Aký darček kúpiť pre ročné dievčatko?

mary39
19. júl 2019

Ahojte viete mi poradit alebo pridat svoje napady, co kupit dievcatku k prvym narodeninam? Nejako mi chybaju napady a uz mam len 2 tyzdne

barbie1981
19. júl 2019
kikidee
19. júl 2019

@mary39 moja dcera dostala k prvym narodeninam Lego duplo a kineticky piesok- to som pre nu pytala ja 😀 a prekvapko bolo od mojej tety darovala jej nadherny vankus ktory zboznuje a stale na nom spi🙂 vankus usila a navlieckku kupila v handmade obchode. Ja som potom od tej slecny co to maluje kupila navliecky a v jysku k tomu vankuse tiez kamoskinej dcere k 1.nar. a este jednej k 8.mim. Tesili sa obidve 🙂 dala som im namalovat ich mena. Aj by som ti to odfotila ale dcera s vankusikom akurat stanuje😃 mozem ti ale do spravy poslat link ak ta to zaujalo.

kikidee
19. júl 2019

@mary39 a inak to odrazadlo ako pise @barbie1981 nie je tiez vobec zly napad. Ja som sa rozhodla ze to vypytam ako darcek k jej 2.narodkam ale teraz lutujem ze som nepovedala uz skor, ma rok a pol a uz by na tom chodila.

kikidee
19. júl 2019

@mary39 a este mi napadlo- teraz dostala taku tu kresliacu magneticku tabulu to ju tiez velmi bavi, rada sa hra aj s velkym plastovym bagrom (da sa kupit aj ruzovy) na zahrade a kocik pre babiky keby mala tak ho nepusti z ruk. Ale nema, len kradne inym detom 😃😃 tolko by sme jwj toho pokupili co viem ze by ju bavilo, ale nechceme prilis rozmaznavat a potom ked sa rodina pyta co na narodeniny alebo vianoce nemam co povedat lebo vsetko ma.

pribinak
19. júl 2019

Kočík pre bábiky, odrážadlo, interaktívne knizky

lula313
20. júl 2019

Kocik pre bábiky, lepsie odrazadlo(dcéra má globber) a miluje ho, sadu na varenie, to ju tiež veľmi baví, alebo niečo na oblecenie lindex(tam máš teraz zľavy 3kusy za cenu dvoch) a pod.

mary39
autor
20. júl 2019

@kikidee ahoj no jasne, prosim ta o ten link.

mary39
autor
20. júl 2019

Odrazadlo ma, este po bratovi, ten ho vobec nepouzival (mozno 3x). Nad kocikom som aj uvazovala, len ci uz bude vediet co s nim taka mala

mogaa
20. júl 2019

@mary39 už chodí sama? ak nie tak je také hracie chodítko zvrchu sú hračky a dieťa to tlačí dopredu....našu kočík vôbec nebavil a stále nebaví, bábiky len hádže o zem....najlepšie hračky - chodítko, odrážadlo, lego, kocky...

jumama
20. júl 2019

Rozne vkladacky, bud take, co tvary vhadzuje do kocky, alebo take ako dosticka a tam zapasovava napriklad zvieratka... malinke este z toho rozum nema, nehodnoti cenu darceka. Nasej napriklad starka dala zo zartu dva naramky - gulicky na gumke, a to mala najradsej, vkuse natahovala hore dole... a to len mala take velke gulicky roznych tvarov a farieb starka a zrecyklovala ich. Aj rozne navnliekacky su, take ze je snurka s palickou a navliekaju sa na nu drevene figurky, zvieratka, domceky... skratka nieco pre tu jemnu mototiku.

rokina13
20. júl 2019

@mary39 Za mňa určite kočík. Sú aj také stabilné, že sa môže aj oprieť. Je to ale o tom akú má dieťa povahu, čo ho baví. Ú nás napríklad kocky, lego sú iba v krabici ale s kočíkom sa hrá denne veľa dostala tiež na prvé narodeniny. Teraz má 20 mesiacov baví ju to stále. A odrazadlo tiež dobrý nápad ale u nás tiež iba na tom najjednoduchšom, najlacnejšom chodí.

zuzikak
20. júl 2019

Tiez som za kociarik. Ak ma brata- toto mat doma nebudu. Bude v nom prevazat babiky, plysaky, kadeco ine...ak nebude vediet, co s nim- ukazes jej. Pekna hracka je aj fisher interaktivny psik ( maju aj verziu pre sestricku) a knizky "potulky"- vydrzia do 3 rokov urcite. Ak nema vela, tak aj babiku- nejake babatko s flastickou napr. ( nech ma makke telicko a nie jentazka na prenasanie)

kristina2412
20. júl 2019

@mary39 ružovú tatrovku🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz