Ako prekvapujete svoje polovičky?

22. okt 2024

Ahojte,
zaujímalo by ma pre inšpiráciu ako každodenne prekvapujete svoju polovičku. Hoci maličkosť. My sme spolu 4 roky a vždy sa prekvapujeme, no už mi dochádzajú nápady a rada by som sa inšpirovala. Spravenie jedla, kávy, čaju, malý darček, masáž, pozvanie na výlet atď. Ešte niečo vám napadne?

benimnadir
22. okt 2024

Minule som mu upratala skriňu, keď to nečakal alebo som vybavila niečo, čo by ho poobede čakalo..🙂 nechaj mu dáky pekný lístok na stole, keď príde prečíta si 🫶 inak si myslím, že robíš až až.

lindusss2016
22. okt 2024

Novy eroticky outfit 🤷 to zarucene prekvapi vzdy

simca06022011
22. okt 2024

Mala som sem napisany dlhy prispevok, ako ja prekvapujem, ale nejdem vam tu kazit romantiku :DD nachystaj vecerne pozeranie filmu s obcerstvenim alebo nieco take :DD veget. Ak ot nie je bezne u vas.

tripleheart
22. okt 2024

ja môjmu píšem odkazy na lístočky vždy je milo prekvapený..alebo mu kúpim sladkosť čo má rád....a to čo píšu baby..ide to tak spontánne keď to tak cítime tak sa prekvapíme 🙂

minenkak
22. okt 2024

Ako prosím?Ja milujem svojho muža a urobím pre neho naozaj veľa, ale prekvapovať ho? Kôli čomu

simona1306
22. okt 2024

moj muz je jednoduchy, staci ked vyjdem zo sprchy v peknom spodnom pradle :D

really8
22. okt 2024

Bola som v obchodoch a nic som si nekupila. Muz bol prekvapeny ako uz davno nie.

sense
22. okt 2024

Fúha ja som divná chlapa nijako neprekvapujem. Jesť spravím všetkym, keď si robím kávu spýtam sa či chcem tiež, výlety riešime spolu, občas mu niečo kúpim čo má rád a nemá to denne, ale to je tiež pre všetkých... Aj keď teda minule som ho asi prekvapila keď sme šli na krátku jednoduchu prechádzku" do hôr prevýšenie 1000m a 10km a neprizabila som ho

minenkak
22. okt 2024

Inak môj muž je prekvapený každý týždeň,keď nepríde balík a naj prekvapenie ma ,keď v mesiaci nekúpim žiadne topánky .

sense
22. okt 2024

@simona1306 alebo ešte lepšie bez prádla nemusí vyzliekat

simona1306
22. okt 2024

@sense ale kde, u nho praveze to pradlo, lebo naha sa premavam hocikedy :D

cimage
22. okt 2024

@lindusss2016 na to by som sa nespoliehala. Nedavno tu bola tema, ze si baba kupila sexy bielizen a priatel ju vysmial, potom sa ofucal a odisiel, lebo nechcela s nim sex. Neviem ako to skoncilo nakoniec.
Ak ste na taketo hratky, tak ano, bielizen ho potesi. U nas kolacik, jedlo urcite potesia. Mna potesi umyta podlaha, lebo to neznasam robit.

sense
22. okt 2024

@cimage presne má tá téma napadla

lindusss2016
22. okt 2024

@cimage citala som to a uprimne nerozumiem, ako sa nieco take mohlo stat. Muzom sa to paci. Podla mna kazdemu normalnemu. Tak bud sa mu len trafit do vkusu, ale svojho si snad pozna kazda, alebo bol nrjaky divny. A ze ju vysmial, tak to bolo uz uplne ubohe. Ak sa mu to aj nepacilo (co nechapem), tak to mal povedat inak

andrea2323
22. okt 2024

@really8 toto by prekvapilo aj mojho 😂😂😂😂

Minule mal sportovu sutaz a prisli sme aj so synom a mali sme transparent, bolo to mile pre neho 🙂

biba_18
22. okt 2024

@really8 😂😂

simca06022011
22. okt 2024

@sense nechcela som to tu kazit, ja tiez tak.. ja ked ho prekvapim tak: pokazila som bateriu, obila som stenu, treba startovat dodavku a utekat pre ikeu, zajtra stavias skrinu... a on ma potom prekvapi, nie nemam cas, zariad si, nevadi, oprav si :DDD

simca06022011
22. okt 2024

A inak moj nikdy nebol na sexy pradlo... a podobne veci :D cize to by nebolo prekvapko... ale to v tej teme bolo spomenute, vtedy..su proste ludia co toto neriesia, nepotrebuju :D viac je prekvapeny, napr. ked vidi, ze mam ponozky doma na sebe.

rorino
22. okt 2024

A keby si ho odrazu neprekvapila,vieš aký bude prekvapený?

lindusss2016
22. okt 2024

@sense nie je lepsie bez pradla, ved nahu ta snad vidi partner/manzel hocikedy, ale nahodit sa do outfitu je nieco, co urobis navyse.

earlgrey
22. okt 2024

To sa ti vážne chce? 4 roky denno denne?

biglovemom
22. okt 2024

Nemame potrebu sa prekvapovat ,mame zdravy vztah🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
(Ine je raz za uhorsky rok nejake sexi pradlo)

zafir01
22. okt 2024

Sme spolu 17 rokov . Minuly mesiac som ho prekvapila ,keď mu zmizlo z účtu 2x180€ na Basic crossfit 6 týždňový tréning ,na ktory som sa prihlásila spolu s našim najstarším synom . 😂 .. na otázku ,prečo som použila jeho kartu ,som nemala narýchlo nič iné po ruke len milé oči a odpoveď " lebo ja si svoje chcem šetriť " 🤭

minenkak
22. okt 2024

@rorino možno by si aj vydýchol

simca06022011
22. okt 2024

@zafir01 😂😍

sense
22. okt 2024

@lindusss2016 škoda námahy keď je to potom aj tak hneď dole...ale tak každá si pozná toho svojho chlapa

simca06022011
22. okt 2024

@zafir01 ja som toto precitala mojmu chlapovi a my sa tu rehoceme ako kone... on k tejto teme pridava, ze najviac bolo v poslednej dobe, ked mu nejaka "jednobunka" prebehla cez cerstvo vysiaty travnik :D ked to zbadal, neveril vlastnym ociam.. inak ze namam sancu ho prekvapit, to jedine nejakou atomovou bombou uz :DDD

tiezjedna
22. okt 2024

@really8 môj by bol zas prekvapený, keby som šla do obchodu a niečo si kúpila😂

zafir01
22. okt 2024

@simca06022011 😂 . Tak môj to bral s nadhľadom. Financie máme spoločné , on má tiež pomerne dosť nákladného koníčka, len toto som s ním vlastne nestihla ani konzultovať a bolo to také rozhodnutie typu " keď nie teraz ,tak kedy " . Tak ho to trochu prekvapilo . Či pozitívne neviem , zatiaľ mám za sebou len dva tréningy ,a dnes má čaká ďalší , obzerám sa v zrkadle ,a zatiaľ to nebude na sexi korzet xxs 😂 ... Alebo možno ten korzet úplne vynechám radšej

lindusss2016
22. okt 2024

@sense ved si treba obliect nieco, co sa vyzliekat ani nemusi 😉