Aký darček dať budúcej neveste na rozlúčke so slobodou?
Sama za seba
vibrator
Antidepresiva. :D .....ale nee,mna by potesila kniha.. O manzelstve. ;)
Niečo, čo sa dá zjesť. 🙂
To sa použije vždy. Ja by som dala asi nejaký balíček sladkosti, pochutin, ktoré ma rada.
My sme ako druzičky teraz kupovali napríklad aj tenisky - biele conversky s perlickami a stuhami miesto šnúrok a mali obrovský úspech, nevesta ich mala počas celej svatbu keďže mali obrad v prírode 🙂 aj neskôr ich mala ku popolnocnym šatám
Odhliadnuc od toho ze kupovat darcek je totalna chobotina. Akoze ved jej davas svadobny dar este aj na rozlucku nieco dalsie? Ked tak to ma byt nieco symbolicke. Ja som teraz kamoske spravila vysvedcenie za nase kamaratstvo. Do zadu ako je hodnotenie som zhrnula nejake spomienky. Alebo dostala darcekove krabicky a v nich tehotensky test, ibalgin atd
Ja som na svojej rozlúčke so slobodou dostala od báb rôzne darčeky, ale mňa napr. putá a taká škraboška na oči nepotešili. Najviac ma potešil darčekový kôš s kozmetikou, sladkosťami. 🙂
nejaky pekny sperk 🙂
My sme sa skladali na manželskú spoločenskú hru, keďže oni milujú hry.
Ja som dala samostatne ešte darčekovú tašku a tam bombu do vane, jej obľúbený sprchač a tuším knižku. Že nech zamkne dvere v kúpeľni a nech si pred svadbou urobí večer pre seba, naposledy ako slobodná 😂
Budeš dávať sama za seba alebo sa budete viaceré zbierat?