Aký darček k 60tke?

xlucia
30. dec 2011

... pre svokru?
nechceme jej dat blbost, ani zlato. chcem jej dat nieco co ju fakt potesi, ale nic nas nenapada ☹
uvitam kazdy napad, mozno nas inspiruje k niecomu dobremu
co ste dali vy??

apoloma
30. dec 2011

skusim ok?? obraz, nejaku sadu tanierov,nejaku vacsiu sochu v darcekovom obchode napriklad take tie drevenne macky slony a podobne))) alebo nejake hrnce...

andreah25
30. dec 2011

To urči podľa toho, čo má rada. Alebo to vlastne ani nevieš? Napr. môjmu dedovi k 70 sme dali knihu - 1968, rok ktorý zmenil svet - keďže má rád históriu. Svokrovi k 50 sa dalo stojan s vínami, keďže má rád dobré vína, svokra sa vyžíva v záhrade, dostala obrovskú encyklopédiu o rastlinách a starostlivosti o záhradu s radami, čo ako z čoho robiť domácu medicínu. Môj otcovi k 55 plánujme zaplatiť dovolenku do Chorvátska, pretože nikdy v živote nebol pri mori a veľmi by chcel. Takže skús porozmýšľať, čo má rada - nemusí to byť drahý darček, mal by to však byť dar, ktorý poteší a nie dar, ktorý je daný ako povinnosť, lebo sa to patrí. . . .

xlucia
autor
30. dec 2011

@andreah25 rozmyslam. ved preto hladam inspiraciu. ona konicky nema, stale chodi do roboty. ked moze, pomoze. tak to nechcem odflaknut.

@apoloma lapace prachu nechcem, a kuchynu ma vybavenu dobre

apoloma
30. dec 2011

@xlucia nooo tak potom neviem to bude tazsiea nejaky wellnes pobyt? zalezi do akej sumy sa chces mestit?

andreah25
30. dec 2011

@xlucia Neviem, koľko chcete investovať. No poradila by som napr. bicykel ak je dostatočne aktívna, alebo rádio do kuchyne, ak rada varí a strávi tam viac času, nech ho má príjemnejší, alebo deku z ovčieho rúna ak sa rada babuší, alebo nejaký kvet v kvetináči - napr. väčšia orchidea je krásny dar, ktorý by som i ja kedykoľvek prijala 😀, alebo sa jej na rovinu opýtaj čo by chcela . . . Neviem inak poradiť 😢

xlucia
autor
30. dec 2011

@apoloma to urcite nie. jednak v januari ide na operaciu kolena, a min. dalsi polrok ma tolko prace ze pobyt nehrozi. to povedala aj sama. proste dovolenku mimo tej operacie nedostane

xlucia
autor
30. dec 2011

@andreah25 ona povedala ze chce stacionarny bicykel. ale svokor je brutalne proti, tak hladame nejku inu alternativu

traktor
30. dec 2011

a co takto kroniku..date tam fotky celej rodiny..napisete tam spolocne zazitky...kazdy pripise nieco za seba .. + kyticu

alenka600
30. dec 2011

@xlucia my sme dali ocovi na 60tku notebook (mal iba taky stary velky stolovy pocitac, takze sa velmi potesil) a mamine let balonom (ona je taky trosku domased 🙂

andreah25
30. dec 2011

@xlucia no vidíš, tak obyčajný bicykel a máš kompromis 😀 . Ale nie, prečo svokor je proti? Čo sa bojí, že jeho žienka po cvičení bude atraktívnejšia než on 😀

hanahsuza
30. dec 2011

A čo tak hojdacie kreslo? 🙂

xlucia
autor
30. dec 2011

@andreah25 obycajny po operacii kolena nemoze.. svokor je proti, ze to nie je kam dat a ze je to len vesiak na pradlo....

andreah25
30. dec 2011

@xlucia no v podstate má pravdu, lebo všetkých čo poznám, že majú stacionárny bicykel, tak všetkým zapadá prachom, čiže niečo na tom je. Alebo čo teda nejaké tie kúpele pre oboch?

apoloma
30. dec 2011

fuuuha tak to je tazke my sme kupili otcovi teras na 60tku novy matrac do poslele on je na invalidnom a potreboval taky speci takze sme sa vsetci surodenci nan poskladali !!!

andreah25
30. dec 2011

@hanahsuza To sa chystám kúpiť môjmu tatovi na 60 😀 😀 😀 . Snáď ma s tým nevyhodí 😀 😀 😀

martinkatinka
30. dec 2011

A čo takto zaplatiť masáž? alebo nejaký víkend niekde v oddychovom centre?

xlucia
autor
30. dec 2011

baby oni spolu na ziadny vidend nepojdu. jednak su dost vytazeni, a jednak je svokor brutalny domased.
on bude mat 60 pol roka po nej, a co dame jemu netusim. asi nejaku encyklopediu, on miluje knihy. ale svokre fakt netusim

zuzikkaa
30. dec 2011

@xlucia hehe,,tak svokrovi potom kreslo k tym kniham...nech je ako Emilko z panelaku 😅 😅 😅
tieto okruhle narodky su fakt o drzku ked clovek ani nema ziaden konicek ani nic 😒
spominas stacionarny bike,,mozno by sa hodila dlhodobejsia permanentka na nejaky zaujimavy sport ak ju to aspon trochu bavi,,alebo nejaky vytvarny kruzok...hm? 🙂

jaaty
30. dec 2011

@xlucia čo takto zaplatiť nejaký víkendový pobyt vo welness centre pre dvoch? Cez zľava dňa sa dajú zohnať za veľmi dobré ceny.
Alebo poukážku na masáže a welness v BA. Ja som dostala poukážku do SPA klinik, bola som tam asi 5x a bolo to skvelé 😵

bubelko
30. dec 2011

@xlucia kedze je aktivna, chodi do prace, co takto kvalitne hodinky? aby nezmeskala 😉

atiatko
30. dec 2011

@xlucia vydavteľstvo IKAR vydávalo takú limitovanú edíciu UNIVERZUM - neviem či je to ešte aktuálne 😒 bolo tam treba poslať fotky a info o človeku, ktorého tam chcel človek dať medzi všetky tie významné udalosti ľudstva pridať a napr. Tvoja svokra by bola v abecednom poradí týchto udalostí pridaná spolu so svojimi foto a kvázi jej životopisom .... plus mala svoju foto na titulke 🙂

sisaha
30. dec 2011

@xlucia my sme kupili tlakomer (taky co sa meria v lakti, nie na zapasti)

milocka29
30. dec 2011

@xlucia ak je často v kuchyni a rada kuchti tak domácu pekárničku chleba v ktorej upečie výborny chlebik aj zamiesi na koláčiky a rôzne dobrotky.

hanahsuza
30. dec 2011

@andreah25 My sme to kúpili môjmu tatovi na 50, lebo to spomínal, že by si to veľmi prial, ale mám pocit, že ja sa na ňom hojdám viac ako on a aj to iba keď prídeme na návštevu 🙂 🙂

zuzana76
15. máj 2013

@xlucia my sme kupili svokre hodvabnu satku a kozenu kabelku a to iste dostane aj moja mamina

rebeka7501
15. máj 2013

Neviem ako ju máš "v láske". Ak áno, a má rodinný dom so záhradou, prípadne chalúpku, záhradu alebo niečo podobné kúpila by som okrasný stromček. Ja som včera mamine gratulovala k narodeninám (63 r.) a kúpila som jej brezu. Veľmi sa jej potešila, a pravdu povedať bola fakt krásna (skoro biele lístky, ktoré zružovejú).
Svokra by mala pamiatku, ktorá poteší oko i dušu. Lepšie ako nejaké tupé vázičky a poháriky s vyobrazeným číslom, prípadne rárohy do kuchyne, ktoré budú používať aj tak všetci.

lusilala
6. apr 2021

Pripinam sa ,aj ja potrebujem ale pre mamu

martul
6. apr 2021

@lusilala my sme kúpili gril

mirkabadinkova
2. dec 2022

Mono by ju potešil neaký welnespobyt 2-3 noci....ked píšeš že stale chodí do prace sa zrelaxovat odychnutm.