Ako riešiť svadbu, keď som už raz rozvedená?

jaq
26. mar 2021

Ahojte poraďte mi ako by ste riešili svadbu. Ja osm rozvedená, čiže klasickú svadbu som si už vyskúšala. Snúbenec však nikdy nemal svadbu. A otázka je, či ju urobiť len so svedkami, alebo počkať kým korona skončí a mať klasickú svadbu s 60 ľudmi. Čím dalej tým viac mám pocit, že to chcem bez cirkusu. Ale nechcem priateľa a jeho rodinu o svadbu. Čo by ste robili?

pribinak
26. mar 2021

Nenapisala si veľmi podstatnú vec - aký názor na vec má tvoj snúbenec? on si akú svadbu prestavuje?

sisa_s
26. mar 2021

@jaq a on povedal, ze chce velku svadbu?

jaq
autor
26. mar 2021

Jemu je to jedno, urobí to aj len so svedkami.

nafka0483
26. mar 2021

@jaq Vy dvaja si v prvom rade musite ujasnite po com tuzite. Ako by to bolo idealne. A potom pokial ste ochotni urobit kompromis. Napr. ideal by bol pre teba len vy a dvaja svedkovia, ale si ochotna urobit to v malom kruhu - rodicia, surodenci.
Mozno sa zhodnete hned v tych idealnych tuzbach, mozno v tej kompromisnej rovine. Ak jeho netrapi a nebude mu chybat "klasicka" svadba, tak preco by si sa mala trapit tym, ze ju nebude mat?

1aduliatko1
26. mar 2021

ja som si brala už rozvedeného, mali sme svadbu len na úrade so svedkami...ja som nikdy netúžila po tom svadobnom cirkuse....takže sme boli obaja spokojní. potom som len rodičov a najbližšiu rodinu pozvala na posedenie...nás nie je veľa.

jarmila2010
26. mar 2021

mam rozvedeneho muza. a mali sme,len malu svadbu..povodna o svedkoch ,sa rozsirila na posedenie v restauracii s najblizsou rodinou(15osob aj s detmi)..ani jeden sme nechceli velku svadbu...islo predsa,najma o nas dvoch...

nnnuuunnn
26. mar 2021

Muzom na tom až tak nezáleží, veď sa aj tak vyjadril.

sonetta
26. mar 2021

@jaq keď sme začali s partnerom chodiť, povedal, že u nich sú len veľké svadby, lebo sú veľká rodina. Okolo 100ludi.ja som mu už vtedy povedala, že svadbu som už mala so 45ludmi a ze ja z mojej strany mam max 15ludi. Teraz ako je corona, sme sa dohodli, že keď toto všetko skončí, vezmeme sa, ale budú tam iba rodičia, moja dcéra, svedkovia a súrodenci. Čiže cca 15udi.a spravíme iba po obrade obed niekde v restike.

andreatytler
27. mar 2021

@jaq Kto tu svadbu bude financovat? A aky je nazor rodiny?

marpel
27. mar 2021

@jaq vydávala som sa 2x. Prvýkrát svadba na úrade - na hostine najbližšia rodina. Svadba bola podľa predstav mojich a jeho rodičov. Nikdy som to nedokázala brat ako plnohodnotnú svadbu. Druhu svadbu (už s iným partnerom) sme plánovali v kostole, s veľkou hodinou, s rodinou a priateľmi. Kvôli korone sme sa síce brali v kostole ale mali sme tam asi 30 ľudí a žiadna hostina. 🤷🏻‍♀️
Avšak až tuto svadbu beriem plnohodnotne.