Ženy ako/ kde ste oslavovali 1. narodeniny? nejak špeciálne alebo len doma? Ja by som sa práve tomu doma chcela vyhnúť, bývame v byte, málo miesta, muž má veľkú rodinu a naposledy keď sme boli u nás po krste tak len bordel veľa detí upratovali sme 2 dni 🙂 rozmýšľala som nad nejakou rezervackou v reštike lenže to zase žiadne súkromie.. keby viem že bude určite pekne tak zas by som rada niekde vonku.. neviem, máte nejaké nápady? 🙂
Vďaka ❤️
V byte. Babkovci z oboch strán, my a dieta. Pohostenie chlebíčky, káva, torta
My sme neoslavovali nič, oslavovať ideme prvýkrát až teraz keď má tri roky a už to vníma 😊
@mtn112233 ak chces veľa ľudí zajednaj salónik, daj obed torta a a domov , my oslavy vždy delíme na dve, manželovi a moja strana kedze nechceme zbytočne veľa ľudí,urobím koláč/alebo je torta,spravím neaky šalát a misu ,jeden týždeň jedny druhý týždeň ďalší
Prvé narodeniny syna boli oddelené u svokrovcov , a moja rodina u nás doma , dcéra sa narodila počas covidu tak bez oslavy 😄
ani jednému dieťaťu sme nerobili nič extra... len moji rodičia - bývali sme u nich a my rodičia...
darček pre oslávenca, torta, .... menšia oslava. Dieťa aj tak polovicu oslavy prespí....
My sme tiež neoslavovali. Boli sme doma ( vtedy sme ešte bývali pri rodicoch mojich chvíľu) , tam sfukol sviečku a zjedli sme a koniec. Malému to bolo jedno, a iba tortu sme mali, ani darčeky nejaké špeciálne neboli- jedno auto a peniaze.
Ale ja nnemm rada také veľké oslavy, takže preto nerobím a ani doma sme neboli tak zvyknutý keď sme boli malí, vždy len my a rodičia. Ale z mužovej strany švagor robí oslavy tak som zvedavá ako sa toto stretne s pochopením
Tiez doma, prisli babkovci, krstny a moj brat...
Neoslavovali. Malý to ešte nevnímal. Urobila som mu tortu z jogurtu a ovocia, ručičkami ju rozmliaždil, kopol párkrát do balóna a hotovo. Druhý rok sme oslávili s rodinkou. To už bola oslava ako sa patrí.
Minimalne. Bola joguetova toeta vhodna pre babo. Prisli navstevy... nie naraz. To babo to nevnima a rodina tp torz nejak nwpreziva,ze musime byt vsetci spolu.
My sme to vzali ako príležitosť na rodinnú oslavu po dlhej dobe, takže obed v reštike pre 17-18 ľudí (vrátane 5 detí). Bolo to super 🙂. Druhé narodeniny už oslávime len doma asi, nezvykneme robiť rodinné oslavy narodenín…uvidíme.
My tiez minimalisticky ako pisu vyssie.
Ak chces na oslave krstnych, ujov, tety tak restika nie je zly napad, my sme mali krstiny v takej, ze ma aj vonkajsie ihrisko. Detom nebolo dlho. Stale to nemusite ponat na kralovnu, ale len poobedne posedenie torta, kava, vecera (jednochodova)
@mtn112233 ahoj, my tiež mame menší byt a väčšiu rodinu, tak sme mali tri oslavy 😁 úprimne Ti poviem, mne niekedy z materskej šibe, tešila som sa, že tri rôzne dni budeme mať hostí. Každému sa to zdalo ako dobrý nápad, s každou vetvou rodiny sme sa mohli baviť o tom, čo ich zaujíma, každý sa dosýta vyhral s malým, v podstate to boli akoby tri návštevy, akurát s tortou a obloženými misami. Na každej oslave sme mali vlastnú tortu aj misu (objednávky v rámci rodiny), čo sa nestihlo zjesť sme si sčasti nechali a sčasti podelili hosťom. Malý sa tešil hneď 3x a hostia boli ušetreni toho, že by sa netešil práve z ich darčeka.
Sme spokojní, asi to tak budeme robiť aj naďalej
@deti95060810 naše neprestalo, asi záleží od bábätká, nás ročný syn je veľmi spoločenský, zbožňuje návštevy, oslavy, cez víkend sme boli na svadbe, vydržal do pol 10, tancoval hádam s každou družičkou, z tých decibelov a svetiel bol nadšený 😁 bez ľudí je mrzutý
nijak, upiekla som cheesecake a s muzom a malym sme si sfukli sviecku 🙂 rodina nejako nemohla - dovolenky, kupele a ja som jednak nechcela robit oslavu nejaku velku, tych si este uzijeme a posuvat to o mesiac alebo 6-tyzdnov kym vsetci budu moct sa mi nechcelo