Ahojte,paci sa mi meno Dominik,ale vsetci mi hovoria ze mu budu hovorit Domino a to uz sa mi vobec nepaci.poznate nejakych Dominikov?chcela by som vediet ako sa im hovori.dakujem 🙂
my máme bratrancovho syna dominika a hovoria mu domčo alebo niko alebo dominik 🙂
Ahoj, mi máme Dominika a zatial mu nikto este Domino nepovedal. Voláme ho normálne Dominik a skrátene Niko. Tak ako ho budete volat vy, tak ho bude volat aj okolie v ktorom sa bude pohybovat a ked sa dostane do školy napríklad tak deti si nájdu prezývku na hocijaké meno takže to je asi jedno 😉
sestra ma dominika a hovorí mu domko, mne sa to moc nepači, ja mu hovorim celym-dominik, niekdy zo srandy domčo...domino som ale este nepocula..
ja mám Dominika, voláme ho Domko, Dominko..však aj samotné oslovenie Dominik je samo o sebe pekné... 🙂
Ano,ja mam kamarata Dominika,a v partii ho volaju
vsetci Domino 🙂
Ja som dala synovi meno Dominik reku budeme ho volat Niko ale po väčšinou ho oslavujeme Dominik alebo Domco, svokra ho vola Domko a bracek Do v lepšom prípade Domdo 🙂
Syna volame Domi, Domko, Niki alebo celym menom
Dominik je pekne meno, ja mam krstniatko a volam ho Dominko, ak sa ti paci, nevahaj
ach ... ja nechápem, načo je dobré komoliť kadejako mená? však ked sa volá Dominik, tak ho tak treba aj oslovovať a nie vymýšlať kadejaké mnohokráť až stupídne zdrobneliny a skomoleniny ... 🙄 🙄 🙄
ako ho budes volat ty, tak ho bude volat aj okolie 🙂 ....a ak sa ti nebude pacit, ako ho oslovia /Domino/ tak ich jemne upozorni, ze tak sa nevola a vola sa Dominik....
ja mam Dominiku a nikto jej inak nepovie....tiez som par krat musela inych upozornit a potom v pohode 😉
sestru mam Mariu a dodnes si pamatam, ako mamina upozornovala, ze to nie je Majka, Maris a pod. ale Maria.... 🙂
ono ide aj o zvyk.možno ho časom sama začneš volať Domino.Inak,syn je Matej,tak som ho krstila,napriek tomu,sem tam zvreštím Mates...
Moj dedko bol Dominik a teda netusim ako mu hovorili v detstve, ale ako dospely mu kazdy hovoril Domin. 🙂
známej brat je Dominik(33rokov),pamatám si ho ako spomínané Domino.a Domčo .všetci ho tak volali
dalšia má (9ročného) Dominik ho oslavujeme iba my ,zvyšok ho volá ,Dodo,Domino,v škole aj Domček ,Domi
no urcite sa nevyhne aj takemuto osloveniu v skolke,skole...inak Dominik je najkrajsie potom Domko,
kamoška má syna Dominika a volajú ho Domino
Náš je Dominik,Dominiček,v škole boli pokusy volať Domino,ale trvá na tom,aby ho volali celým menom -Dominik.Raz prišiel zo škôlky,že pani učiteľka mu škaredo povedala-papaj Dominko🙂nemá rád rôzne podoby svojho mena a nereaguje na ne...
Domino al. Miňo
My máme syna Dominika a voláme ho podľa situácie alebo ako nám práve príde vhodné....Dominik, Dominko, Domko, Domčúrik, Domček, keď hnevá aj Domčo.
V škôlke ho deti volajú Dominik a Dominiček. 🙂
Domino
sesternica ma Dominika a volaju ho Nik,Dominik aj Niko
@moon1979 pretoze Dominik je dllllllhe a neprakticke v beznej reci napr?
Dominik, Domčo, Dominko, Domko, sem tam aj Dominičko - ale iba veľmi zriedka 🙂, ale áno, medzi chalanmi v škole bude s veľkou pravdepodobnosťou Domino ☹