Ahojte dievčence, ideme mat s manželom sobáš v kostole, preto pišem že s manželom ,lebo sme už zobraty na urade. A asi do cca do mesiaca ideme mat v kostole, teraz mam dilemu ,že do čoho sa idem obliect.Myslela som že zoženiem aj šaty? ale ee, Tak idem si dat klasika čierne nohavice, biela bluzka, a asi čo my aj vy poradite, nebolo by zle bledo ružove sako, ?? dakujem 🙂
Šaty si pozerala len svadobné? Čo tak pozrieť i nejaké spoločenské, ktoré by si neskôr mohla využiť i pri iných príležitostiach. Ak ani tu nič nenájdeš, šla by som do sukňového kostýmu. Blúzku a sako už máš, ešte k tomu nájsť vhodnú sukňu 🙂 Po nohaviciach by som siahala úplne na tom poslednom mieste, keby už naozaj nieto inej možnosti.
krásny svieži elegantný kostýmček sukňový, aj tie puzdrové šatky sú fajn, na to nejaké sačko. Čierne nohavice eee
Bluzka i sako by sa dalo, nohavice nie, cierne uz vobec.
Ak uz nohavice,tak svetle,ale lepsia by bola sukna.
uplne naj nejake svetle saty - nemusia byt svadobne,ani plesove,len nejake sviatocnejsie,elegantnejsie.
takto by som sa obliekla, kebyze som tvoja teta. ved budes ako taka siva mys. ved ty si nevesta, mas byt krasna pre svojho manzela, uz ti tu dobre poradili, daj si smotanove saty, sako, alebo saty
Cierne nohavice bluzka a sako do kostola??????? Sak nevesta ma byt v bielom je to najkrajsi den v zivote. A nie smutocny...😀😀
Bezovy\kremovy kostym, taky zdobnejsi. A do vlasov aspon nieco, symbolicky. Nejaku sponu
svetlý sukňový kostým, alebo púzdrové šaty a sako, k tomu niečo pekné do vlasov. Nohavice skôr nie, a už vôbec nie tmavé. Prípadne ešte elegantná blúzka a sukňa, ale zakryté ramená.
Podľa mňa si dá aj tak nohavice s blúzkou. Pozdravujem. 😉
my sme mali tiež cirkevný obrad po civilnom a mala som na sebe krémové koktailky
A co si dochodkyna a host? Si nevesta, tak aspon kostym, nie nohavice a toboz nie cierne a navyse kombinovat tolko farieb?
urcite nieco zaujimavejsie by som vymyslela ako len gate a bluzku
Do cierneho nechod, nejdes predsa na pohreb 🙂 Skus daky svetlejsi kostym, mozno radsej suknovy, ako nohavicovy. alebo ak vyberas z toho, co jedoma v skrini, k tomu rozovemu saku nemas daco bledsie, ako cierne nohavice? alebo dake smotanove saty pod to sako? inac, sikovna krajcirka by ti za mesiac urcite spichla dake jednoduche puzdrove saty k tomu saku.
a blahozelam 🙂