Ahojte, dámy 👋🏼
Blížia sa okrúhloviny môjho najdrahšieho a mňa akosi opustila originalita 🤷🏻♀️ Podeľte sa o svoje skúsenosti, aké prekvapenie ste prichystali pre svojho muža k jubileu vy? Darček, výlet, udalosť... čokoľvek 🥳😉
Mozno by ste sa mohli niekam vybrat len vy dvaja. Chlapi nie su moc na materialne darceky a chvilam len s tebou by sa isto moc potesil
Ja som sa inšpirovala 50 odtienmi a zariadila som v detskej izbe červenú mučiareň, bolo ti veľmi prekvapive.
tiez sme nemali ziadny fotoalbum ani vytlacene fotky, tak som mojmu drahemu dala kupila k 30tke velky fotolalbum kde som mu vytlacila spolocne fotky od zaciatku vztahu pekne v linii, najprv len nase potom uz aj so psikom co sme si kupili, vylety a predsvadobne foto a nechala som tam priestor ked som po case doplnila fotky zo svadby a svadobnej cesty na Islande a na konci albumu som vyrobila obalku kde som mu dala kupon na vystup na Gerlach 🙂 na zaciatku mal par peknych slov ❤
ale tak zalezi aj na zalubach, co ma rad... k 25tke som mu dala vyrobit fujaru lebo som vedela ze si ju vzdy prial ale ani netusil ze mu ju naozaj kupim...
@natalonkasandritka nejakú fotku nemáš? 😃 na to by som sa pozrela lebo to by ma teda nenapadlo 😁
osobne by som riesila nieco zazitkove 🙂 aj nejaky adrenalin do ktoreho by ste isli spolu, to by mohlo byt super, ten moj by sa takemu darceku potesil 😉
ten môj si na darčeky nejako nepotrpí, jedine ak by som mu kúpila lístky na futbal, nejaký víkend alebo niečo také, čiže u nás len takéto darčeky frčia 🙂
@so_nya my sme boli s manželom 8 rokov, kopec fotiek v počítači ale nemali sme zatial založený ani jeden album. A kedže sa nám už aj synček narodil, tak som (teraz už bývalému) manželovi dala vyvolať fotky z každej udalosti na ktorej sme boli, každú vydarenú momentku, synčekove fotky, a založila som takto dva fotoalbumy, ktorým sa veľmi potešil. Dala som mu čisto len tieto dva albumy, bol veľmi rád