Ahojte, idemna jednu rodinnu oslavu a nemam cas ist ku kadernikovi..chcela by som jeden jednoduchy uces ale neviem ako si ho mam urobit..snad poradite 🙂...prikladam obrazok ucesu, ktory by som chcela - toe dva obrazky vlavo
@evicka3311 nájdi si čas na kaderníčku. Ja mám takéto zvlnené vlasy prirodzene a len ich umyjem a nechám uschnúť a vyzerá to podobne, ako na tom obrázku, v tom prípade je to naozaj úplne jednoduchý účes, ale ak máš vlasy úplne rovné, tak by si to musela natočiť a ak v tom nemáš vôbec žiadnu prax, môže to dopadnúť všelijako. Sú aj kaderníčky, ktoré prídu za tebou domov, ak teda nemáš naozaj čas ísť do salónu.
@evicka3311 daj si na youtube how to curl your hair with a flat iron
Buď vyfúkať cez kefu alebo kulmou alebo žehličkou na vlasy.
Ale aj toto potrebuje cvik a skúsenosť koľko tužidla (aby ti "nesplasli" vlasy) a akým smerom natáčať vlny (dnu alebo von alebo zvislo), ako nasuchorit a zafixovat. A ako sa budú chovať tvoje vlasy pár hodín po urobeni ucesu (niekto ma ťažké vlasy, niekto zase tuhé, takze do 3-4 hodín sú vlny fuč).
Takze tak či tak potrebuješ viac času na test. Radšej sa obrat na kaderníčku tentoraz.
@evicka3311 so zehlickou na vlasy