Ako stráviť Silvester keď sme len dvaja? Moj manžel je smutny, že nemame partiu. Vyčíta mi, že nemam kamarátky ktoré by som zavolala aby prišli. Bohužiaľ, my deti nemame a kamarátky s ktorými som trávila čas už deti majú. On tiež nemá moc koho zavolat. Mne to nevadi, aj tak alkohol nepijem a kvôli zdravotným problémom mám prísnu diétu, čiže klasická ozieracka mna neláka. Ale viem, že on by sa chcel zabaviť a potrebuje tu partiu, aj keď ju nema.. jeho kolegovia skoro všetci už tiež majú male deti. Ako to riešiť ?
😂😂😂tak jemu vadi ze nemas kamosky a sam ich nema 😂😂
@0silvia0 ani ja😀 to ani nie sú výčitky, ale skôr reci, že mlada baba a nemá koho zavolať..
Ved mu tie reci vrat, mlady chlap a nema koho zavolat🤷♀️
Vyhovor sa na koronu a buduci rok nech pestuje vztahy alebo nech sa tiez stane oteckom🤭
A on ma čo? 70 rokov?
To je jeho problém. Trápne pripomienky, ktoré sedia rovnako aj na neho. Je prirodzené, že kamarátky s deťmi si rozumejú s druhými mamičkami, ale nemusí to vždy byť len kvoli materstvu. Ja som získala najlepšiu priateľku už s dieťaťom a ona mala deti až o 10 rokov neskor a rozumeli sme si vtedy, aj teraz rovnako. Mala k nám dojsť na Silvestra, ale jej mužovi sa nechcelo, tak nedojdu. Mne je Silvester šum a fuk. Kľudne aj o 22-tej zaľahnem.
Ja tiež budem sama s mojim priateľom .. skôr ma to teší, aspoň ušetríme peniaze a čas strávený v kuchyni, kvôli príprave jedál pre hostí.. urobíme si romantický silvestrovský večer. Alkohol obaja veľmi nemusíme, čiže piť veľa nebudeme, mozno len symbolický prípitok o polnoci. Radšej sami v dvojici, ako trpnut ci niekomu nepreskoci v hlave a nezačne byt agresívny alebo robiť nejaké problémy.
@cocolino234 ani ja. Pre mna je to tiež uplne okej, ale on je dost extrovertný. Ja mám kamarátky s ktorými sa stretávam, ale nepotrebujem ich ťahať k sebe a tráviť s nimi Silvester. Keby sú nejake plesy alebo tak, je to iné. Ale domov je pre mna o súkromí 😊
Ani my nemáme deti, väčšina spoločných známych deti má. Premýšľali sme, či pôjdeme k našim, k jeho rodičom, či s mojim alebo jeho bratom na chatu, či pôjdeme ku kamarátom na dom na party. A nakoniec sme sa rozhodli, že si urobíme Silvester iba my dvaja. Ale naša výhoda bude zrejme v tom, že dokážeme sami dvaja tráviť čas aktívne a to dokonca aj doma.
Ked je extrovertny, nech si spolocnost riesi sam, ty spolocnost nepotrebujes...
Inak, píšeš, že on si nemá koho zavolať a následne píšeš, že je dosť extrovert. To sa z môjho pohľadu troška vylučuje.
@cocolino234 no je možnosť, že argument že všetci sa budú zabávať a on nie znamená, že sa nevie zabávať s ňou. A to môže byť pre spoločný život ten najväčší problém.
Ved chodte na turu. Pridete premrznuti, nadupani endorfinmi, budete radi ze ste v teple s cajikom, mozno ani do polnoci nevydrzite. 😁Robia sa take silvestrovske vyslapy na kopce. Popatrajte v okoli alebo sa vyberte sami. Dvaja mladi ludia, bezdetni ...idealne sup do prirody.
My parta sme, mame deti takmer vsetci. Na silvestra sme ich zvykli volat ku nam aj s deckami. A normalne sme zavolali aj bezdetnych. Teraz som rada, ze nemusim nic organizovat, nikoho volat, ze budeme len my doma. A mam fobru vyhovorku - je korona, tak radsej nie 🤭
my budeme na Silvestra tiez len dvaja.. minuly rok sme mali covid, boli sme v karantene a tento rok opat sme sa rozhodli byt sami dvaja. zistili sme, ze nam to takto najviac vyhovuje. alkohol nepijeme, som tehotna a tak aj minimalizujeme kontakty. na vecer urobim chlebicky, jednohubky prip objedname pizzu, pozreme si tv alebo netflix a uzijeme si prijemny vecer s nasimi 2 mackami na gauci 🙂
Aj my budeme s priatelom a psikom sami..a teda s covidom😬...pockame kym prestanu strielat kvoli psikovi aby netrpel a spokojne sa ulozime spinkat...🙃🙃🙃
@roobett to je tiež fajn bodka na záver roka.😉
silvestra zo silvestrom
Vsak pohladajte na FB nejaku skupinu co organizuje party a zhanaju ludi do party su aj taki. Moz o naviazete nove kontakty
Vysvetli mi co ma rodičovstvo spoločne s tým ze s vami niekto nemôže osláviť Silvestra???
Fakt si myslíš ze dieťa = neoslavujem? Alebo ako?
Ved zavolajte hocikoho aj s deťmi, alebo vy choďte k niekomu.... Ja problém nevidím žiadny.
No neviem, ste dvaja, partneri, mozete ho presexovat 🤣 aj to sa bude sťažovat? Veď nech si kamošov nájde keď ich potrebuje.. alebo sa chodte prejsť do mesta, tam sa môže dať s niekým do reči..
Premna je Silvester obyčajný deň a 1.1. neznášam.. keby som nemala deti co to riesia tak ho normálne prespím a nebudem sa tváriť ako oslavujem že na hovno rok odchádza a prichádza možno ešte viac na hovno rok.. 🤣
Ale takto kvôli deťom robíme akože oslavu s chlebickami a filmami a budeme ochraňovať našich psov aby sa nezbláznili z buchotu.. máme kamarátov, ale našťastie nemajú potrebu oslavovať tak ako my..
Ja nenavidim silvester. Rodicia si vzdy zavolali navstevu, pripadne sme sli nikede a sedeli ako kvocky, kecali. Teraz moj muz by chcel pozyvat, surodencov, rodicov a takale ja nemam naladu na taku navstevu na sulvestra, kedze to ludia by do polnoci a aj dlhsie chceli byt a to je pre mna uz.kimo.moju pohldlnu zonu, mam rada vecer klud a uz len oddychovat. Tak som to zatrhla, ze kvoli malemu ,ze potrebuje klud na spanok. Uvidim zajtra co to bude. Ale aj do.buducna neplanujem oslavovat silvestra, nech muz chodi sam.
A kvoli detom, budeme chodit na tie vystupy, tu je jejedn kopec co tam je vatra, opekaju sa spekaciky alebo co kto donesie si a dole sa slo na klzqkoch. To sa mi pacilo. A vecer clovek zapadol do.postele od unavy 🙂 a vecer by som.si vedela predstavit max tak hrat hry, to vydrzim aj do polnoci a dlhsie.
nechapem ako ti moze vycitat, ze nemas vhodne kamosky ked ani on nema vhodnych kamosov🤷♀️
Susedia neprichadzaju do uvahy?