Ako osláviť 30tku?

30. jan 2023

dajte nejaké tipy ...nič extra drahé....išlo by hlavne o rodinu, ja s manželom a malým dieťaťom a plus cca 10 - 14 dospelých a 4 deti

onedaynick
30. jan 2023

nerozumiem.. chces tip na restiku, ci menu, ci miesto, kde to oslavit? Doma, v podniku, s hudbou, ci len s chlebickami?

stellarstar
30. jan 2023

Doma v obývačke

struhanka
30. jan 2023

Ako sa uvádza aj vyššie: najlacnejšie to bude doma v obývačke či v zimnej záhrade/inom domácom prostredí. Pomerne lacno sa dá prenajať aj chata+guláš/opekačka/grilovačka, spoločenské hry, diskotéka.

autor
30. jan 2023

@stellarstar
@struhanka viem ze doma by to bolo najlacnejšie ale mame veľmi malý byt hlavne obývačku...Sém keď pozveme návštevu tak 5 ľudí sa zmestí na gauč a koniec .....tak som chcela nejaké tipy ze ako to riešil napr niekto iný keď sa nedalo doma ....

janka_266
30. jan 2023

Tak potom …. Restika? Aspoň keby ste mesto uviedli 😃 a mesiac oslavy 😃

autor
30. jan 2023

@janka_266 Nemšová a okolie .....čiže Ilavský okres najlepšie.....apríl

janka_266
30. jan 2023

Tam to síce nepoznám, ale ja som oslavovala v restike, bolo nás do 10 dospelých, jedno dieťa. Tortu som si dala upiecť. Každý si mohol vybrať, čo chcel. Priemerne to vyšlo 20€ na osobu. Možno 25. Niektorí mali polievku a hlavne jedlo za 30€ dokopy, niektorí si dali len hlavne jedlo za 10€ 🤷‍♀️torta sa pokrajala, zjedla a šli sme na kávu domov, lebo to bolo v júni a vonku bolo asi 40 stupňov 😃takze ja by som si pozrela menu v restikach, najlacnejšie by bolo objednať dopredu všetkým rovnaké menu. To budete aj dopredu vedieť koľko by vás to mohlo stať. K tomu nejaké alko/nealko. Ak teda stačí obed a dovi. Ak to mambyt riadna párty, tak to bude trochu drahšie 😃

viestta
30. jan 2023

U nas sa velke rodinne oslavy riesia grilovackou na zahrade, ale teda my zimni velke oslavy mame tak o par mesiacov po sviatku 🙂

ivik4
30. jan 2023

Ja rezervujem pravdepodobne chatu a tam
Tiez mam v aprili 30

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
31. jan 2023

@athom 🤦🤦🤦🤦

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maryetta
31. jan 2023

Tak ak nemas priestor tak restika.
Zajednat obed. Kolacik a domov.
Vzdy lepsie ako doma stresovat varenim.
Ine by bolo ak vy sami doma. Ale toto je ozaj uz viac ludi. A zase kazdeho volat osobitne tiez nie je riesenie. Takto pohostis vsetkych naraz.

veronikaszabova
31. jan 2023

@athom je to stranka pre matky - kde sa maju poradit? Ja na tych otazkach nevidim nic zle.

puertorico
31. jan 2023

A podľa financii ešte. Niekto oslavuje "každé" narodeniny vo veľkom štýle, v reštaurácii, v motoreste, v kultúrnom dome. Ja som mala tiež 30, a rodina prišla na 2x ku mne domov. Bolo ich tiež tak nejak ako tvojich

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. jan 2023

@viestta tak by som to spravila rada len kedže sme na byte nedá sa ..
@janka_266 práveže by som chcela niečo mimo takéhoto sedenia v reštike 🙂
@athom wtf? a čo ja mám s tým že niekto sem pridáva temy s ovulačnými testami? to mi ako pomôže? tie témy sú asi odveci ak sa stále opakujú ale rovnako odveci aj tvoj komentár k tejto téme

janka_266
31. jan 2023

Tak potom neviem, ani doma ani v restike a lacné 😃u mna to bolo jasne, chcela som to mat bez starosti. Snad niekto poradí lepšie 😃

viestta
31. jan 2023

Tak si zajednajte chatu. My tiez nemame zahradu pri dome, ale nastastie mame jednu zahradu v rodine.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexka89
31. jan 2023

Tak si dohodni u nejakého kamoša,rodiny,bratranca čo má dvor že tam oslavite...že on nech len poskytne záhradu a stoly a ty donesieš zvysok...alebo keď majú rodičia, svokrovci väčšiu obyvku tak sprav párty tam ak ti dovolia.

tiezjedna
31. jan 2023

Bowling?

zuz987123
31. jan 2023

Ja som mala 30 pred pár mesiacmi. Tiež máme malé dieťa. Priamo na narodeniny sme boli s rodičmi na večeru v reštaurácii a potom cez víkend prišli kamaráti k nám domov. Výzdobu a tortu spravil manžel 🙂

simonettasimonova
31. jan 2023

Ako chceš je to na tebe

elistek13
31. jan 2023

My sme nic specialne, dohodli sme sa, ze pojdeme na obed, vopred som kukla restiky, zavolala som, ze by som chcela, ze prideme tolki a tolki aby vedeli a sme sa isli len najest. Neviem ja si na taketo moc nepotrpim.

struhanka
31. jan 2023

Dajú sa prenajať aj opekacie miesta s prístreškom, grilom, nejakým športoviskom - ak by bolo pekné počasie. Ak by bolo škaredo, najlepšie je hľadať chatu v okolí. Kolegyňa oslavovala 60-ku a za prenájom chaty na víkend dala 100 E. Boli tam aj šípky, biliard, gril, krb, cca 15 miest na spanie.

monillia
2. feb 2023

@autor Na Uhliskach by to mohlo byť super, aj keď asi finančne náročnejšie