Ako stráviť Silvester?

30. dec 2021

Ako stráviť Silvester keď sme len dvaja? Moj manžel je smutny, že nemame partiu. Vyčíta mi, že nemam kamarátky ktoré by som zavolala aby prišli. Bohužiaľ, my deti nemame a kamarátky s ktorými som trávila čas už deti majú. On tiež nemá moc koho zavolat. Mne to nevadi, aj tak alkohol nepijem a kvôli zdravotným problémom mám prísnu diétu, čiže klasická ozieracka mna neláka. Ale viem, že on by sa chcel zabaviť a potrebuje tu partiu, aj keď ju nema.. jeho kolegovia skoro všetci už tiež majú male deti. Ako to riešiť ?

0silvia0
30. dec 2021

nechapem ako ti moze vycitat, ze nemas vhodne kamosky ked ani on nema vhodnych kamosov🤷‍♀️
Susedia neprichadzaju do uvahy?

mima1
30. dec 2021

😂😂😂tak jemu vadi ze nemas kamosky a sam ich nema 😂😂

autor
30. dec 2021

@0silvia0 ani ja😀 to ani nie sú výčitky, ale skôr reci, že mlada baba a nemá koho zavolať..

0silvia0
30. dec 2021

Ved mu tie reci vrat, mlady chlap a nema koho zavolat🤷‍♀️

Vyhovor sa na koronu a buduci rok nech pestuje vztahy alebo nech sa tiez stane oteckom🤭

koniarova
30. dec 2021

A on ma čo? 70 rokov?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka1802
30. dec 2021

To je jeho problém. Trápne pripomienky, ktoré sedia rovnako aj na neho. Je prirodzené, že kamarátky s deťmi si rozumejú s druhými mamičkami, ale nemusí to vždy byť len kvoli materstvu. Ja som získala najlepšiu priateľku už s dieťaťom a ona mala deti až o 10 rokov neskor a rozumeli sme si vtedy, aj teraz rovnako. Mala k nám dojsť na Silvestra, ale jej mužovi sa nechcelo, tak nedojdu. Mne je Silvester šum a fuk. Kľudne aj o 22-tej zaľahnem.

ladycat2021
30. dec 2021

Ja tiež budem sama s mojim priateľom .. skôr ma to teší, aspoň ušetríme peniaze a čas strávený v kuchyni, kvôli príprave jedál pre hostí.. urobíme si romantický silvestrovský večer. Alkohol obaja veľmi nemusíme, čiže piť veľa nebudeme, mozno len symbolický prípitok o polnoci. Radšej sami v dvojici, ako trpnut ci niekomu nepreskoci v hlave a nezačne byt agresívny alebo robiť nejaké problémy.

autor
30. dec 2021

@cocolino234 ani ja. Pre mna je to tiež uplne okej, ale on je dost extrovertný. Ja mám kamarátky s ktorými sa stretávam, ale nepotrebujem ich ťahať k sebe a tráviť s nimi Silvester. Keby sú nejake plesy alebo tak, je to iné. Ale domov je pre mna o súkromí 😊

ivkazba
30. dec 2021

Ani my nemáme deti, väčšina spoločných známych deti má. Premýšľali sme, či pôjdeme k našim, k jeho rodičom, či s mojim alebo jeho bratom na chatu, či pôjdeme ku kamarátom na dom na party. A nakoniec sme sa rozhodli, že si urobíme Silvester iba my dvaja. Ale naša výhoda bude zrejme v tom, že dokážeme sami dvaja tráviť čas aktívne a to dokonca aj doma.

0silvia0
30. dec 2021

Ked je extrovertny, nech si spolocnost riesi sam, ty spolocnost nepotrebujes...

ivkazba
30. dec 2021

Inak, píšeš, že on si nemá koho zavolať a následne píšeš, že je dosť extrovert. To sa z môjho pohľadu troška vylučuje.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
30. dec 2021

@cocolino234 no je možnosť, že argument že všetci sa budú zabávať a on nie znamená, že sa nevie zabávať s ňou. A to môže byť pre spoločný život ten najväčší problém.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
30. dec 2021

Ale inak @ivkazba ma pravdu, ako moze mat extrovert nedostatok kamaratov a znamych? Iba ak by to bol clovek, od ktoreho sa ostatni z nejakeho dovodu distancuju a nechcu medzi seba. A podla toho, ako hadze svoje neschopnosti na autorku, asi sympos roka to teda nebude🤔

tykat
30. dec 2021

Ved chodte na turu. Pridete premrznuti, nadupani endorfinmi, budete radi ze ste v teple s cajikom, mozno ani do polnoci nevydrzite. 😁Robia sa take silvestrovske vyslapy na kopce. Popatrajte v okoli alebo sa vyberte sami. Dvaja mladi ludia, bezdetni ...idealne sup do prirody.

ysseba
30. dec 2021

My parta sme, mame deti takmer vsetci. Na silvestra sme ich zvykli volat ku nam aj s deckami. A normalne sme zavolali aj bezdetnych. Teraz som rada, ze nemusim nic organizovat, nikoho volat, ze budeme len my doma. A mam fobru vyhovorku - je korona, tak radsej nie 🤭

carambolos
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ilene22
30. dec 2021

my budeme na Silvestra tiez len dvaja.. minuly rok sme mali covid, boli sme v karantene a tento rok opat sme sa rozhodli byt sami dvaja. zistili sme, ze nam to takto najviac vyhovuje. alkohol nepijeme, som tehotna a tak aj minimalizujeme kontakty. na vecer urobim chlebicky, jednohubky prip objedname pizzu, pozreme si tv alebo netflix a uzijeme si prijemny vecer s nasimi 2 mackami na gauci 🙂

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laska86
30. dec 2021

Aj my budeme s priatelom a psikom sami..a teda s covidom😬...pockame kym prestanu strielat kvoli psikovi aby netrpel a spokojne sa ulozime spinkat...🙃🙃🙃

laska86
30. dec 2021

@ilene22 tak nie len dvaja ked si tehotna..ved aj babo v brusku bude s vami😊

janulka1802
30. dec 2021

@roobett to je tiež fajn bodka na záver roka.😉

sylvester01
30. dec 2021

silvestra zo silvestrom

kitycat
30. dec 2021

Vsak pohladajte na FB nejaku skupinu co organizuje party a zhanaju ludi do party su aj taki. Moz o naviazete nove kontakty

jankapepe
30. dec 2021

Vysvetli mi co ma rodičovstvo spoločne s tým ze s vami niekto nemôže osláviť Silvestra???
Fakt si myslíš ze dieťa = neoslavujem? Alebo ako?
Ved zavolajte hocikoho aj s deťmi, alebo vy choďte k niekomu.... Ja problém nevidím žiadny.

jana_eyre_2
30. dec 2021

No neviem, ste dvaja, partneri, mozete ho presexovat 🤣 aj to sa bude sťažovat? Veď nech si kamošov nájde keď ich potrebuje.. alebo sa chodte prejsť do mesta, tam sa môže dať s niekým do reči..

Premna je Silvester obyčajný deň a 1.1. neznášam.. keby som nemala deti co to riesia tak ho normálne prespím a nebudem sa tváriť ako oslavujem že na hovno rok odchádza a prichádza možno ešte viac na hovno rok.. 🤣

Ale takto kvôli deťom robíme akože oslavu s chlebickami a filmami a budeme ochraňovať našich psov aby sa nezbláznili z buchotu.. máme kamarátov, ale našťastie nemajú potrebu oslavovať tak ako my..

evica17
30. dec 2021

Ja nenavidim silvester. Rodicia si vzdy zavolali navstevu, pripadne sme sli nikede a sedeli ako kvocky, kecali. Teraz moj muz by chcel pozyvat, surodencov, rodicov a takale ja nemam naladu na taku navstevu na sulvestra, kedze to ludia by do polnoci a aj dlhsie chceli byt a to je pre mna uz.kimo.moju pohldlnu zonu, mam rada vecer klud a uz len oddychovat. Tak som to zatrhla, ze kvoli malemu ,ze potrebuje klud na spanok. Uvidim zajtra co to bude. Ale aj do.buducna neplanujem oslavovat silvestra, nech muz chodi sam.
A kvoli detom, budeme chodit na tie vystupy, tu je jejedn kopec co tam je vatra, opekaju sa spekaciky alebo co kto donesie si a dole sa slo na klzqkoch. To sa mi pacilo. A vecer clovek zapadol do.postele od unavy 🙂 a vecer by som.si vedela predstavit max tak hrat hry, to vydrzim aj do polnoci a dlhsie.