Ako robíte teraz krstiny?

18. jan 2022

Dievčatá prísla som sa opýtať.. ako krstite detičky teraz? Myslím v tejto super dobe kovidu, ak máte rodinu 300km a viac, koho všetkého pozyvatev a ako riešite obed/hostinu? Alebo robíte len s krstnymi rodičmi? Ďakujem 🙂

manee
18. jan 2022

Nás to čaká tak cca o mesiac. Krstiť bude len mimo omše len s krstnými rodičmi a rovnako aj obed len my a krásny rodičia s ich deťmi. Budeme doma a jesť si dáme doniesť cez catering

autor
18. jan 2022

@manee a prečo len s krstnymi rodičmi ak sa môžem opýtať?

veronicka42
18. jan 2022

My budeme robiť vo februári, hostinu nebudeme robiť.. a ani by mi nevadilo ak by to len krstný rodičia boli..

nika23t
18. jan 2022

My sme krstili v sobotu, len krst s krstným otcom a starými rodičmi, a veľkú oslavu urobíme, keď bude situácia pokojnejšia, čiže rátam, že niekedy v jari.

dada13288
18. jan 2022

Ja som robila v marci len s krstnymi rodicmi, moji rodicia ani manzelovi rodicia neboli .. obidve strany povedali, ze je to den nasho syna, nas a krstnych 🙂 ani sme dodatocne neoslavovali.

evica17
18. jan 2022

My sme robili krstiny pred rokom a teda len u nasich, a boli sme my ako rodicia, maly, krstna a moji rodicia. Krstny nechcel prist. A aj teraz ak budem robit krstiny, tiez len takto. Mne toto plne vyhovuje. Aspon nemusim s muzom riesit ze on chce velke krstiny a ja male a dohadovat sa. Mam pokoj a je po mojom :p

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. jan 2022

@ada12345 krstiny ako obrad v kostole uricte posúvať nechceme, naša malá má už 4m, a nechceme to odkladať len preto, aby sa mohla spraviť hostina.. mňa len zaujimalo že či teraz detičky krstite, aj bez hostiny a famílie

manee
19. jan 2022

My len v tak úzkom kruhu preto, aby sme predišli šíreniu omikronu. Nechcem si zobrať na svedomie zdravie mojej rodiny. Vždy sme robili veľké krsty, celá rodina....ale teraz to jednoducho nejde. V lete, keď bude pokoj, spravíme si na záhrade párty pre bábätko