Ako prebieha obnovenie manželských sľubov po rokoch?

4. feb 2020

Ako prebiehalo obnovenie manzelskeho slubu u vas a po kolkych rokoch ste si to zvolili...ako to cele prebiehalo? mali ste klasicky v kostole ci iba niekde vonku ako zahradnu party s detmi,rodinou najblizsimi? Alebo v restike obed s tortou? Zvolili ste si to k dnu vasho vyrocia?

danka808
4. feb 2020

Neviem ci to je ok ale ja sa na to tesim strasne uz teraz :D :D Mne sa hrozne pacila nasa svadba a zopakovala by som si ju kludne aj kazdy rok. Podla mna je to na vyrocie nejake okruhle najidealnejsie ale uz po viacerych roko nie ze 5 alebo 10 rokov. A v akom style si to urobite je na vas. Mozete si to spravit len ako nejaku oslavu na zahrade, alebo normalne ako hostinu ako pri svadbe, to je proste uplne na vas 🙂

autor
4. feb 2020

Nam sa blizi 15 vyrocie uz nie sme daleko tak vtedy sme mysleli zeby to bolo pekne

adamadent
4. feb 2020

V dnešnej dobe rozvodov, krehkých medziľudských vzťahov a vzťahov ktoré skončili skôr ako začali je krásne obnoviť manželský sľub ak to obaja tak cítite. Určite by som to zvolila na nejaké okrúhle výročie, v kostole kde bol sobáš, s rodinným obedom, živými kvetmi...

22patricia22
4. feb 2020

Je krásne, že po toľkých rokoch si chcete obnoviť manželské sľuby a taktiež by som to riešila nejako tak, že v kostole kde ste mali sobáš a potom nejaký rodinný obed so svojimi najbližšími alebo kľudne ak máte záhradu, tak aj nejakú grilovačku môžte spraviť. Podľa toho, na kedy vám to vychádza, či leto alebo teraz niekedy?

jallka11
4. feb 2020

jéj to je krásne aj ja by som raz chcela. myslím, že sa to dá normálne aj v kostole ak ste sa tam brali a už akou formou si spravíte potom tú oslavu to je na vás 🙂

tumira
4. feb 2020

ak to chcete mat v lete tak si to kludne spravte vonku alebo mozno v nejakej stodole, to je teraz dost moderne a normalne ako nejaku veceru mozno a potom bufet, nieco sladke, slane ale najviac pojde o to aby ste sa zabavili takze treba nejakeho dja alebo kapelu, neviem ake mate financne moznosti a kolko tam ma byt ludi

autor
4. feb 2020

Hlavne chceme s detmi,rodicia,moj surodenec a nie ako nasu svadbu ze sme tam mali tych,ktorych sme ani nechceli ale patrilo sa lebo prva dcera sa vydava a zeni jediny syn...nemame dom so zahradou tak zrejme prenajmeme nieco a spravime to vonku je to stred leta a chcem aj rodinne fotky a kupime si obrucky lebo nase uz nenosime povodne som myslela ze dovvolenka len s detmi a tam ale neviem ake su vybavovacky okolo toho a kostol kde sme sa brali je take ine..krajsie.spomienky..