Ahojte ako trávite dnešný večer? 🙂
Asi ho prespim :D
@janai1 kde pracuješ? :/ To je strasnee
@cyberk ti je fajn nápad :D aspoň nemusíš nič chystať
Hotelová recepcia
sedím doma a vyjedám chladničku :D
doma s potomkom 😁
Ako kazdy obycajny den a vecer.co ine sa da pri detoch malych
No najskor zaspim s detmi a najskor ich na polnoc nebudem musiet budit ale oni mna. :D Chori su a tazke noci mame. :(
@janai1 tak to ma mrzí, nech aspoň rýchlo ubehne šichta 🙂
@ivangeline Tak skoré uzdravenie a veľa zdravíčka 🙂
Chystám sa do vane a potom ideme ku známim na večeru večeru
momentalne upratovanim a pripravovanim obcerstvenia na vecer. Priatel si ide pospat trochu. Inak sme cely vecer doma. Posedime, vypijeme, pojeme, pozrieme TV, zavolam mamine, o polnoci pripitok a ide sa spat 🙂
Ja som v 9tom mesiaci uz sa ledva hybem😂 cakam na gauci dokym chlap urobi chlebicky a zahrame si asi novu spolocensku hru co mame od jeziska😅
Sama doma s detmi, partner v praci 😔
tam, kde to mám zo všetkého najradšej- doma s mojimi milovanými- manželom a malými deťmi, čakáme na návštevu, mojich dalších najbližších💫
Btw- práve na Silvester si to inde ani neviem predstaviť, veľmi nemám rada niekam chodiť v čase, keď chodia všetci a keď je všetko preplnené. Ale budúci víkend začíname s výletmi, dovolenkami a tak pekne postupne, keď sa všetko zase vyprázdni😍🤩
Začiatkom decembra som mala na výber zo 4 možností, väčšinou program s kamošmi na byte, chate a pod. Keďže som ochorela a stále som chorá, cez sviatky som pricestovala do rodného mesta, tak som ostala doma s rodičmi a sestrou, čítam si knihu, ideme za chvíľku pripraviť chlebíčky, a bude to taký rodinný večer a asi to tak aj malo byť, lebo od 18tich som stále Silvestrovala s kamarátmi. Teraz mám 26 a prvýkrát po takom čase doma, a vlastne je to pre mňa krásne ❤️ s rodičmi si zahráme spoločenské hry, porozprávame sa, dáme si jemný prípitok, žiadne opíjačky, a tak nejako som dnes aj spomalila tempo 😇
Máme ísť večer k známym ale vôbec nemám náladu ale tak hádam ma to tam nakopnr
@petronellla87 aku ste dostali?
@gelifil Mozgovna... Este sme sa ku nej nedostali, az dnes tak som zvedava
Ja mám najhorší Silvester za posledné roky. Syn soplí, mňa bolí hrdlo, muž je v práci do noci (divadlo). ☹️
@mamula20 už si porodila? Gratulujem
v hoteli o chvilu bude program
ja a muz v praci, ale nie preto, ze musime, ale chceme, o polnoci uz dufam budeme doma
My sme všetci chorí :( zatiaľ najhorší Silvester. Takže v posteli s čajom a liekmi na teplotu
Ja v praci 🙂
v práci 😀