Ahojky maminky.Chcem sa opytať ako ste oslavovali 2 narodeniny.Moja mala bude mať zajtra narodeninky a sobotu to chceme osláviť s rodinou-starý rodičia a krstný. ČO ste im pripravily na obed alebo pohostenie.Táke ozdobky poháre,decke šampanské to mám aľe neviem ci stačia niejake pomazanky misa. chlebíčky,alebo aj varite obed.Ďakujem
Ahoj,my sme mali oslavu v maji,dva dni-sobotu,nedelu,kedže by sa všetci nezmestili.V sobotu došli moji rodičia(babka,dedko,svokrovco vnemám) sestra s frajerom a švagrina,urobila som studene misy,jednohubky a bola torta.V nedelu došla kamoška s mužom a dcerkou a moja babka,mamina sestra s mužom a štyrmi detmi,tiež som robila studene misy,jednohubky-masove aj nemasove,bolo slane +torta.obed som nevarila 😉 dokopy ludi bez nas,bolo 15 na dva dni.
Ďakujeme🙂
záhradná párty, resp. grilovačka, mali sme stan, čokoládovú fontánu, balony, ....🙂
chcela som to neformálne
@map0007 my sme sli s jendou castou rodiny do restauracie a robila som vlastnu tortu. Oslavili sme tak dcerine druhe,synove stvrte a i moje x-te..
Neskor sme sli k nasim,tam mama varila obed a ja som spravila druhu tortu...oslavili sme aj jej narodeniny a otcove meniny k tomu,my to v mojej casti rodiny mame tak nakopene v rozpati 2mesiacov a vzdy to spajame...
Detom sa aj tak najviac ratala torta a sviecky na nej.🙂
Mama robila vyvar,dake kura,rybu a ryzu...
P. S.
Vsetko najlepsie!
A ake ozdoby chystas? Mna to caka tiez.
ahojte baby chcela by som sa opytat ako je najlepsie oslavit 2narodeninky 🙂 oplati sa v takomto veku robit vyzdoba atd.??? 🙂 dakujem 🙂
@map0007:
Zalezi na tom, kedy pridu, ci mas varit aj obed 😉
My slavime tak, ze sa cela rodina pozbiera na obed, spolu sa najeme a potom je pre dospelych kava plus torta a darceky. Deti si darceky otvaraju, vsade je chaozz, kazdy je zababrany od cokolady, ale je dobre 😉 😀
Zatial sme extra ozdoby nedavali, ani detske sampanske sme nemali.
Syn bol na viacerych oslavach kamaratov v herniach, tak uz povedalm, ze aj on chce taku oslavu. Uvidime, do decembra ma casu na rozmyslenie dost 😉
Podla mna, ak su pozvani na oslavu niekedy poobede, tak stacia chlebicky alebo misy plus pecivo, potom bude torta a kava. Ak ich chces pozvat aj na obed, tak odporucam nieco, co sa pecie "same" v rure, aby mala menej stresu 😉