnice by som nekupovala...