... pre svokru?
nechceme jej dat blbost, ani zlato. chcem jej dat nieco co ju fakt potesi, ale nic nas nenapada ☹
uvitam kazdy napad, mozno nas inspiruje k niecomu dobremu
co ste dali vy??
To urči podľa toho, čo má rada. Alebo to vlastne ani nevieš? Napr. môjmu dedovi k 70 sme dali knihu - 1968, rok ktorý zmenil svet - keďže má rád históriu. Svokrovi k 50 sa dalo stojan s vínami, keďže má rád dobré vína, svokra sa vyžíva v záhrade, dostala obrovskú encyklopédiu o rastlinách a starostlivosti o záhradu s radami, čo ako z čoho robiť domácu medicínu. Môj otcovi k 55 plánujme zaplatiť dovolenku do Chorvátska, pretože nikdy v živote nebol pri mori a veľmi by chcel. Takže skús porozmýšľať, čo má rada - nemusí to byť drahý darček, mal by to však byť dar, ktorý poteší a nie dar, ktorý je daný ako povinnosť, lebo sa to patrí. . . .
@xlucia Neviem, koľko chcete investovať. No poradila by som napr. bicykel ak je dostatočne aktívna, alebo rádio do kuchyne, ak rada varí a strávi tam viac času, nech ho má príjemnejší, alebo deku z ovčieho rúna ak sa rada babuší, alebo nejaký kvet v kvetináči - napr. väčšia orchidea je krásny dar, ktorý by som i ja kedykoľvek prijala 😀, alebo sa jej na rovinu opýtaj čo by chcela . . . Neviem inak poradiť 😢
a co takto kroniku..date tam fotky celej rodiny..napisete tam spolocne zazitky...kazdy pripise nieco za seba .. + kyticu
A čo tak hojdacie kreslo? 🙂
fuuuha tak to je tazke my sme kupili otcovi teras na 60tku novy matrac do poslele on je na invalidnom a potreboval taky speci takze sme sa vsetci surodenci nan poskladali !!!
A čo takto zaplatiť masáž? alebo nejaký víkend niekde v oddychovom centre?
baby oni spolu na ziadny vidend nepojdu. jednak su dost vytazeni, a jednak je svokor brutalny domased.
on bude mat 60 pol roka po nej, a co dame jemu netusim. asi nejaku encyklopediu, on miluje knihy. ale svokre fakt netusim
@xlucia hehe,,tak svokrovi potom kreslo k tym kniham...nech je ako Emilko z panelaku 😅 😅 😅
tieto okruhle narodky su fakt o drzku ked clovek ani nema ziaden konicek ani nic 😒
spominas stacionarny bike,,mozno by sa hodila dlhodobejsia permanentka na nejaky zaujimavy sport ak ju to aspon trochu bavi,,alebo nejaky vytvarny kruzok...hm? 🙂
@xlucia vydavteľstvo IKAR vydávalo takú limitovanú edíciu UNIVERZUM - neviem či je to ešte aktuálne 😒 bolo tam treba poslať fotky a info o človeku, ktorého tam chcel človek dať medzi všetky tie významné udalosti ľudstva pridať a napr. Tvoja svokra by bola v abecednom poradí týchto udalostí pridaná spolu so svojimi foto a kvázi jej životopisom .... plus mala svoju foto na titulke 🙂
Neviem ako ju máš "v láske". Ak áno, a má rodinný dom so záhradou, prípadne chalúpku, záhradu alebo niečo podobné kúpila by som okrasný stromček. Ja som včera mamine gratulovala k narodeninám (63 r.) a kúpila som jej brezu. Veľmi sa jej potešila, a pravdu povedať bola fakt krásna (skoro biele lístky, ktoré zružovejú).
Svokra by mala pamiatku, ktorá poteší oko i dušu. Lepšie ako nejaké tupé vázičky a poháriky s vyobrazeným číslom, prípadne rárohy do kuchyne, ktoré budú používať aj tak všetci.
Pripinam sa ,aj ja potrebujem ale pre mamu
Mono by ju potešil neaký welnespobyt 2-3 noci....ked píšeš že stale chodí do prace sa zrelaxovat odychnutm.
skusim ok?? obraz, nejaku sadu tanierov,nejaku vacsiu sochu v darcekovom obchode napriklad take tie drevenne macky slony a podobne))) alebo nejake hrnce...