Aký darček dať budúcej neveste na rozlúčke so slobodou?

14. aug 2023

Aký darček dať budúcej neveste na rozlúčke so slobodou?

pribinak
14. aug 2023

Budeš dávať sama za seba alebo sa budete viaceré zbierat?

autor
14. aug 2023

Sama za seba

natasha1988
14. aug 2023

vibrator

ivangeline
14. aug 2023

Antidepresiva. :D .....ale nee,mna by potesila kniha.. O manzelstve. ;)

lenkakravcova
14. aug 2023

Niečo, čo sa dá zjesť. 🙂
To sa použije vždy. Ja by som dala asi nejaký balíček sladkosti, pochutin, ktoré ma rada.

hsara99
14. aug 2023

My sme ako druzičky teraz kupovali napríklad aj tenisky - biele conversky s perlickami a stuhami miesto šnúrok a mali obrovský úspech, nevesta ich mala počas celej svatbu keďže mali obrad v prírode 🙂 aj neskôr ich mala ku popolnocnym šatám

jj298
14. aug 2023

Odhliadnuc od toho ze kupovat darcek je totalna chobotina. Akoze ved jej davas svadobny dar este aj na rozlucku nieco dalsie? Ked tak to ma byt nieco symbolicke. Ja som teraz kamoske spravila vysvedcenie za nase kamaratstvo. Do zadu ako je hodnotenie som zhrnula nejake spomienky. Alebo dostala darcekove krabicky a v nich tehotensky test, ibalgin atd

kik2022
14. aug 2023

Ja som na svojej rozlúčke so slobodou dostala od báb rôzne darčeky, ale mňa napr. putá a taká škraboška na oči nepotešili. Najviac ma potešil darčekový kôš s kozmetikou, sladkosťami. 🙂

maryskas
14. aug 2023

nejaky pekny sperk 🙂

vkatush
14. aug 2023

My sme sa skladali na manželskú spoločenskú hru, keďže oni milujú hry.
Ja som dala samostatne ešte darčekovú tašku a tam bombu do vane, jej obľúbený sprchač a tuším knižku. Že nech zamkne dvere v kúpeľni a nech si pred svadbou urobí večer pre seba, naposledy ako slobodná 😂