Ešte nikdy som nebola na silvestra sama doma s deťmi,stále bol s nami manžel a plný dom,no tento rok budem len sama s deťmi a nechcem aby boli smutné,keďže očakávali,že tu zasa bude plný dom ale nebude.Budem s nimi sama.Poraďte,prosím vás,ako naplniť časZa všetky príspevky vám ďakujem a prajem krásneho silvestra a ešte krajší rok 2013🙂))
@kubkonika , tak záleží od veku detí 😉 Ja plánujem, ak okolnosti dovolia, nejaké spoločenské hry, Ježiško nás zásobil, tak sa nudiť nebudeme 🙂 Ak menšia vyzdravie, tak keď už bude unavená, tak sa pôjdeme troška prejsť, máme pár takých malých ohňostrojov, tak to zapálime a môžu ísť spať 😝
@kubkonika nepíšeš koľko rokov majú deti 😕 ale nebrala by som to nejako tragicky...poobede nejaká prechádzka,koláčiky ešte určite nejaké máte,chlebíčky či jednohubky si urobíte,čipsy nasypete do misky a začnete relaxovať...možno nejaké spoločenské hry či skladanie lega,pozeranie rozprávok ...možností je nekonečne veľa ...možno dobre vychádzaš so susedkou tak sa môžete spojiť a žúrovať 😉
mm bude tiež v práci,dievky budú v meste,malému zapnem rozprávku a konečne si sadnem ku knižke 😉 sa teším 😉
my si urobíme párty,pustíme si pekné pesničky a urobíme si discu,kým deti budú na obed spat všetko si pripravím ,a ked vydržia pojdeme sa pozriet na ohnostroj 😎
Tak u nas starsia je u svojho otca, mm v praci a ja s malym doma. Takze oslavovat budeme s flaskou mlieka b jeho ruke a poharom caju v tej mojej. Ale uz som si aspon spravila zasobu dobrych filmov na dvd ked mlady zaspi. 😀
smutny bude len vtedy ked to budes aj tak brat. Jednoducho si s detmi spravite pohodovy vecer. nejaky hry rozpravky pomozu ti s pripravou jedla pre nich. jednohubky ci co maju radi a pekny vecer za vami.
Ci ak chces kludny vecer deti ulozit spinkat a ty si vylozis nohy pri nejakom filme s kolacikmi v ruke. Netreba to brat tak cierne.