Ako u vas prebiehala oslava 1 narodenin vasho dietata? Lebo ja rozmyslam, ze kupime mensiu tortu, a oslavime to my 3 - dcera, manzel a ja. Ved my sme rodina. A potom dalsi den by sme odniesli z torty svokrovcom a nasim. Ci to musia byt na tej oslave aj babky, dedkovia?
Ako si spravíte tak budete mať.My sme pozvali aj mojich rodičov,ale.nebyvame v jednom meste tak to spojili aj s návštevou.Oslavujeme každý rok a to už deti majú 12 a dcéra budúci týždeň ide mať 10 rokov.Nezdrzia sa dlho cca dve hodinky kým vypijeme kávu zjeme tortu pohostia sa z misy čo spravím a idú domov.Inych ľudí už nevolame predtým si pozvali spolužiakov ,ale keďže je korona tak zatiaľ sme to zrušili a chodia iba rodicia
Je to na vás ako to cítite a ako ste zvyknutí 🙂 ja si neviem predstaviť, že synovci/netere oslavujú narodeniny a ja ako teta tam nepôjdem. U nás chodia súrodenci s rodinou a starí rodičia 🙂. Pre nás je to samozrejmosť 🙂
My oslavujeme . lebo starší zároveň oslavuje 5. A keďže sa na vianoce stretnúť so starými rodičmi nemôžme, bude to zároveň vianočné stretnutie a rovno si odovzdame darčeky. Takže tak. Každého vec.
Upiekla som mini tortu, dali jednu sviečku, nafúkli balony, velku jednotku, zabalili darcek, urobili fotku a bolo 🙂 najviac radosti bolo z balonov a papiera 😃 to ešte par dni sa s nimi nahanal 🙂
Korona nepraje rodinnym oslavam nehovoriac o lokdowne..
S rodinou sa da predsa vidiet aj inokedy a na inom mieste 🙂
Urobila som nepečený tortu z piškót a smotany a oslávili sme to spolu v rodine. Ja rodičov nemám a k svokrovcov sme išli a z torty im vzali.
mám pocit, že keby sme "neoslávili" tak nám malého zoberie sociálka, minimálne moja svokra by ju na nás zavolala... to isté platí o vianociach. hnus kam sa celé tieto sviatky komerčne posunuli 😠 neznášam tieto "najkrajšie sviatky roka" 🙄
@elizabet173 vysvetli babke s jediným vnúčaťom v SR (čiže "v dosahu") 😀 a teraz vplyvom tej korony ako keby svokre hrablo ešte viac...
My sme jeden týžden, v deň jej narodenín oslavovali u mojich rodicov (torta, balóniky, darčeky) a druhy týždeň u partnerovych.
Syn mal 1r cez minulu vlnu. Zavolali sme len mojich rodicov, takze sme boli my styria a nasi, 6 ludi. Spravila som jednoduchy cheesecake a oblozenu misu. Pofotili sa a bolo. (Svokrovci byvaju daleko, cestovat bolo zakazane)
Neoslavovali sme vobec 1.narodky....naco???