Poraďte prosím. Chalanovi ( nevlastný syn). Šperky nenosí ( hodinky,retiazky.....),mobily a pod.veci nie. Zážitkové dary nie. Koníčky špeciálne nemá.
nuž peniaze.. čo iné.. a nech si kúpi čo chce, alebo nech si odloží.. ked nič nechce, lepšie tak ako mu dať niečo čo založí do skrine
Peniaze... Chlapec je už hádam dosť veľký aby sám najlepšie vedel do čoho ich investuje
Veru peniaze
k promocii vecny dar? urcite NIE. a ak ty sama nevies, co ma chalan rad, tak ti ani cudzie zeny neporadia. je dost stary na zbytocnosti, ktore mu budu stat v skrini. urcite €, nech si kupi co chce. aj keby nosil sperky, ja by som si netrufla kupovat, nevies, ci sa trafis do vkusu. za mna su vecne dary strasny prezitok.
Ja som dostala peniaze na vodičák, veľmi ma to vtedy potešilo. Teda ak vodičák ešte nemá. Alebo teda peniaze na čokoľvek, on už by si niečo vybral 🙂
@sajmonka_1216 áno,to bolo prvé,čo ma napadlo. Len teda som rozmýšľala,či sa to hodí. Zrejme áno🙂
Oki. To bolo rýchle. Teda peniažky do obálky. Nech sa chalan sám realizuje🙂. Vdakaa.
@matkahelka pravda.
Len som teda stará škola,tak som mala obavu,aby som tým niečo nepokazila😁
Ok,a kytica sa dáva chlapovi,či? Som mimo?😁
Kvety chalanovi nieeee. Peniaze stacia
moji spoluziaci dostali. aj moj muz od krstnych dostal. ja by som urcite nedavala.
@zooeynka
@matkahelka vďaka za info🍀
@matkahelka asi,radšej to " premietnuť " do finančného daru.
Ďakujem ženy👍Ja už v tomto tápem.
€.
Aj kvety, synovec dostal od všetkých hostí a nikto sa nečudoval, úplne ok
Tiež ideme na promócie a riešime či kvety pre mladého muža, alebo nie. Osobne mi to prídu ako vyhodené peniaze, jednak to o pár dní vyhodí a ako muž to ani neocení. Radšej kúpim hodnotnejší dar, alebo pridám do obálky tých 30eur
Dsmy, prosim Vas a aky obnos sa asi dava?
Knihy tiež nie,ani technika....