Aký alkohol ste dávali do roboty a na úrad pri svadbe?

nimajama
15. okt 2023

Ahojte dievčatá..chcem sa spýtať,aký alkohol ste dávali k zákuskom do roboty a na úrad...??

deti95060810
15. okt 2023

do roboty?

markusrasford
15. okt 2023

@nimajama nie som dievča ale domácu a fľašu vinka

danyelia
15. okt 2023

Ahoj, ja by som dala víno a pálenku, plus ešte niečo na výber, alebo by som sa normálne opýtala v robote, čo máš doniesť, čo pijú kolegovia...

katulienocka999
15. okt 2023

@nimajama do roboty žiaden, jedine koláče.. a na úrad myslíš ako pre hostí alebo ti co vás budú oddavat? My sme mali v kostole a farárovi sme nedávali ale pred kostolom sme nalievali vodku po obrade plus koláče sa rozdávali tým co prišli gratulovat. Kamoška co mala na úrade tiež tak mala po obrade - oni mali tuším rum a tiež koláčiky kde si si mohla zobrať 🙂

kukuk29
15. okt 2023

@nimajama alkohol do roboty ziadny, davali sme zakusky, klobasky+hurky+pecene maso , na faru zakusky a vino ako kazdemu kto dostal vyslusku.

kris_tin257
15. okt 2023

So roboty a na úrad sme nič nenosili o tom som ešte nepočula 🤷

nimajama
autor
16. okt 2023

@katulienocka999 ďakujem za radu...som myslela,že aj do roboty nejakú fľašu,,ale tak dám iba koláče 😋 áno oddávajúcemu,my len na obecnom,,dvaja svedkovia..

katulienocka999
16. okt 2023

@nimajama nemáš začo 🙂 my sme nebrali a ani nemôžme, ale viem,že svokra určite niečo brala, tvrdé ale čo neviem 😁 tak keď budete mat takto v menšom tak by som zobrala oddavajucemu menšiu krabičku kolackou a fľašu vína ale aj to nemusíte 🙂 a gratulujem 😉

mk1111111111
16. okt 2023

Na urad-Beznu vysluzku, ako ostatnym svadobcanom a flasu vina, kazdemu- oddavajucemu, tomu co recitoval a aj organistovi. Do roboty kolace a my aj alkohol, ale potom sa uz nepracovalo, dali sme ofiko volno. Ak chces, aby to bolo v robote troska slavnostnejsie, mizes nealko sampanske, alebo nealko vino ako pripitok

nimajama
autor
16. okt 2023

@katulienocka999 , ďakujem 🧡...