Cavte rozmyslam nad velkou oslavou co by ma vyslo draho alebo uplne malou v kruhu rodiny, nic medzi 😂 nechce sa mi oslavovat vobec sa netesim, len kvoli rodine, potom sa bojim, ze ak neoslavim budem lutovat. Kamaratky nemam a rodina je slusna dame si obed tortu a padla, ziadna zabava. Ako by ste to riesili vy a ako ste oslavovali vy?
Chvala Bohu bolo kovid obdobie tak len dvaja s partnerom v chate 🤭
Ja si oslavu 30tky moc nepamatam tak asi dobre😂😂😂 Bola som s par kamosmi na chate, a potom som oslavovala este doma iba s nasimi a segrou
Ja idem mat v marci...ale nechcem robiť nejaké veľké haloo. Pozvem ľudí ktorí sú mi blízki, objednám nejaké misy, sushi, pokecame, popijeme a hotovo
30-tku ?
Už si to nepamätám .... 🙂))
Na oslavy nie som narodena ale dali sme si z manželom a dcérou výlet na Lomnický štít presne na dátum narodenín
nič špeciálne, zákusok káva u nás doma, pozvali sme iba mojich rodičov a svokru. Nerobila som cirkus že sú okrúhle. Až 50ku budem nejako viac ,,oslavovať,, Niečo v reštike - obed a hotovo.
mala som oslavu s kamaratkami a potom s rodinou, nic nejako velke, s kamoskami sme si boli posediet, na drinka a s rodinou sme si doma urobili grilovacku 🙂
doma na gauči😀 ja by som za takéto oslavy ani peniaze nedala..škoda prejesť a druhých hostiť..to si radšej odložím na nejaký výlet alebo dovolenku alebo si pokúpim sama niečo pre seba za ušetrené ako za takéto rošambá dávať.Ale ja som introvert neznášam byť v centre pozornosti takže z časti aj preto
@liusa82 celá ja tiež som taká
Bohužiaľ bol Covid. Takže som zbytočne plánovala. S tým bowlingom to nie je zlý nápad...
nie som oslavovací typ. Pre mna zial len stres, ziadna radost. Takze oslava spocivala v spolocnej veceri v restike s mojim muzom, dietatom, mojimi rodicmi a bratom....
Torta a chlebíčky doma v kruhu rodiny. Neviem načo platiť obrovské peniaze za niečo čo si ani neužijem. Kamarátky nemáš tak koho chceš pozvať? Rodičov a súrodencov? Maximálne by som na obed zajednala stôl v krajšej reštaurácii, najesť a domov.
Ja som nerobila oslavu. Iba s muzom a detmi sme isli na veceru (ale to chodime kazde narodeniny). Ja som introvert, necitim sa dobre v centre pozornosti. A este su to pre mna aj vyhodene peniaze 🤷🏼♀️
Robila som oslavu, lebo nás bolo cca 50 ľudí a radšej takto jedno naraz ako každý víkend nejaká návšteva 🙂 (ale zas oslavovala by som celý rok 😀) tesne pred koronou som to stihla 😉
Ja som mala kovid na moju 30tku😃😃😃 takže 10dni sme boli mimo. A potom sme spojili oslavu s dcérkou mala 1rok. V restike obed s rodinou a torta a dovidenia
Budem mat coskoro a vychadza to na sobotu,no kedze bude uz aj male babo,tak zavisi od neho. xD Naj by pre mna bolo ako darcek,keby svokrovci postrazili na nejake 3h deti a my si s manzelom vyjdeme niekam s mini babom na sebe. :D
Na pohotovosti so zubom, ktorý šiel vonku...
Určite osláv, predsa len to je okrúhlica a s odstupom času by ti to mohlo byť ľúto, hoci chápem, že oslavy nemáš rada, predtým som bola aj ja taká. No aspoň s rodinou si daj nejaký spoločný obed aj s tortou alebo večeru a zvyšok dňa si kľudne dopraj niečo pre seba-masáž, kozmetičku alebo si niečo sama sebe kúp 🙂 prípadne večer nahovor nejaké kamarátky alebo kolegyne na disko alebo drink, ak máš pocit, ze oslava by bola bola len taká "aby bolo"
Nijak. Mala som dvojtýždňové bábo doma. A potom sa na to zabudlo. Oslavovala som 40tku v rodinnom kruhu (aj s manželovou rodinou) a už nikdy viac. Boli sme len na obede v reštike, plus káva a torta. A to som nečakala, aké nervy to budú, zorganizovať len najbližsiu rodinu 🤷🤷🤷. Na 50tku sa vybodnem. Mala som z celého dňa len nervy a stres, dostala som nejaké nepotrebné darčeky, aj keď som vyslovene všetkým povedala, že NIČ nechcem. Alebo spravím proste len nejakú grilovačku na záhrade s latrínou a nech si každý príde kedy chce a ako chce a nech je a pije čo chce, alebo nech si donesie vlastné jedlo, budem to mať už v paži (dúfam).
Akurát v ten mesiac vypukla korona...čiže doma s deťmi a mužom,ale mali sme krásnu tortu 😊
Pozvala som rodicov, starych todicov a surodencov s rodinami. Dali sme si v restike obed a tortu. Som uplne spokojna
Len v úzkom rodinnom kruhu, s ľuďmi, ktorí sú pre mňa najviac - rodičia a súrodenci.
Nijako, s mužom a deťmi na obede v reštaurácii. Nemám rada oslavy. Len tie absolútne súkromné. Muž a deti.