Ahojte viete mi poradit alebo pridat svoje napady, co kupit dievcatku k prvym narodeninam? Nejako mi chybaju napady a uz mam len 2 tyzdne
@mary39 moja dcera dostala k prvym narodeninam Lego duplo a kineticky piesok- to som pre nu pytala ja 😀 a prekvapko bolo od mojej tety darovala jej nadherny vankus ktory zboznuje a stale na nom spi🙂 vankus usila a navlieckku kupila v handmade obchode. Ja som potom od tej slecny co to maluje kupila navliecky a v jysku k tomu vankuse tiez kamoskinej dcere k 1.nar. a este jednej k 8.mim. Tesili sa obidve 🙂 dala som im namalovat ich mena. Aj by som ti to odfotila ale dcera s vankusikom akurat stanuje😃 mozem ti ale do spravy poslat link ak ta to zaujalo.
@mary39 a inak to odrazadlo ako pise @barbie1981 nie je tiez vobec zly napad. Ja som sa rozhodla ze to vypytam ako darcek k jej 2.narodkam ale teraz lutujem ze som nepovedala uz skor, ma rok a pol a uz by na tom chodila.
@mary39 a este mi napadlo- teraz dostala taku tu kresliacu magneticku tabulu to ju tiez velmi bavi, rada sa hra aj s velkym plastovym bagrom (da sa kupit aj ruzovy) na zahrade a kocik pre babiky keby mala tak ho nepusti z ruk. Ale nema, len kradne inym detom 😃😃 tolko by sme jwj toho pokupili co viem ze by ju bavilo, ale nechceme prilis rozmaznavat a potom ked sa rodina pyta co na narodeniny alebo vianoce nemam co povedat lebo vsetko ma.
Kočík pre bábiky, odrážadlo, interaktívne knizky
Kocik pre bábiky, lepsie odrazadlo(dcéra má globber) a miluje ho, sadu na varenie, to ju tiež veľmi baví, alebo niečo na oblecenie lindex(tam máš teraz zľavy 3kusy za cenu dvoch) a pod.
Odrazadlo ma, este po bratovi, ten ho vobec nepouzival (mozno 3x). Nad kocikom som aj uvazovala, len ci uz bude vediet co s nim taka mala
Rozne vkladacky, bud take, co tvary vhadzuje do kocky, alebo take ako dosticka a tam zapasovava napriklad zvieratka... malinke este z toho rozum nema, nehodnoti cenu darceka. Nasej napriklad starka dala zo zartu dva naramky - gulicky na gumke, a to mala najradsej, vkuse natahovala hore dole... a to len mala take velke gulicky roznych tvarov a farieb starka a zrecyklovala ich. Aj rozne navnliekacky su, take ze je snurka s palickou a navliekaju sa na nu drevene figurky, zvieratka, domceky... skratka nieco pre tu jemnu mototiku.
@mary39 Za mňa určite kočík. Sú aj také stabilné, že sa môže aj oprieť. Je to ale o tom akú má dieťa povahu, čo ho baví. Ú nás napríklad kocky, lego sú iba v krabici ale s kočíkom sa hrá denne veľa dostala tiež na prvé narodeniny. Teraz má 20 mesiacov baví ju to stále. A odrazadlo tiež dobrý nápad ale u nás tiež iba na tom najjednoduchšom, najlacnejšom chodí.
Tiez som za kociarik. Ak ma brata- toto mat doma nebudu. Bude v nom prevazat babiky, plysaky, kadeco ine...ak nebude vediet, co s nim- ukazes jej. Pekna hracka je aj fisher interaktivny psik ( maju aj verziu pre sestricku) a knizky "potulky"- vydrzia do 3 rokov urcite. Ak nema vela, tak aj babiku- nejake babatko s flastickou napr. ( nech ma makke telicko a nie jentazka na prenasanie)
@mary39 ružovú tatrovku🙂
@mary39 ahoj my sme kúpili odrazadlo https://odrazadla.heureka.sk/puky-wutsch-cerven...