Aký darček do 250 eur by ste si vybrali na Vianoce?

29. nov 2022

Aký darček k Vianociam v hodnote do 250€ by ste si vybrali?

dori2
29. nov 2022

letenku

luccija
29. nov 2022

Hodinky, nausnice sperk, alebo ako pise Dori nejaky vylet.

eeffka
29. nov 2022

Vylet, k veciam nemam vztah

dadka128
29. nov 2022

Záleží, pre koho to je .. ak pre niekoho kto ma domácnosť tak nejaký spotrebič mne by sa páčil taký ten parný vysávač -multifunkčný, alebo multifunkčný hrniec...
Inak nejaký pobyt,wellness, kozmetiicke procedúry, kaderník, ...
Pripsevok na kurz, alebo letenka, pernamentka...
Šperk, inteligentné hodinky,

Ťažko povedať, skus napísať pre koho to je, či vieš aspoň trošku čo má rád..

veve889
29. nov 2022

ja som za wellness

bublinka1426
29. nov 2022

výlet. ak niečo súrne iné nepotrebujem do domácnosti.

paradajkova
29. nov 2022

Ziadny, nic mi netreba na Vianoce. Najradsej by som bola, keby sa darceky davali len detom 🙂

abbey1
29. nov 2022

Letenky ;)

zuzanka.zuzu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
20erika07
29. nov 2022

No ja asi nič 😄 teda viem cely rok co chcem, co si raz kúpim, po com tuzim ,co by sa mi zislo ale uz pred Vianocami aj takyto cas mam výpadky a neviem si spomenut ani na jednu vec co mi naozaj treba alebo po com mi srdce piští. Vzdy si poviem , ze si budem celý rok zapisovat co si chcem kupit ale ništ nemam ani čiarku. Asi by som si zelala k 250e obalku a odlozila na cas kym si spomeniem 😄

rachelkk
29. nov 2022

Letenku do Talianska. Plus ubytovanie na víkend ak by som mala šťastie . Len nič materiálne

autor
29. nov 2022

@dadka128 pre mňa 😂🙈 chcela som len vidieť po čom túžia iné ženy , či v tom nájdem niečo po čom túžim a neviem o tom 😄

lilly16
29. nov 2022

Pobyt na horách

petamich
29. nov 2022

tento rok napr. lumispa, minuly timberland topanky a softshellku od Zajo, pred tym letenky, wellness, listky na koncert Lennyho (nebol lebo covid) ale kludne by som bola za poukazku do MACu (tam viem neskutocne prachy minut) a v zalohe mam zlaty naramok s vygravirovanymi inicialmi nasej rodiny, kabelku Furla, jazykovy kurz, tanecny kurz a teda wellness alebo vikend v nejakom dobrom hoteli, letenky mozem dostat aj viac Vianoc po sebe, nedbam

bashee
29. nov 2022

Poukazku na powderbrows od monami 🙈❤️ uz rok planujem

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
drobcek26l
29. nov 2022

Vstupenky na koncert obľúbenej kapely

sense
29. nov 2022

Tenisky na beh, vstupenky do disneylandu

elalala
29. nov 2022

Knihy💙

jesenzima
29. nov 2022

250€ to by bol víkend na chate niekde v prírode 🤩 vybrala by som si darčekový poukaz na ubytovanie 👍

autor
29. nov 2022

@petamich lumispa som posielala link aj mame zo srandy , že keby nevedela náhodou čo by som chcela , dokonca som si nechala nárasť chlpy na nohách dlhočizne aby sa zlutovali😹😹 keď to videla tak povedala že si vezme pôžičku na ten epilator čo som jej poslala lebo že to je des 🤣

ankare
29. nov 2022

Wellness pobyt

lucinka1988
29. nov 2022

Prispevok na zlatý náramok, milujem šperky☺️Možno ďalšia alternatíva by bola nejaká letenka, ale to len v prípade, keby som necestovala každú chvíľu, čo cestujem, takže som skôr za hmotné darčeky, potrebujem si od lietania oddýchnuť☺️

aaadkaaa
29. nov 2022

Poukaz na tetovanie alebo zlatu retiazku s priveskom, ale na tu moju vybranu by mi 250 nestacilo😆

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zenulkaaa
29. nov 2022

no niečo čo mám rada - knihy, kabelku, parfem, alebo náušnice...

busybeelady
30. nov 2022

Výlet do Prahy s manželom.

zefyra
30. nov 2022

Určite výlet

marisoul17
30. nov 2022

Jazykový kurz a knihy. Veľa kníh 😀

hennyinnsbruck
30. nov 2022

Wellnes