Ako riesite stravu na oslavach s rocnym dietatom? Mala by nezjedla ani detsku porciu. Momentalne ma obdobie, ze zje normalnej stravy ozaj par lyzic. Alebo si date na oslave objednat menu aj pre rocne dieta? Ci tych par lyzic date so svojho taniera?
Keď sme boli na takých očiach v čase keď nejedaval všetko, nosila som mu jedlo. Aj keď sme šli do reštaurácie na obed, mal svoje z domu
Vždy, všade či oslava, reštaurácia, dovolenka....jedli z môjho taniera. A plus som vzala nejaké výživy, banán, keksík so sebou. Včera sme napríklad boli v Maďarsku a ročná jedla ryžu a kurča plus kompót. A aj 2r syn..a pred spaním zjedli banán. A myslím že na svadbe čašník prinesie aj vývar navyše pre deti, keď poprosiš.
Normálne by som vzala niečo na jedenie so sebou.
Vzala som mu jeho jedlo, v skle nejaký prikrm, aký mal rád, nejakú ovocnú kapsicku, banán, chrumky a podobne.
Neskôr už jedol normálne s nami, vývar, mäso, zemiaky, ryžu, vždy sa dačo našlo, čo si dal.
Teraz ideme na svadbu, nedali sme mu ani porciu, bude jesť z nášho.
Ja som mu nosila domáce, polievku aj druhé buď v termonádobe alebo nikdy nebol problém ak som poprosila personál o prihriatie☺️
Rocnemu dietatu das zo svojho, urcite mu netreba objednavat celu porciu... vyberies si aj ty sama take, aby mohlo dieta (priloha na styl ryza, zemiaky ci zemiakova kasa), natur mäsko... a ovocnu vyzivu do tasky...
moja este v roku nemala zuby, takze som vsetko mixovala-pucila, inak by sa zadusila. plus rocnemu dietatu som ja este nesolila ani nekorenila, takze na navstevy, oslavy som jedlo nosila z domu.
nas ma pomaly rok a uz zaciname praktizovat, ze mu davam z mojho taniera ak jedlo nie je vyslovene korenene alebo nieco co este nesmie - slepacia polievka, maso a zelenina su taka istota vsade 🙂 plus mu beriem ovocie, kapsicku, nejake chrumky, chvilu som nosila z domu ale teraz ma obdobie, ze chce jest to co mame my, tak uz to nerobim, vzdy som to vyhodila
Bud dám zo svojho keď je to vhodné jedlo ale vždy mám so sebou aj taký ten kupovaný mäsový prikrm. Poprosís obsluhu aby ti to ohriali a máš vybavené.
Stále som mala so sebou jedlo pre ne, ale ak bolo niečo na tanieri čo mohli deti, tak som dala zo svojho, ale zvykli sa má pýtať, či môžu dať pripraviť niečo pre dieťa.
Ja nosím dopodnes so sebou, lebo deti mi stravu z reštaurácií nezjedia. Také termoska a beriem teplú stravu všade na výlety atď.
Nosila som so sebou
Vždy som dávala zo svojho tak malému dieťaťu