Mile mamicky, chcela by som Vas poprosit o pomoc pri organizovani detskej oslavy. Velmi by mi pomohli Vase rady a inspiracie. Ideme organizovat detsku oslavu 5. narodenin dcerky a chce si prvykrat pozvat kamaratky. Neni problem to zorganizovat u nas na dome, miesta tu je, ale priznam sa, ze sa desim myslienky, co tu tych par hodin budem s tym babincom robit. Stale rozmyslam aky program im mam spravit, aby dievcata mali zazitok a aby sa bavili a nevymyslali. Lebo predstava vypustenia dievcenskeho babinca len tak do placu sa mi nepaci. Rada by som im spravila nejaky program, len sa priznam, ze ma nenapada absolutne ziadna cinnost, co by sa dala s dievcatami vo veku 5-6rokov v takom pocte robit. Kedze sa von moc neda ist, tak by to mala byt nejaka cinnost, alebo cinnosti, ktore by sme dokazali spravit doma. Za kazdy napad a radu dakujem. Co by ste este detom podavali okrem torty? Nejake jednohubky alebo...??? Dakujem
@lucia20 skus poprosit maminku jedneho z dievcat, aby ostala strazit, aby si na ne nebola sama.
k programu - mozu hrat nejake hry - neviem, co ich bavi. ci pexeso, nejake clovece, domino. schovavacka - vonku ak by sa dalo ist.
na poslednej oslave, kde sme boli, doniesla kamoska velky obraz , kde bola namalovana ako predloha torta a deti to mali farbami vyfarbovat, fakt to dobre fungovalo - tak mozete skusit to.
rozpravku by som nechala ako zalohu, keby boli deti nezvladatelne divoke 🙂
co sa stravy tyka - neviem, na ako dlho chystate pozvat tie deti. ale ak len dajme tomu od takej tretej do siestej, tak podla mna staci ta torta a mozno nejake ovocie. aspon u nas to takto funguje. a na pitie sirup alebo dzus riedeny vodou.
Skus jednohubky z chlebika vykrojene vykrajovatkami na medovniky, v tvare srdca, kvetu, hviezdy, alebo na koliecka z bagety spravit ksichtiky, zvieratka....
Super su muffinky, ozdobene polevou, posypane tymi cukrarskymi gulickami, srdieckami... Ale muffiny radsej mensie.
Rozne ovocie na piskotke v cokolade, na sparadle.. A hlavne rozne susienky, to sa lahko povysava.
Baby mozu tvorit napr. im daj papiere, trblietky, lepidla, a flitriky, nech si kazda ozdobi nepr. nejaku krabicku alebo tak. Mozu navliekat goralky, urobia si naramky, nakrdelniky... Potom nech sa vyblaznia, zatancuju, zahraju hru na play-station, nejake sutaze , napr. jedna bude nieco (niekoho) napodobnovat a ostatne budu hadat...
A klobuciky na hlavy, girlandy, banery, baloniky.....ze aka party🙂)))
Syn bude mat narodky o 2 mesiace (8), a uz teraz googlim, hladam, planujem 🙂)) Je toho plny net, len musis zadat co chces a pozriet obrazky. Akurat vcera som nad tum presedela cely vecer 🙂)))
A tiez sa desim toho, ci mi tlupka 8-rocnych chalanov nezdemoluje byt. Ale snad nie 🙂))
@gretka2 tie muffiny su dobry napad 😉
ahoj ak chceš čo sa týka občerstvenia (aj s postupom)- možno sa ti bude niečo z toho páčiť, nie je to náročné na prípravu. mám to vyskúšané 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46512&use...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19089&use...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39546&use...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19082&use...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39545&use...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19086&use...
@lucia20
@yokralovnayo
@bubelko
@gretka2
@sonalove jooooj, babule, dakujem vam. ten napad s tym obrazom a s tymi krabickami a nahrdelnikmi sa velmi paci.... to asi budeme praktikovat.
my mame objednanu tortu, kde maju byt okolo prave malinke muffinky, to mi prislo ako dobry napad pre deti, na hlavu dve muffinky, to si myslim, ze by mohlo byt fajn. mame objednany ten obrazok s vezickou nalavo.... tam su aj tie muffinky.
co sa tyka diskoteky, play-station, a rozpravky, to by som fakt nechala ako uplne zalozny plan. nemam moc rada, ked deti sedia na zadku a nic nerobia. radsej nieco tvorivejsieho, ale ako zaloha je to dobre. 😀
Zábavu by som dal schovávačku nejaké kvízi 🙂 omalovánky alebo len kreslenie no a to jedlo dal by som jednohubky,a tortu mohla by byť aj torta ale možno aj muffiny aj tie sú dobré na detskú oslavu 🙂 vízdobu no asi balóniky a na hlavi tie také čiapky ale ihlany nieviem ako sa to volá 😀 ale ako jedlo by ešte mohla byť nejaká ak je ďieťa veľke tak by mohla byť aj griľovačka tam by mohli byť steaky 😉 ale aj nejaké ine maso 🙂
oslavu na dome???😀 Klasika u nas je taka, ze deti si robia nejaku rucnu pracu, napriklad ciste biele tricka ozdobuju, alebo siltovky, drevenu krbicku atd., kazdy si to potom vezme domov, na obcerestvenie su klasicke zemiakove cipsy, nieco sladke a pizza, tu ma rado kazde dieta. Ked mas extra peniaze alebo niekoho v rodine mohol by detom malovat obrazky na tvar, ruky,alebo lepit tatovanie ak mate zahradu tak poziciat/kupit nafukovaci zamok, trampolinu, sutazit v skokoch vo vreci, hadzat nejake kruzky na flasu a vyherca dostane plysaka, sladkost. prip. ked zozenies niekoho kto by prisiel s konikom alebo somarikom 🙂 a vozil deti po zahrade.
Musis si ale vybrat temu party na co bude zamerana, Barbie, princezny, atd. mozu napriklad hladat aj poklad, kazdemu das nakreslenu mapu zahrady/izieb a tam bude vyznacene kde je poklad alebo nejaka krizovka, hadanka ktoru musia uhadnut a ta im nasepka akym smerom maju ist. V anj, na nete najdes ako na to.
aj tu je jeden tip na detsku oslavu. Je fajn vediet, ze aj ked nebyvate v dome mate moznost uzit si vonkajsie pristoru vo vasom okoli - napr. aj formou sidliskovej spolocnej grilovacky: http://www.zariadim.sk/blog/item?id=14
@gretka2 ahoj, prosim ta co si vygooglila pre 8rocnych? tiez ma to caka tento rok budeme mat doma prvy krat oslavu pol na pol chlapci aj dievcata....
Máte už aj výzdobu napr. narodeninový plagát alebo takéto veci nepreferujte??? 😉
cawko .moja mala princezna bude mat rok,a ja fakt neviem co prenu navaryt na oslavu.poradte mi 😒
@lucia20
Neviete ako zorganizovať detskú oslavu?
Mám pár tipov:
1. občerstvenie, napríklad: pizza, torta, jednohubky, torta z bábovky...
2. C plišáka...
3.fúkanie bublin, postrehové hry, hádaj čo mám rád a čo nie...
4. v miske natrhané malé papieriky a so slamkou ich vyberať, hranie schovávačky...
5. na záver kreslenie a udeľovanie cien- napríklad náramok...
Ahojte.ja urobím oslavu takú že syna zoberiem do legolandu,a zajednam reštauráciu. 😝
@margaretka môžem sa opýtať čo a ako ste nakoniec zorganizovali? Tiež nás čaká oslava 8.narodenín, má pozvané dievčatá aj chlapcov. Neviem či im zorganizovať celý čas, či im nechať aj voľnú zábavu
@amadora volnu zabavu treba prestriedat programom.... Par sutazi,volnaczabava,torta,diskoteka,sutaz a volna zabava
Ahojte, mate niekto pozitivnu skusenost s agenturou, ktora robí detske oslavy? Ďakujem
Ahoj 🙂 jeej ja zbožnujem detské oslavy.. aj ked dcérka mala zatiaľ iba jednu 😀 na jedenie sú jednohubky dobrý nápad, napr aj sladké - piškota, banan,piškota a namočit do čokolády. alebo zapečené toasty, aby ti nenarobili veľa neporiadku 😀 existujú do toho všeliake ozdobné umelé špáradlá 🙂 na pitie by som dala detské šampanské a k torte možno kakao 😀
hmm a zábava.. možno diskotéka- ale to ich asi dlho bavit nebude... laebo nech si modelujú z plastelíny, priprav lístočky, na každý z nich nakresli zvieratko a nech si každé dieta vylosuje, čo má vymodelovať. a potom ich niečím ohodnot- napr tortou 😉 alebo im možes zapnúť nejakú rozprávku 😀
@lucia20