Ako ste trávili včerajší Silvester?

1. jan 2023

Ahoj,ako ste prežili Silvestra? Ja som ho prespala.. nevydržala som do polnoci,nejak te. Silvester neriešim. Mame detí, kojim uz 4 rok vkuse.. takže pre mna ponocovanie je ako za test. Muz bol na compe, taky normálny večer ako každý iný

Lenže rano na mna vybafli fotky z fb priateľov ako každý s priateľmi, alkohol, prípitky, ohňostroj, vysmiate tváre... A prepadli ma výčitky,ze my sme len doma sedeli a ze ,, nežijeme,,

Ja viem ze fb je taká pretvárka,ale aj tak mi to prišlo ľúto, prosím povedzte mi viaceré ze aj vy ste boli doma a mali papucovy večer, respektive , prespali to .. nech sa necítim ako najväčší outsider na svete 🙈😀

miruska655
1. jan 2023

O pol noci som kojila týždňového syna a rozčuľovala sa že mi ohňostroj pod oknami zobudí staršieho 🤣 my s mužom sme radi že sme doma v kľude a z rodinou. Dali sme si pohár huberta na prípitok a išli spať. Všetko ostane je nepodstatné 🙂

autor
1. jan 2023

@miruska655 no presne, tie delobuchy isli aj mne na nervy 😀

klarissa25
1. jan 2023

Bol u nás brat so ženou chvíľu. Keď šli tak sme sa hrali hri pozerali tv a o polnoci šli von pripit si a pustiť ohnostroj a nejaké fontánky, ja, muž a 6 ročný syn

kofolala
1. jan 2023

Ano presne tak isto ako ty 👍 dokonca som bola nasrata na to buchanie ,malý sa stále budil ...takže niesi sama neboj sa 😁

kofolala
1. jan 2023

@miruska655 presne 🙏

jaskolka
1. jan 2023

Muž bol v robote, prišiel okolo 18.30,najedli sme sa, vykupali sme obe deti, strčili ich do postelí, sadli pred telku otvorili víno, čipsy, vybrala som nachystanu obloženu misu, a zapli si Slunce, seno, erotika. Po ňom Pelisky.
O polnoci sme si pripili, pozreli si synom (prebudil sa na rachot vonku) ohňostroj, natlacil do seba zopár koláčikov, a šli sme spať

trema
1. jan 2023

My sme spali, aj so psom.. vobec ziadne vycitky, zije sa nam dobre aj bez polnocneho pripitku

drzaopica
1. jan 2023

My dobre v spoločnosti kamarátov v meste, ale boli časy, keď sme mali malé deti a boli doma.

emm_i
1. jan 2023

Výstižnejší obrázok na môj večer nemohol byť 😂😂😂

galganka
1. jan 2023

..hrali sme hry, pozreli sme si film, púšťali na večernej prechádzke prskavky, urobili si chlebíčky a pohostenie, obzerali ohňostroje, pripili sme si o polnoci... žili sme... tak ako to nám vyhovovalo... 🤷‍♀️👍

autor
1. jan 2023

@drzaopica ja som uz tiež mala také nutkanie, ze by som sla uz niekam sa zabaviť. Ale maly ma 1,5r a kojim , takže babky by ho v noci neuspali.. ale videla som kamošky co maju ešte mladsie deti a v pohode isli bez nich oslavovať,tak mi to prišlo ľúto..

Ale na druhéj strane teraz som rada, ze som fit a fungujem od rána 😅

autor
1. jan 2023

@emm_i 😅😅

crazy_cat_lady
1. jan 2023

My sme mali silvester 30tnikov 😂 pozerali sme filmy/hrali hry, potom sme pozerali vsetko co mam rad, stazovali sa na bolest noh/klbov z turistiky, napchavali sa pancreolanom, aby nam lepsie travilo 😂😂 nejak sme vydrzali do polnoci, strngli si, pozreli ohnostroje a isli spat 😂

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
1. jan 2023

Včera tu bola diskusia "Ako trávite Silvester?" Tam si prečítaj a hneď ťa depka prejde. 😁

moonlight1210
1. jan 2023

Mm je sluzobne odcestovany, takze som 22:00 zaliezla do postele a zobudili ma kriky a ohnostroj na ulici, kde mali oslavu mladi od susedov s pozvanymi kamosmi. Cca to trvalo 12 minut. Potom vsetko stichlo a bolo pocut ohnostroj z dalsich vzdialenejsich casti mesta. Mesto totiz tento rok ohnostroj nerobilo. Tak si robili ludia sami.
Psiky spali pri mne, zlakli sa sice, ale pohladkala som ich, zaliezli mi spat pod perinu a o 0:15 sme spali zas. Zobudila som sa o deviatej rano.

My sme ohnostroj nemali, lebo deti teraz razia teoriu, ze to plasi zver a nechceli kupovat. A mne to bolo jedno.

lilyianka
1. jan 2023

Tak nech máš kľud na duši autorka,ja som o polnoci pozerala na syna na kamere ci sa nezobudi. Muž bol ma dvore,pozeral ohňostroj a ja pozerala do telky. Predtým sme tiež pozerali niečo v telke,ja aj nejaké doplnky a oblečenie na nete. Takže deň ako každý iný. Posledne roky ma nejak silvester neberie

misinka0611
AMBASÁDORKA
1. jan 2023

Doma, spala som, teda spala v rámci možnosti. Mám malé deti, myslím na ich pohodu a aj tak mňa tie oslavy Nového roka nikdy nebrali 😀

moongirl
1. jan 2023

Tiez sama, a spala som🙂)

mimirka32
1. jan 2023

doma na PNke 😕

galganka
1. jan 2023

...a zabudla som zaklincovanie nitrianskeho Silvestra. Pozerali sme online, ako zhorela budova a s ňou aj niekoľko bytov prakticky do tla. Vraj kvôli lampiónu šťastia.

petamich
1. jan 2023

@jaskolka my presne takto isto 🙂 akurat, ze manzel nebol v praci, takze cez den vonku s dietatom, vecer sme ho ulozili, zapli telku, dali si vino, kapustnicu od svokry, o polnoci si pripili, delobuchy zobudili dieta, tak som muza poslala spat a ja s malym som "zurovala" do tretej kym konecne odkvacol 🥴

stastny novy rok!

aileen_mt
1. jan 2023

Mame z okna vyhlad na pol Bratislavy, takze poslednych 5 rokov mame uz stabilny program - pohodovy vecer, v podstate dost podobny beznemu dnu... a o polnoci pozerame ohnostroje :D deti to zatial vzdy uspesne prespali 🙂

loginexistuje
1. jan 2023

vies tu sa hodi dopraj a bude ti dopriate zavist k nicomu dobremu nevedie

teraz ste prośe nesli o rok uz kojit nemusis dieta je vacsie a mozes sa ist zbavit aj ty 😉

gabika128
1. jan 2023

Na terase vo výrivke. Pred polnocou sme zistili, že sme sa tam zamkli a pol hodinu sme behali hore dole, búchali synovi na okno až sme 4 minúty po polnoci otvorili dvere pomocou mopu. Ja som už mala čierne scenáre ako voláme hasičov a sme na druhy deň v Chorvátskych správach. 😂

deti95060810
1. jan 2023

ja vo vani, deti na mobiloch a manžel pozeral hokej....
potom sme všetci pozerali výborný program na TV Polonia - PL... priamy prenos zo Zakopaného. Rôzne hity aj z 80tych rokov...
o pol noci sme si všetci štrngli a potom mali s mm program sami pre seba ....🙂👍

noami12
1. jan 2023

Tiež sme doma a boli sme aj po minulé roky, prisli k nam podvecer moji rodicia a babka ale to iba tak na navstevu do 20 potom dcérku som dala ale o pol 9 spat a s mojim sme hrali do pol noci karty o pol noci sme išli s mojim na terasu, pripili sme si detskym sampanskym 😀 moj nepije nic kde je alkohol a ja som tehotna... preto detske 😀 pozreli sme si ohnostroj, dali sme si ešte kávu, do sprchy a išla som spať

ivangeline
1. jan 2023

Spali sme. Pripili si o polnoci. V KE hmla a nic nebolo vidiet,tak ani deti som nebudila. Od pol 2 sa budili same a kedze su chore...vsetko chceli a nemohli zaspat. Ked uz zaspali nemala som ja!kde lahnut a skoncila o 4 rano v detskej... O 7;30 budicek. (Aspon sme si hodinku prispali...ha..ha)

4stanka4
1. jan 2023

23:50 som sa zobudila na gauči pred TV, išla som skontrolovať 2 ročnú ktorá šla spať s teplotou 39.2, manžel akurát dopozeral film. O polnoci sme si zaželal i všetko dobre do nového roka, skonštatovali ze sa nám ani neoplatí otvárať sampus-ze kto ho vypije, kukli sme z okna do hmly, zavolala našim a šli sme spat 😀 pre nás ideálny Silvester až na to ze je mala chorá...ale zase lepšie ako minulý rok keď sme sa vrátili na Silvestra domov z nemocnice. Načo riešiš ostatnych...mne je úplne jedno kto, kde a ako (ne)oslavoval

gabika0825
1. jan 2023

My sme tiež mali mat s partnerom podobný Silvester keďže sme obaja chorý 😁 ale nakoniec sme sa rozhodli že nám je lepšie lebo už týždeň lezime doma, že pôjdeme aspoň na ohňostroj do mesta. Ja som ale cely deň skoro upratovala čiže aj som bola akási vyčerpaná ale tak sme si k večeru okolo 7 spravili chlebíčky a dali sme si domácej trosku nech nám vypáli 😃 a potom sme sa išli prejsť do mesta a pozreli ohňostroj. Prišli naspäť domov a išli spať.