Ako sa obliecť na synov venček?

frzeiovn
12. jún 2023

Baby dajte nejaké typy na venček, je vo štvrtok a ja neviem, čo sa seba + ocko? Mám 38 r. a 63 kg +173 cm....môj štýl je taký nie moc výstredný, skôr romantický, nie veľmi krátke šaty ale aby bolo elegantné + lodičky alebo elegantné sandále?
Ďakujem krásne...môžete dať aj foto.

mullerova46
12. jún 2023

@frzeiovn ste mladá tak by som volila niečo veselé elegantné a určite ačkovy strih. V nich bude pohodlne a hlavne je to najviac ženský strih podľa mňa 😍 aj lodičky aj sandále sú v poriadku záleží čo máte doma.

ninusa221
12. jún 2023

Kľudne aj elegantne sandále. Chlap oblek klasika.

a_alexandra_a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
frzeiovn
autor
12. jún 2023

Také ako sú tie modré mám podobne ale tmavomodré čipkované po kolená a sandále akej farby béžové?

a_alexandra_a
12. jún 2023

@frzeiovn Ja by som dala telové lodičky

pralinka25
12. jún 2023

@frzeiovn prepac ze sa ti sem votriem. poradit neviem ale prosim ta co je vencek? strasne ma to zaujima a fakt ze neviem.

wiwi28
12. jún 2023

Malé čierne nikdy nič nepokazia (okrem svadby), ak by boli v A-čkovom strihu je to len bonus. Ale ak máš také tie čipkové šaty tak tie sú úplne ideál podľa mňa. K tomu telové lodičky a ideš.

lizwer
12. jún 2023

@pralinka25 Nie si jediná, ani ja neviem, čo to je 🙂

lenka905
12. jún 2023

venček je v podstate záverečné slávnostné ukončenie tanečnej - aspoň tak to bolo v minulosti (za mojich mladých čias 🙂 🙈🙊

pralinka25
12. jún 2023

@lenka905 aha. dakujem za info.

frzeiovn
autor
12. jún 2023

@pralinka25
Ahoj. Venček je na ZŠ keď sa lúčia deviataci a tak celý rok sa učili tancovať spoločenské tance so spolužiakmi a teraz to slávnostne prednesu učiteľom a rodičom. Ako stužková niečo podobné. Papa

pralinka25
12. jún 2023

@frzeiovn super dakujem za odpoved. priznam sa vobec som to netusila. mam siedmaka tak mozno ma to za dva roky caka a ani som nevedela.
tak si to uzite. prijemnu zabavu 🙂

frzeiovn
autor
13. jún 2023

Ďakujem za rady všetkým, už som to vyriešila, dám tmavomodré čipkované a béžové lodičky....