Ahojte, aký dar sa hodí na krst dieťatka, ale niesme s manželom krstní rodičia. Vďaka za tip ☺️
Davali sme privesok a aj nase deti dostavali rozne zlate privesky od rodiny. Krizik kupovali len krstni, ale kotvu a srdiecko zvlast dostali od inych clenov rodiny, boli spolu dohodnuti, aby sa neopakovali. Tolko od najblizsich, ostatni davali peniaze.
@domi264 peniaze nikdy nie su na skodu, ale inak nejaku detsku bibliu. Teraz je aj albi biblia, to albi pero sa bude urcite hodit, ked trochu podrastie… ale za mna aj nejaka pekna hracka, napr. tie drevene little dutch hracky su krasne.
Pekna plienkova torta alebo kos s uzitocnymi vecami pre babo 👌 resp kombinacia torta/kos v hodnote napr. 50€ + obalka napr. 50€
Urobila by som darkový kôš,krasne vecičky kúpite aj v Pepcu,nejaké podbradníčky,hračky do rúčky,čajíky pre bábo atď...alebo plienkovú tortu urobiť,ja som to všetko robila,ale manžel bol krstný .
@domi264 ja by som kupila nejaku retiazku, nieco symbolicke, pekne na pamiatku. alebo drahsi kusok oblecenia.